NAKLEJKI KLUBOWE!!! - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Heja Ja poprosze czarny kolor samo logo ... nie wiem jaki wymiar maja drzwi maluszka ale prawa i lewa strone .... ale chyba ta wieksza opcje .. zreszta zmierze i napisze

dziendobry jezeil to nadal aktualne ja poprosze 2 ladne z logiem po prawej

No i jak postepy w naklejkach.Kiedy beda.Acha i jeszcze czy wypali to z tymi kartami dla klubowiczow.

Wiec moze sie powtorze ale co z KLUBOWYMI NAKLEJKAMI I ewntualnymi Kartami klubowymi.Mysle ze naklejki z logo i moze nawet ze strona www moglo by zwiekszyc mozliwosc znalezienia ewentualnego sponsora(fajnie by było gdyby był a le niema go niestety )Wiec moze mi ktos odpowie

Cytat:
2003-04-17 11:46:19, krzychoo pisze:
Hm, jestem w troche trudnej sytaucji, bo jeszcze nie wiem, jakiego koloru kupie samochod. Ale jesli trzeba sie zdecydowac teraz, to prosze dla mnie odlozyc dwie male, czarne, lewa oraz prawa. Z gory wielkie dzieki.

Teraz juz wiesz jaki masz kolor

Naklejki w tej chwili zamówiłem i będą na 100% w przyszłym tygodniu, na imprezie klubowej będzie można odebrać, jak będe je już miał to od razu napiszę, co do kart klubowych to trochę się przeciąga sprawa ale jest już mniej więcej pomysł jak to zrobić zeby było najtaniej i myślę że po imprezie zabierzemy się za to.

No i gra gitara

karty klubowe to dobry pomysł

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-06-26 21:20:42 ]

Gadzio na te karty zalatwi nam rabat 50% w monopolowym w krzeszowicach

łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłooooooooooo Gadzio jestes niemozliwy.Dziekujemy za takie znizkiHurra
Kurcze tylko te karty hmmm bez nich pewnie nici z rabatu
HMMMM Gadzio ale na wszystko znizki czy tylko czysta??

na wszystko Tommy pokrywa resztę kosztów

Cytat:
2003-06-26 21:41:53, Gadzio pisze:
na wszystko Tommy pokrywa resztę kosztów

Można się spodziewać naklejek klubowych na sobotnim kręciołku

Słuchajcie są już naklejki, mam 32 czarnych (obie strony) i 10 białych (też obie strony), tylko jest jeden problem bo rozmiar czarnych wyszedł 9cm wysokości na 31cm szerokości a białe 10cm szer. i 35cm szer., Gdzio już płakał że mu się nie zmieści , rozmiary są takie a nie inne dlatego że mniejsze nie byłoby dobrze widać loga i tak po prostu musi być . Można zmniejszyć ten rozmiar jedynie obcinając po bokach te kreseczki wtedy logo będzie miało wymiary 9*16cm. Naklejeczki wyszły naprawdę super, zresztą zobaczycie w sobotę, z tego co obliczyłem to koszt takiej naklejki to 2,50zł/szt. a więc całkiem spoko

zobaczymy pomyslimy moze sie zmiesci gdzies

łłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja juz mam calego kaszla oblkejonego niezmiesci mi sie ten kolos

Cytat:
2003-07-30 18:59:59, Campus pisze:
łłłłłłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ja juz mam calego kaszla oblkejonego niezmiesci mi sie ten kolos

spoko, zmieści się na pewno jak zdejmiesz to badziewie co masz na bokach

no to bedzie ładny chaos z umieszczeniem tych naklejek, kurde one prędzej się na plandeke na tira zmieszczą, no ale spoko bedzie dobrze damy radę

albo zamiast numerow startowych na drzwiach beda