Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() gumbas5 ![]() German Style Katowice | 2006-03-01 08:43:56 "nie kop pana, bo się spocisz"
"eee! komputer!" "-jak masz na imię? -Rysiu! To znaczy Ryszard... -Lubię Cię Rysiu. Wszystkie Ryśki to fajne chłopy!" "tu za te choinki dola" "-tu jest ten kamień z Zielonej Góry - z Zielonej? - To znaczy z Jasnej, zresztą nie mam czasu..." "-długo jeszcze będziecie siedziec? - 5 lat, ale będę apelowac!" z Laskowika: "-Bolek, powiedz traktor -Tjaktoj - A powiedz rebus..." ----------------- jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu... |
![]() sova Miłośnik FSO POLONEZ 1,4 Coupe olkusz | 2006-03-01 10:25:17 ...kopytko... |
![]() Julo Miłośnik FSO zakrzywiający czasop ... Kraków | 2006-03-01 10:52:02 Kultopwy tekst mojego autorstwa, hehe. Ambicje polityczne zgłaszałem już w wieku lat kilku (myślę, że ok 4-5, bo to musiało być przed 1989 rokiem). Pewnego pięknego dnia będąc u dziadków i robiąc coś tam z 10 lat starszymi kuzynkami postanowiłem wygłosić odezwę. Odwróciłem do góry dnem wiaderko, wszedłem na nie i zasunalem akim oto tekstem:
"Dzień dobry. Ja się nazywam Prezydent Jaruzelski i chciałem ogłosić, że od jutra masło zdrożeje. Dziękuję" |
![]() Qbk Miłośnik FSO - Warszawa | 2006-03-01 11:19:08 Te - numer do Japonii tu mają... se wezme, spisze...
PLUSGSM |
![]() roman16 Miłośnik FSO Pozonel Carro + 50% ... Warszawa / Milanówek | 2006-03-01 12:37:44 też z z reklamy PLUS GSM
"...trudne słowo" |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-03-01 13:15:16 powiedzenie josego wyrazane często na akcji szmata:
"kret majty liże" |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | 2006-03-01 13:32:56
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2006-03-01 13:44:23 buehehehehhehee |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | 2006-03-01 13:54:08
Tak, teraz to sie trzyma KUPY ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-03-01 13:59:03 "Spajk, gdy tylko poczuł, że kret mu majty liże, szybko pobiegł do akademii pana kleksa, by rzucic brazem w porcelane" ![]() |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | 2006-03-01 16:05:58
![]() ![]() ![]() |
taxi1313 Miłośnik FSO Fiaty, FSO i ZASTAVY Tczew | 2006-03-01 16:19:32 "Nic smiesznego"
(scena w windzie) - Na górę jedzie ? - A gdzie ma jechać!?!? W book!?!? "ZMIENNICY" ![]() (komunikat na lotnisku) "Pasażer, który zostawił w poczekalni na fotelu granat ręczny, proszony jest o zgłoszenie się do biura rzeczy znalezionych... Dziękuję." "Halina! Skocz no do magazynu i powiedz, żeby dali szklankę dźwiękową ![]() (scena, jak ze stara spadł blok 8 ton - 5 odcinek) "- Cholera. Znów mi spadło ze skrzyni. Droga nierówna. Pomóżcie koledzy wrzucić te draństwo na wóz. - Czyś Pan z byka spadł, czy frajera szukasz!?!? Dżwig Pan sobie sprowadź!! - To dmuchane z gumy! Rozchodzi się o to, żeby nie było pustych przelotów. Wtedy milicja wali mandaty... Ten bloczek to drobiazg. Szwagier od jednego słonia i jak go zatrzymują to mówi, że wiezie do zmiennika do ZOO, bo tamten zdechł." - Też z gumy? - Nie. Z Kanady ![]() (scena w autobusie) - Oszalał! Dlaczego sie nie zatrzymał?!?! Przecież miałam tu wysiąść... - Ojej. Co się pani tak sdenerwuje? Normalnie. Nasz chce dogonić kolegę z tym samym numerem... Teraz tamten zbiera wszystkich pasażerów z przyastanku, a ten jest lekki, łatwy do prowadzenia i spala mniej paliwa... A to się teraz liczy!! - Eeee! - A poza tym na pętli bedzie miał więcej czasu dla siebie ze śniadaniem... Albo co... To jest zysk na cały dzień ![]() O! A nie mówiłem??" ![]() [ wiadomość edytowana przez: taxi1313 dnia 2006-03-01 16:32:52 ] |
![]() SPAjK Miłośnik FSO Wziuut 2 ... | 2006-03-01 16:20:16 chyba juz poczulismy ten wątek, ciekawe kiedy zostanie tytul zmieniony na: "teksty ze szmaty o sraniu i pierdzeniu"
na pewno to kopernik nie zyje, ale... ![]() |
![]() MARKHEIM (S) Miłośnik FSO 4 Warszawy i Mary Ce ... Milówka | 2006-03-01 17:51:10 "- Co u Mojki, co u niego słychać??
- No wiesz Mojka z brzozowej przerzucił się na sztamajzę, potem na politurę, potem zaczął atrament pić ale wiesz..." "- Co to jest, co mama tu przyniosła?? - Wszystko. Jest chleb, masło, mięso, i na barszcz, wszystko. - Piwa nie było? - Nie było bo zapomniałam wziąść." "- Nie będziesz mi rozkazywał, świnio jedna" "- Nie drap się, przy jedzeniu" "- Niezła Lancia. - Jadą do roboty. - A my do pracy." "- ... A wy jesteście wyrzutkami pasożytującymi gołą dupą na słońcu..." "- Tylko się nie upij synku, bo jesteś za ciężki do rozbierania" "- Za stary jesteś dziadku. Ile masz lat? - Nie jestem taki stary na jakiego wyglądam. 45. - Wyglądasz na 60. - Jestem w sile wieku, jestem silny jak byk" Przyjęcie na 10 osób plus 3 - polecam. Stare polskie komedie to jedna wielka kopalnia tekstów. |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | 2006-03-01 19:54:09 Psy 2
"- Dlaczego? - Dlaczego?!? Powiem ci dlaczego. Bo nie podobają mi się newsy w telewizji! I wiesz, myślę, że to jest twoja wina..." " Idziesz ze mną czy otwierasz drzwi przed gośćmi?" "- Ile ulropu ci się należy? - Franz odczep się dobra? Ja mam żone w ciąży, trójkę dzieci! Ja musze zarabiać, a nie jeździć na nartach!" "- Franz, w co ty się teraz bawisz? W politykę? - Nie...Bandytą mogę być, nie politykiem." Psy "- Młody, wołaj Franza - zdejmujemy gościa. - Zadzwonić poszedł! - To go wołaj! Co to k***a jest piknik!" Alternatywy 4 "- Albo rybka, albo pipka jak powiedział Hamlet! Balcerek - graj pan 100 lat!" Filip z konopii "- Dlaczego się nie umyłeś? - Nie było ciepłej wody. - Trzeba było poprosić Jańci, żeby ci zagrzała! - Prosiłem, nie było. - To trzeba było umyć w zimnej! - Też nie było. - W takim razie trzeba było umyć w letniej!" "- Pan taki zamyślony? - Przepraszam, ale właśnie syn mi się rodzi! - Aaaa, kobietom to wychodzi znacznie lepiej! Zapraszam." |
![]() Mgacek Miłośnik FSO Polonez Caro+ GSI Częstochowa | 2006-03-01 19:59:07 - Życie jest jak wielki żelazny most!
- Dlaczego? - Nie wiem... - Bo Ty mnie już wogóle nie kochasz. Stałam Ci się obojętna. - Oj! Kocham Cię. - Ty kochasz mnie tylko przed. - Kocham Cię i przed, i po, i w trakcie. O! W trakcie najbardzej. - Masz medal, za ochlejstwo!!! - Z matematycznego punktu widzenia, to jest możliwe... - Ty patrz jaka ta zarośnieta! - Takie są najlepsze. - Ta, do zamiatania. - To są pytania, na które nie oczekuję odpowiedzi. Te odpowiedzi znam, a nawet jak bym ich nie znał, to i tak by mnie nie interesowały. Znam wszystkie możliwe pytania jak i odpowiedzi. A jeśli je zadaję to dlatego, że jast to, niestety, mój obowiązek. Przy czym stosunek do tegoż obowiązku jest tylko moją i całkowicie prywatną sprawą. Co zwalnia mnie ze wszystkich komentarzy i suplementów. - Nie wyjdziemy z pierdla do Wielkiej Nocy!!! - Nie przejmuj się. Na Nowy Rok ogłoszą amnestię. I wiele innych... Mój ukochany film, który zawsze poprawia mi nastrój - "CK Dezerterzy" Janusza Majewskiego. |