Dzisiejszy lans bałns i rwanie suczek. - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjecia robili zeby wystawic felgi juz teraz na allegro. Co maja stac te 7 dni jak je dmuchna, teraz wystawia a pizdna na godzinke przed zakonczeniem

Cytat:
2005-11-30 18:35:47, stasiu pisze:
wogole tam jacys ludzie zdjecia robili i takie tam temu memu autu.

..pewnie robili foty bed-look'a na galerie Wiejskiego Tuningu

Sie mialem okazje przewiezc tym badlookiem Staszka wczoro...po pijaku bo jak inaczej ale musze powiedziec ze fajny to pojazd jezd i basta.

Lisu to jest dopiero odpał.. ja jebe
wczoraj (a wlasciciwe juz dzisiaj) godzina 00:30 lissu do mnie robi colling, oczywiscie ja nie mialem jego numeru w tel wiec widzialem tylko numer z poczatku z glosu go nie skojarzylem, wiec mysle ki chuj:
L:Staszek?
S:No raczej. [ kto to qrwa dzwoni ]
L:Spalimy to wszystko w pizduuuuu!!!
S:Kazmirz oko - ale o ch**j chodzi [ kto do chuja robi do mnie colling ]
L:Calego hilusia i wszystko SPALIMY [powolutku lampka mi sie zapala - ktos najebany jak beton, lokalizacja okolice polichujni Łódzkiej.
L:Kazmirz kiedy to ladowanie zrobimy?
S:Aaaaaaaaa Lisu - kazmirz kurwa srodek nocy jest
L:[smutnym glosem] okey zadzownie jutro do poludnia

ja jebe ZIOM czuje ze bedzie ostra jazda w sobote

o kurwa lisu, mnie nawet o numer nie próbuj prosic
mnie wystarczaja telefony od goorka "czy w łodzi są trolejbusy" tez koło takiej godziny

Cytat:
2005-12-02 13:47:13, MCQUEEN pisze:
o kurwa lisu, mnie nawet o numer nie próbuj prosic mnie wystarczaja telefony od goorka "czy w łodzi są trolejbusy" tez koło takiej godziny

jutro zglaszam gotowosc bojową w akademcu nr 7 - u Lisa puscimy to z dymem !

Osz kuwa Staszek Po zrobienie 3 litrow spilim po 5 bro w Hilusiu a ja chcialem wszystko spalic Nawet jakies laski co siedzialy z boku zaczalem namawiac do wspolnego palenia Hilusia - niestety nie zdecydowaly sie na ta zabawe Sory za telefon Gruuubo bylo

jutro damy rade - bedzie pozar

Nie no nawet pies nie sra we wlasnej budzie U mnie jak w domu - kulturalnie sie napramy

DOBRA CHLAAAAAAMYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na zdrowei

Wrocilismy od lisa bo sie wódka skonczyła
Lisu to powinien założyc kabaret....

Moje zachowanie jest smieszne tylko wtedy gdy wszyscy sa pijani = kabaret dla trzezwych nie ma racji bytu

Cytat:
2005-12-04 12:11:44, Lisu pisze:
Moje zachowanie jest smieszne tylko wtedy gdy wszyscy sa pijani = kabaret dla trzezwych nie ma racji bytu

Bo jak wiadomo kto nie pije ten donosi.

Vide -> emcekwin.

Nie no luz chlopaki z rabarburki przyjechli na flaszke pelen szacun A ze bylo jej tak malo...no coz - 4 dzien picia z rzedu i juz z letka nie wyrabialismy

rabarbórka - fota kiepka - tryb nocny sie nie załączył :

ładniutkie autka....a blachy GKP to takie pomorsko/trojmiejskie klimaty ???

Cytat:
2005-12-04 14:38:44, MCQUEEN pisze:
rabarbórka - fota kiepka - tryb nocny sie nie załączył :

Kaźmirz chuja widać a nie zdjęcie

Cytat:
2005-12-05 13:55:57, owz pisze:
Kaźmirz chuja widać a nie zdjęcie

gdzie zes tu chuja wypatrzyl?

ostrosc powala na kolana