MotoNews.pl

Tor szutrowy w Krakowie!! - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-12-12 19:22:16, Gadzio pisze:
no dobrze już dobrze tym razem ci wybaczam, i tak auta nie umyłem

czy do 8.01.2006 umyjesz fure??
ale niech się nie świeci za bardzo bo mi się odbije i fota nie wyjdzie

Cytat:
2005-12-13 13:12:05, SoszkA pisze:
czy do 8.01.2006 umyjesz fure?? ale niech się nie świeci za bardzo bo mi się odbije i fota nie wyjdzie

hehe jeśli go nie sprzedam do czasu imprezy to wymyje, a jeśli sprzedam to już nie bedzie okazji do zrobienia fotek.

nie wiecie gdzie można zobaczyc wyniki z ostatniej imprezy i jakieś fotki?

Witam wszystkich na tej stronie znajdziecie wyniki i inne pierdoły:
http://www.rallypasternik.pl/
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2005-12-15 09:11:57 ]
[ powód edycji: podlinkowanie odsyłacza ]

hejka , kto sie wybiera w tą niedziele na pasternik??

Cytat:
2006-01-05 11:48:57, Pisiek pisze:
hejka , kto sie wybiera w tą niedziele na pasternik??

Ja się wybierałem ale jednak wole Dobczyce. Gadałem z Łukaszem Siekierką i kilkoma chłopakami z A.Galicyjskiego. Podobno trasa w Dobczycach bedzie szybka i dluga a wstęp tańszy niz na Pasternik. Do tej pory zachwalałem Pasternik, nawet wchodzilem w małe sprzeczki na forum z Prezesem rallykrakow co do bezpieczenstwa i td. ale niestety po za fajną trasą na której można się poczuć jak na os widze dużo braków. Podstwową rzeczą, która mnie tam drażni to straszny chaos jeśli chodzi o start. Nikt nie wie kiedy jest start a kiedy 2 przejazd, czy za 5 min czy 2 godz. Biore jeszcze założenie, że będąc tam 2-krotnie były tylko zawody na os i na terenach a jak teraz dojdą jeszcze inne konkurencje i ciekawostki to boję się, że wszystko się ładnie przeciągnie w czasie, a przez to pojeżdzimy tyle co nic za to solidnie zmarzniemy. To oczywiscie jest moja prywatna opinia, którą pozwoliłem sobie tu wyrazić i nikt nie musi się z nią zgadzać. Jednak ja w ten sposób zapamiętałem 2 ostatnie imprezy na Pasterniku. Ale się rozpisałem

ja tez wybieram Dobczyce, tylko nie wiem czy moj pilot po ostatniej imprezie na MS nie zrezygnuje z jazdy ze mna

a ja tam wole pasternik , raz ze mam bliżej , dwa ze zapowiada sie naprawde fajnie , a co do zmarzniecia to zawsze mozna sie zagrzać w tym lokalu co daja jedzenie.

zdjątka z WOŚP Pasternik
niestety mało bo paluchy marzły jak fiks i straszny leń mnie dopadł
Foty WOŚP

co ten Barański znowu tym maluchem nawyprawiał ?

a tak w ogóle jak wrażenia na pasterniku i w dobczycach ?

… w sumie nic, po przejeździe zapoznawczym nie mogłem wpakować trójki,
a szkoda mi było nowej krótkiej skrzyni i trzeba było szybki serwis zrobić.
Co do imprezy, porażka, zero organizacji, rozumiem lato, kocyk, zielona trawka i można czekać 4 godz. na drugi przejazd, ale nie na takim mrozie. Na trasę nie można narzekać,
było cholernie ślisko, ale w miarę bezpiecznie bo bandy były zmrożone i można było się obijać prawie jak na Szwecji. Ogólnie - zabawa przednia z małym mroźnym zgrzytem.

Cytat:
2006-01-09 08:46:52, Konrad_P pisze:
a tak w ogóle jak wrażenia na pasterniku i w dobczycach ?

Widze, że co do Pasternika pisząc nie myliłem się, jednak z fotek widze, że trasa fajnie zaśnieżona. Osobiście byłem w Dobczycach no i nie powiem zeby tam bylo cieplo, tez zmarzlismy strasznie. Co do samej imprezy no to mysle ze nalezy do udanych. Nie przypuszczalem ze bedzie tylu chetnych startowac i tylu kibicow. Co do tych 2 to chwilami byla ich cala masa. I tak jedni marzli to przychodzili nastepni Trasa tez bardzo fajna, dluga praktycznie cala wyznczona przez bandy sniezne. Jedyne co moglo sie nie podobac to potworny lod na drodze. Nocni upalacze i piekielny mroz z zasniezonych drog zrobili lodowisko. Rzeczywista predkosc zmnieszyla sie wiec na trasie a technika i umiejetnosci odegraly glowna rolę, poniewaz miejscami cieżko było na nogach przejsc trase. Organizatorzy jeszcze rano przed zawodami wysypali cala mase soli na trase ale i tak bylo slisko. Trasa bardzo bezpieczna, jedyna rzecza ktora mozna bylo zrobic to uszkodzic auto o zmrozone bandy. Mysle ze w przyszlosci beda tam fajne imprezy, tym bardziej ze organizatorzy maja zgode wlasciela terenu a trase mozna rozbudowac o jeszcze kilka alejek.

Ja tez bylem w Dobczycach tym razem. Tutaj sa fotki http://styczoo.one.pl/zdjecia/rajdy/wosp/ - narazie nie chcialo mi sie segregowac wiec troche duzo. Faktycznie lod byl straszny, ale jaka przez to byla adrenalinka w trakcie jazdy! Mi sie podobalo i mysle ze to miejsce ma duzy potencjal i moga tam bys super imprezy, szczegolnie po suchym. Juz nie moge sie doczekac nastepnych zawodow

Na http://www.speed555.com/ moje zdjecia z Pasternika.

Zapraszam

Filmiki (QuickTime)

Subaru

Filmik 1

Filmik 2

Filmik 3

Poldek

nie wiecie czy w ten wekend cos sie dzieje na pasterniku?

Cytat:
2006-01-25 12:40:14, olo77 pisze:
nie wiecie czy w ten wekend cos sie dzieje na pasterniku?

Wiemy, nic sie nie dzieje na Pasterniku

Wie ktoś może cos na temat Imprezy która sie ma odbyć w ten weekend na Pasterniku? Bo nigdzie o niej nie piszą a nie moge sie dodzwonic do organizatora

strona tez nie bangla trzeba jechac do wieliczki na kręcioł Galicyjskiego!

Cytat:
2006-02-16 19:47:42, olo77 pisze:
strona tez nie bangla trzeba jechac do wieliczki na kręcioł Galicyjskiego!

olo dobry wybór