| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Paint Klubowy Weteran Espero 1.8 CD Wa-wa Grochów | 2006-08-20 19:05:37 Napieramy Yelonek Napieramy Tak jak mówi Bartek NIKT FRajerowi nie da za nic 600 plnów
|
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2006-08-20 19:11:12 Moim zdaniem trzeba odczekać 2-3 dni czy Cezariuszowi uda się kasę odzyskać
Jak nie to jedziemy do DRESSO ![]() |
![]() Paint Klubowy Weteran Espero 1.8 CD Wa-wa Grochów | 2006-08-20 19:12:42 Wogóle to niech się Cezaruisz na o wsystko WYPOWIE!!!!Plizzz |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-08-20 20:21:20 Z Cezariuszem rozmawialiśmy "na gorąco" z terenu ośrodka kilkakrotnie.
Spokojnie pproszę poczekać bo Cezariusz będzie dostępny od jutra i wtedy coś podziałamy |
Madziarka Klubowy Weteran Grodzisk Maz. | 2006-08-20 20:39:27 A propo Dresso.. właśnie się dowiedziałam, że Wyższa Szkoła Ekonomiczna z Wawki, juz trzeci rok z rzędu będzie robić obóz zerowy właśnie w Sulejowie (w Dresso). Skoro robią to także w tym roku, to z czegoś to musi wynikać
TUTAJ są fotorelacje jakby ktoś był ciekawy. Hmm, to ja już nie wiem czy tam jest faktycznie tak tragicznie.. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-20 20:53:00 No własnie, może nie bedzie tak źle, skoro ludzie tam jeżdża to nie ma tragedii a 20zł tez musi z czegos wynkac, gdyby standard był taki jak w Iłkach to by kosztowało 35 a nie 20 A co do grilla to zrobmy se sami - u mnie będzie zniżka klubowa 50% |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-08-20 21:37:10
Ludzie tam jeżdżą bo kierują się folderami na stronce www Obozy zerowe wynikają pewnie z wygody ...bo to tuż przy głównej trasie i w miarę blisko (a jednocześnie dostatecznie daleko ) W-wy, Poza tym ...jak się jest cały czas na fazie to nic nie przeszkadza, nawet wielkomiejska "Dressiarska" atmosfera
Poza tym...z tego co widać obozy zerowe odbywają się w hotelu na terenie dresa....NIC to nie ma wpólnego z naszymi planami !
Cena pobytu w Iłkach to 25zł za dobę, w wygodnych domkach z kuchnią , łazienką ...No i domki są naprawdę 4-5 osobowe !...a nie dwudziestoośmio !!
W tej sytuacji, porównując do dresa , nawet BORKI wydają się być ZARĄBISTE ....Na pewno bez porównania do Iłek ale w cuglach wygrywają z dresikami ! PASKUDNYM DRESOM MÓWIMY STANOWCZE NIE !! |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-20 22:09:13
To ja już nie kumam |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-20 22:24:10 Pamietam tą dyskusje i drugą kwote, jak sam dzwonilem troche wcześniej to słyszałem kwote 30zł ale mniejsza z tym. Najważniejsza sprawa to: co robimy dalej? |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-08-20 22:39:25 Ja użyłbym samych przekleństw więc sobie pozwolę zacytować B1 z innego wątku:
Tyle odemnie, kulturalnie pozdrawiam. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-20 22:46:55
Widzę, że jesteś wobec mnie bardzo delikatny Dziękuję. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-08-20 22:50:40 no cóż
...Zdecydowanie jestem za NIEmieszaniem jeszcze bardziej niż namieszane już jest...więc faktycznie ...spokojnie trzeba zaczekać czy uda się od dresiarzy wyrwać zaliczkę....a potem ... Poza tym...zamiast robić misz-masz, może by padły jakieś konkretne propozycje z podaniem innej naprawdę SPRAWDZONEJ lokalizacji ???...jakoś nikogo nie ma coby mądrze i konkretnie podejść do tematu
No ale poczekajmy w spokoju na krok nr 1 [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-20 23:03:15 ] |
Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-08-20 23:19:43 hmmm wezmy swojego grilla i spokoj, rozpalimy swoje ognisko poza terenem osrodka i moga nam naskoczyc |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-08-20 23:41:47
Hmmm...swoje grile zawsze bierzemy, a ognisko poza terenem ośrodka ??...chyba 10km dalej bo...poza terenem ośrodka....jest kolejny ośrodek...a poza nim kolejny i kolejny itd...Jest ich tam z 15-cie prawie na jednym terenie ! No i drewno każdy by musiał przywieźć ze sobą !.... Wątpliwa też przyjemność palić ognisko w lesie tuż przy krajowej, ruchliwej drodze ...może i darmo a nie za 150zł tyle że takie coś to sobie zrobię obok bloku i będzie fajniej
No i jak widzę nadal brak racjonalnej wypowiedzi....tylko się kotłuje [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-20 23:42:55 ] |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-21 09:27:58
Podobno nie ma innego wolnego ośrodka. Racjonalnie to juz do tematu podeszlismy by tam jechac. Ja jak napisałem jestem i tak zdESPEROwany i razem z Madziarka jedziemy gdzie inni wskażą, tak jak pisze Jaco to prawda że jak sobie ekipa wypije to jej będzie wszystko jedno na czym siedziec i czy wogóle siedzieć bo i tak najracjonalniej bedzie leżeć Racjonalnie też napisałem że nie ma to jak byc na miejscu i popytac o miejscówki bo na gębę duża grupa wasciciei nie lubi wynajmować tymbardziej, że w tej chwili obawiałaby się że i tak zaliczka nie dojdzie (nie wiedząc że jest juz zebrana) Tak samo racjonalnie myśli Outcast i Paint i jest nas czwórka osób ktore juz racjonalnie sa gotowe jechac do ośrodka Dress'iarzy.
Ale w sumie decydowac musicie Wy starzy wyjdacze bo co brac Naszą opinię pod uwage skoro jak to cytował Adam plujemy się niepotrzebnie i mącimy skoro nie mamy za sobą większego zlotu i się nie znamy na tym. [ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-21 09:31:40 ] |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-08-21 09:43:49 Rady Nadzorczej teraz na forum nie ma więc nikt nie podejmie decyzji, ewentualnie jak z pracy wrócą to coś uradzą więc na razie załatw namiary, a jak Cezar da już znać czy kasa jest odzyskana czy nie to się zdecydują lub nie
[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-21 09:45:05 ] |
Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-08-21 09:45:40 jeszcze napisz gdzie to jest, jaki rejon polski |