MAŁOPOLSKA --------------- SPOTKANIA OKP - Strona 199

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i co?? dzisiaj znowu musiałem wczesniej wstać pomimo że mi sie urlop zaczął, ale było warto, sklepalismy bułgarów jednak nie było łatwo, a może dlatego że graliśmy dziaij dość słabo ale najwazniejsze że wygrany mecz i srebro jush w kieszeni, ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cleric- jutro sie wyspisz bo graja dopiero o 11:30

medal juz jest i to cieszy

No dzis piekni ewogole.......... jutro trzeba dokopac Brazyli i bedziemy MISTRZAMI SWITA!!!!!!!!

KTO DZIS WYGRA MECZ??????????????

niestety Brasil Ale i tak WICEMISTRZAMI SWIATA JESTESMY !!!!

I tak jest super miec wicemistrzów świata w siatkówce. Rzadko sie nam to zdarza.

Pozdr

trochę niedosyt ale i tak jest super, 1 set to był pogrom, mało się nie popłakałem

Mam problem:
Problem jest taki gdy powoli i delikatnie naciskam pedał STOPu światła sie zapalają, natomiast przy dalszym dociskaniu (gdy wciskam do końca) gasną. Może ktoś z Was wie o co chodzi???

widzisz, zapodałeś problem i cisza jak makiem zasiał, hehe, ja nie wiem co to może być, dziwna sprawa, jak rozwiżżesz to powiedz co było przyczyną, bardzo jestem ciekaw, pozdro

włącznik przy pedale STOPu, już wymieniłem (chociaż teraz sie zastanawiam czy nie wystarczyłoby go tylko wyczyścić )

ile to kosztuje??

ja kupiłem orginalny to kosztował 60zł + robocizna 20zł

to nie tak strasznie, a ja wczoraj myłem auto pod blokiem na parkingu bo do myjni straszna koleja była i zauważyłem, że mi jakiś baran zarysował drzwi, az do podkładu

A ja z przykroscia chcialem sie pozegnac , gdyz moje auto dzisiaj znalazlo nowego wlasciciela . Ja niestety zmuszony bylem przesiasc sie na poloneza. Ascona byla juz w stanie nie pozwalajacym na bezpieczne uzytkowanie , nie mialem na remont, trafila mi sie okazja , ze wuj mial do oddania 10 leteniego poldrovera z 50tys przebiegu , od nowosci w jego rodzinie , wiec wzialem. Jest to mam nadzieje tyko przejsciowy etap i bedzie mi dane wrocic do Opla. Tak wiec zycze Wam wszystkim szerokiej drogi i zadowolenia ze swoich Opli !

p.s. Cleric ja swojego przywiozlem tydzien temu w niedziele wieczorkiem , w poniedzialek w poludnie przerysowali mi gwozdziem drzwi do golej blach na parkingu pod supermarketem

chwila chwila kolego, czemu się chcesz żegnać??????? to że masz teraz podlka nie znaczy że nie jesteś już userem forum. Wpadaj i pisz jak do tej pory. Myślę jednak ze pozostaniesz wierny marce Opel tak jak ja i w niedalekiej przyszłości zakupisz jakiegoś oplolota, pozdro.

a u nas tak jak zwykle cisza...
nikt nic nie pisze....

marcij masz poldka ale jestes nasz

Clerik podobnie ja mam styrany ladni eprzedni zdezak ilekko wgniecione nadkole z przodu... poprostu miodzio!

musze się pochwalić, od wczoraj mój operator internetu podwyższył prędkość do 512 ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mnie juz szlag trafia z tym autkiem...

znow szykuje sie dosc spory wydatek albo ....

jast maly wyciek z turbosprężarki???
Macie jakichs sprawdzonych specy od turbo??
Orientujecie sie jakie to moga byc koszty??

...jest tu kto??????

nikt nic nie pisze...

co z wami