Czas na wysokotonówki w słupkach - foto... - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oj dawno mnie tu nie było i te perturbacje z dostępem do forum...
Myślałem że już ujrzę efekt końcowy a tu widzę notoryczny brak czasu. Myślę że zapał nie wygasł, bo ja cały czas czekam na zakończenie prac, wtedy podejmę decyzję czy robić coś w tym stylu.
Pozdrawiam.

Wszystko jest już dopasowane, wyszlifowane i czeka na sygnał od "majstra". A udało mi się to wszystko zrobić tylko dlatego, że ostatni tydzień byłem na chrobowym

ruszyło się - jak dobrze pójdzie, to jutro odbieram słupki - wtedy wezmę jeszcze nie zamontowane na zlot.
Póki co kopułki, a może się jeszcze zmienią, bo właśnie wpadłem na pomysł pewien...

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2007-04-26 08:53:09 ]

są słupki, leżą póki co w samochodzie - obenrałem godzinę temu. wyglądają very OK, w weekend będzie się zakładało bo nie mam jeszcze odpowiednich wsuwek

Cytat:
2006-01-13 14:42:16, Kielek pisze:
są słupki, leżą póki co w samochodzie - obenrałem godzinę temu. wyglądają very OK, w weekend będzie się zakładało bo nie mam jeszcze odpowiednich wsuwek

wrzuć jakieś fotusie...sam jestem ciekaw bo pewien projekt chodzi mi po głowie

Cytat:
2006-01-13 14:45:18, Artur_ST pisze:
wrzuć jakieś fotusie...sam jestem ciekaw bo pewien projekt chodzi mi po głowie

fotusie będą wieczoreczkiem jak do domusia przyjdę i aparacik wpadnie w moje łapki

Zdrabniamy widzę

Cytat:
2005-11-27 00:47:03, EssiRS pisze:
To jak kielek znajdziesz punkt w warszawie gdzie obijaja slupki skajem lub skora za normalne pieniadze to daj znac. Kolejne pytanie to na jakiej wysokosci je umiescic i na co kierowac te tweetery np tweeter w prawym slupku kierowac na uszy kierowcy czy pasazera. Pozdr

Tweeterki powinny się spotykać pomiędzy główkami pasażerunia i kierowcunia.

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-13 16:09:15 ]

Cytat:
2006-01-13 16:08:27, Wojo pisze:
Zdrabniamy widzę Tweeterki powinny się spotykać pomiędzy główkami pasażerunia i kierowcunia. [ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-13 16:09:15 ]

no nie do koniuszka - powinn walić w oczka każdemu
A to zdjątka:
1. Z bliziutka

2. samiutkie

3. I z tweeterkami

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2007-04-26 08:53:49 ]

Niooo fajniutko to wyszło

Ale że jak... prawy w oczka kierowcunia a lewy pasażerunia? Bo z moich informacyjek z dobrego źródełka wynika że jak pisałem

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-13 19:45:45 ]

Cytat:
2006-01-13 19:44:36, Wojo pisze:
Niooo fajniutko to wyszło Ale że jak... prawy w oczka kierowcunia a lewy pasażerunia? Bo z moich informacyjek z dobrego źródełka wynika że jak pisałem [ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-01-13 19:45:45 ]

A moje źródełko mówi, że na łepek, ale kto tam wie...

Szkółka jest taka, żeby skierować wysokotonóweczki w lustereczko, a jeśli wysokotonóweczki są krzykliwe to wycelować je w siebie

Kiełek jeśli można to ile zapłaciłeś za tą przyjemność????

No to zamontowane.... teraz trzeba jeszcze zwrotnice gdzieś zapakować, zeszlifować i obsadzić ostatecznie pierścienie montażowe do drzwi, potem je pomalowac lakierem, zmontować złożyc podłączyć radio... Słuchać... Kupić drugie radio... słuchać... kupić wzmaka...

Problem jest tylko jeden - jak można dobrze po mnie poznać - czas... A przyszły weekend zajęty. A dzisiaj szło jeszcze małe upiększanie samochodziku i zimno mnie dwa razy wygoniło z garażu

Shaq - 140 + własna robota.

Ja podam to co dowiedzialem sie z innego forum na temat ustawienia tweeterow.
Tutaj odnosnik do watku

Pozdr

kilka fotek... niestety padły mi akumulatorki w fotopstycznku

Na trzeciej fotce wdać też ładnie kawałek mojej nowoobskórkowanej kierownicy. Już nie jest zimno w łapki, tylko trochę gruba jest

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2007-04-26 08:55:10 ]

booombaaaaa!

bardzo mi się podoba!!!!!!!!!

chwalę

Ps. Kiełek, ty jesteś z Tarchomina???
te okolice na fotkach to ja bardzo dobrze znam, np. fotka nr 3 przy ogrodzeniu przedszkola na tarchominie, przy Pajdaka...

Kierownica wygląda bombowo o ile cała tak wygląda jak kawałek. Co do słupków to dla mnie trochę za bardzo pieścienie tweeterków wystają i ten kolor pokrycia trochę do niczego nie pasi. No ale to moje zdanie. Nie dało sie schować tweeterów w słupkach??.Strasznie rzucają się w oczy a to nie za dobrze

Pozdrawiam
Robert

Cytat:
2006-02-08 17:19:35, orczyk pisze:
Kierownica wygląda bombowo o ile cała tak wygląda jak kawałek. Co do słupków to dla mnie trochę za bardzo pieścienie tweeterków wystają i ten kolor pokrycia trochę do niczego nie pasi. No ale to moje zdanie. Nie dało sie schować tweeterów w słupkach??.Strasznie rzucają się w oczy a to nie za dobrze Pozdrawiam Robert

Przy takim koncie ustawienia niestety tweeterków nie dało sie wsadzic głębiej, a co do koloru - cóź - miałem do wyboru dwa kolory, bo w rozsądnych cenach nie znalazłem punktu, który dobiera kolor włosia

Fanie ni to kolego wyszło... mis ie podoba.... no moze jedynie te pokrycie... jakoś niebardzo....
lepiej by było zalać całość zywicą i ładnie wyszlifowac potem pomalować....chociaz nie(akurad na takim malowaniu to raczej byś dobrze nie wyszedł wiec to odpada)... lepiej było by skołowac taki materiał jak jest na drzwiach chodzi mi o tą psełdo skure .........

bynajmiej fajniej to u ciebie wyglada niz u mnie

[ wiadomość edytowana przez: BiBoy dnia 2006-02-22 11:46:04 ]

Miała być skóra, ale było jedno ale... jak nie przyjmowałem innego rozwiązania jak zrobienie z jednego kawałka i bez żadnych szwów. No i nikt tego się nie chciał podjąć, albo krzyczał 150PLN za słupek.
Głowa do góry - pogrzebiesz i zrobisz ładnie.