[126p-chwale sie] Mały Łaciaty Silniczek - artykul - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie zauważyłem ze ktoś o moim wzwodzie pisał
jestem mile zaskoczony tym sprzetem i ciesze sie ze jestem wstanie go objechac

i jak nodaj pisze wieś, jest pgr jest krowa to kim moze byc kierowca

Cytat:
2006-04-20 01:33:33, Radass pisze:
fajny fajny rispekt! (...)

dzięki, moja fota

Cytat:
i jak nodaj pisze wieś, jest pgr jest krowa to kim moze byc kierowca

starszy manipulator krowowy

To Evil tero pastuch bedzie A artykul sie naprawi Przy skladaniu silnika proponowalem turbinke Kowalskiego ale nie chcial a jakie są dalsze plany wim ale ni zdrodze
a odnosnie tego projektu : ile kasy nerwów i alko poszlo to sobie nie wyobrażacie

Jeszcze, oprócz turbinki Kowalskiego, magnetyzerów brakuje i podwójnego dolotu z rur od kibla

A na serio - piękna robota, artykuł też dobry Gratulacje Zazdroszczę, przyznam się

[ wiadomość edytowana przez: Smutny_Gizd dnia 2006-04-20 08:28:27 ]

Cytat:
2006-04-20 07:23:06, cypherius pisze:
ile kasy nerwów i alko poszlo to sobie nie wyobrażacie

Kasa kasą, ile przy tym komadosow poszło to głowa mała. Za sama tylko kaucje za butelki drugi taki silnik by złożył

o butelki nie pytaj, bylo tego sporawo.... poszlo w p**du

Cytat:
2006-04-20 08:27:31, Smutny_Gizd pisze:
Jeszcze, oprócz turbinki Kowalskiego, magnetyzerów brakuje i podwójnego dolotu z rur od kibla A na serio - piękna robota, artykuł też dobry Gratulacje Zazdroszczę, przyznam się [ wiadomość edytowana przez: Smutny_Gizd dnia 2006-04-20 08:28:27 ]

jeszcze sie zdziwisz z tym dolotem foty beda na dniach

no jaka dziwka, nawet sie ruskow dorobil

to nie ruski - wytoczylim z drewna na tokarce do lansu na zdjecie Kazmirz a tak serio to lansiarko wyglondajom tarcze przez te ruski...

ja to mysle zeevil sie musial sprzedac zeby miec hajs na te wsyztskie tajle albo to w leasingu

rzeczy z domu wynosi.

lize dupy gimnazjalistom i dostaje kasiore ja jechalem raz na lewym i silniczek był na dotarciu i jeszcze w staaaarej konfiguracji i juz wtedy to jezdzilo Co prawda nie to co moja reggae-buda na kołach ale jezdziło Co do dolotów z rur od kibla to effil do centrum płockiego tuningu (Nomi) ma niedaleko to pewnie cos tam sie znajdzie w ten deseń Klatke z rurek PCV juz ma

No silnik super! Fajnie to musi jechać.

Po ile chodzą takie głowice?

one nie chodza tylko biegaja dlatego ciezko je zlapac

130TC - od reki simon sprzedaje za 200 ojro, ale tyle w niej roboty ze ohohoooo

Cytat:
2006-04-20 15:57:52, Vyzn-R pisze:
ja jechalem raz na lewym

Jo tyz, ino jakies czarne gie jechało przedemna i nie mogłem go rozbujać

glowice taka znalezc to jest strasznie ciezka sprawa prawie niewykonalne to jest a co do ruskow to tak wyszlo ksysiu przepraszam, specjalnie dla Ciebie je zdejme zebys sie nie denerwowal

evil czyatłem artykuł i pełen szacun dla Ciebie i ekipy za wkład pracy...

no kufa ciąć po ciemku blachy jakies kijowe, krzesac iskry i jesio jak mi evil loda na brodnicy strzelał, no chlopaki praca ciezka ale coz, a kolektor i tak pękł na drugi dzień

Toki, no widzisz jak to mowi nodajspokoj, jak nie gowno to sraczka czyli caly maluch prosze sie nie smiac z mojej pracy zarobkowej, jesli czlowiek sie przyzwyczai i nerwowo wytrzymuje pracujac w gimnazjum to potem nie denerwuje sie jak jakis silnik mu nie wyjdzie albo cos sie urwie czy zatrze polecam, jako terapie antystresowa. zawsze mozna w ramach wyzycia sie postawic paru blacharom jedynki