UWAGA! WAżNE! DOT. ZLOTU PL w DRESSO ...JEST B.ŹLE !! - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Napieramy Yelonek Napieramy Tak jak mówi Bartek NIKT FRajerowi nie da za nic 600 plnów

Moim zdaniem trzeba odczekać 2-3 dni czy Cezariuszowi uda się kasę odzyskać
Jak nie to jedziemy do DRESSO

Wogóle to niech się Cezaruisz na o wsystko WYPOWIE!!!!Plizzz

Z Cezariuszem rozmawialiśmy "na gorąco" z terenu ośrodka kilkakrotnie.
Spokojnie pproszę poczekać bo Cezariusz będzie dostępny od jutra i wtedy coś podziałamy

A propo Dresso.. właśnie się dowiedziałam, że Wyższa Szkoła Ekonomiczna z Wawki, juz trzeci rok z rzędu będzie robić obóz zerowy właśnie w Sulejowie (w Dresso). Skoro robią to także w tym roku, to z czegoś to musi wynikać

TUTAJ są fotorelacje jakby ktoś był ciekawy.

Hmm, to ja już nie wiem czy tam jest faktycznie tak tragicznie..

No własnie, może nie bedzie tak źle, skoro ludzie tam jeżdża to nie ma tragedii a 20zł tez musi z czegos wynkac, gdyby standard był taki jak w Iłkach to by kosztowało 35 a nie 20 A co do grilla to zrobmy se sami - u mnie będzie zniżka klubowa 50%

Cytat:
2006-08-20 20:53:00, YeLonkoskY pisze:
No własnie, może nie bedzie tak źle, skoro ludzie tam jeżdża to nie ma tragedii a 20zł tez musi z czegos wynkac, gdyby standard był taki jak w Iłkach to by kosztowało 35 a nie 20

Ludzie tam jeżdżą bo kierują się folderami na stronce www

Obozy zerowe wynikają pewnie z wygody ...bo to tuż przy głównej trasie i w miarę blisko (a jednocześnie dostatecznie daleko ) W-wy,

Poza tym ...jak się jest cały czas na fazie to nic nie przeszkadza, nawet wielkomiejska "Dressiarska" atmosfera

Poza tym...z tego co widać obozy zerowe odbywają się w hotelu na terenie dresa....NIC to nie ma wpólnego z naszymi planami !

Cena pobytu w Iłkach to 25zł za dobę, w wygodnych domkach z kuchnią , łazienką ...No i domki są naprawdę 4-5 osobowe !...a nie dwudziestoośmio !!

W tej sytuacji, porównując do dresa , nawet BORKI wydają się być ZARĄBISTE ....Na pewno bez porównania do Iłek ale w cuglach wygrywają z dresikami !

PASKUDNYM DRESOM MÓWIMY STANOWCZE NIE !!

Cytat:
2006-08-20 21:37:10, bogdan1 pisze:
Cena pobytu w Iłkach to 25zł za dobę, w wygodnych domkach z kuchnią , łazienką ...No i domki są naprawdę 4-5 osobowe !...a nie dwudziestoośmio !! W tej sytuacji, porównując do dresa , nawet BORKI wydają się być ZARĄBISTE ....Na pewno bez porównania do Iłek ale w cuglach wygrywają z dresikami ! PASKUDNYM DRESOM MÓWIMY STANOWCZE NIE !!

Cytat:
2006-03-28 14:41:17, patrykowski pisze:
a ja tego troche znów niekumamona chce za domek 33zł za noc czy np za teraz tego tez tyle?bo jak np chce spac pod namiotem(bo nigdy tego nierobiłem)to co tez tyle płace? prosze o Łopatologiczne wytłumaczenie:>

To ja już nie kumam

Pamietam tą dyskusje i drugą kwote, jak sam dzwonilem troche wcześniej to słyszałem kwote 30zł ale mniejsza z tym. Najważniejsza sprawa to: co robimy dalej?

Ja użyłbym samych przekleństw więc sobie pozwolę zacytować B1 z innego wątku:
Cytat:
2006-06-05 19:21:45, bogdan1 pisze:
"Pluje" się tutaj za dużo ludzisków co nigdy nie byli albo jakimś przypadkiem może raz trafili na pomniejszy lokalny zlocik Nie macie o tym pojęcia więc bardzo proszę, nie zabierajcie głosu !

Tyle odemnie, kulturalnie pozdrawiam.

Cytat:
2006-08-20 22:39:25, Adam4302 pisze:
Ja użyłbym samych przekleństw więc sobie pozwolę zacytować B1 z innego wątku

Widzę, że jesteś wobec mnie bardzo delikatny Dziękuję.

no cóż

...Zdecydowanie jestem za NIEmieszaniem jeszcze bardziej niż namieszane już jest...więc faktycznie ...spokojnie trzeba zaczekać czy uda się od dresiarzy wyrwać zaliczkę....a potem ...

Poza tym...zamiast robić misz-masz, może by padły jakieś konkretne propozycje z podaniem innej naprawdę SPRAWDZONEJ lokalizacji ???...jakoś nikogo nie ma coby mądrze i konkretnie podejść do tematu

No ale poczekajmy w spokoju na krok nr 1

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-20 23:03:15 ]

hmmm wezmy swojego grilla i spokoj, rozpalimy swoje ognisko poza terenem osrodka i moga nam naskoczyc

Cytat:
2006-08-20 23:19:43, Outcast pisze:
hmmm wezmy swojego grilla i spokoj, rozpalimy swoje ognisko poza terenem osrodka i moga nam naskoczyc

Hmmm...swoje grile zawsze bierzemy, a ognisko poza terenem ośrodka ??...chyba 10km dalej bo...poza terenem ośrodka....jest kolejny ośrodek...a poza nim kolejny i kolejny itd...Jest ich tam z 15-cie prawie na jednym terenie !
No i drewno każdy by musiał przywieźć ze sobą !....
Wątpliwa też przyjemność palić ognisko w lesie tuż przy krajowej, ruchliwej drodze ...może i darmo a nie za 150zł tyle że takie coś to sobie zrobię obok bloku i będzie fajniej

No i jak widzę nadal brak racjonalnej wypowiedzi....tylko się kotłuje

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-20 23:42:55 ]

Rozimien Wasz znak zapytania, bo większość i tak miała zamiar spędzić tam kilka dobówek, ale czemu nie spróbować nowego miejsca, tym bardziej, że Iłki jak wyczytałem są poza zasięgiem. Jeśli zaliczkę da się wycofać to 1/2 problemu, a jeśli nie, lub część z niej przepadnie i co wtedy ? Będziedzie sie sądować.
Proponuję jeden telefon z zapytaniem o możliwość rezygnacji. Jeśli będą problemy to miejsce spotkania pozostaje bez zmian. Wiem, że łatwo mi tak pisać bo i tak jak będę to na jeden dzień-parę godzin w ciągu dnia. Poczekajmy, w dni robocze prędzej coś sie wyjaśni.

[ wiadomość edytowana przez: DENWER dnia 2006-08-21 01:20:50 ]

Jak już kiedyś pisałem mam wesele akurat w zlotowy weekend i NIESTETY nie mogę się pojawić, ale jeśli mógłbym Wam coś doradzić, to ten cały Dresssooo wygląda ze zdjęć Bodzia całkiem przeciętnie, ani źle, ani dobrze.

Przecież i tak nasze zloty polegają na piciu i swawolach do rana.

Musielibyście tylko wyjaśnić sprawę ogniska, bo rezerwowanie go na godziny to jakaś kpina.

Podsumowując to do tej pory nikt specjalnie nie zwracał uwagi na to w czym mieszka i jak mieszka, z basenu i tak nikt nie będzie korzystał.

Wydaje mi się że najlepiej łyknąć te całe Dresssso, bo w innym przypadku zakończy się to w domu przy gofrownicy.

Tak nawiasem mówiąc to ja przyjemniej wspominam Borki od Iłek, był fajniejszy klimat, więcej ludzi, jakieś inne zloty, ale to już rzecz gustu.

pozdro

Cytat:
2006-08-20 22:50:40, bogdan1 pisze:
Poza tym...zamiast robić misz-masz, może by padły jakieś konkretne propozycje z podaniem innej naprawdę SPRAWDZONEJ lokalizacji ???...jakoś nikogo nie ma coby mądrze i konkretnie podejść do tematu No ale poczekajmy w spokoju na krok nr 1 [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-08-20 23:03:15 ]

Podobno nie ma innego wolnego ośrodka. Racjonalnie to juz do tematu podeszlismy by tam jechac. Ja jak napisałem jestem i tak zdESPEROwany i razem z Madziarka jedziemy gdzie inni wskażą, tak jak pisze Jaco to prawda że jak sobie ekipa wypije to jej będzie wszystko jedno na czym siedziec i czy wogóle siedzieć bo i tak najracjonalniej bedzie leżeć Racjonalnie też napisałem że nie ma to jak byc na miejscu i popytac o miejscówki bo na gębę duża grupa wasciciei nie lubi wynajmować tymbardziej, że w tej chwili obawiałaby się że i tak zaliczka nie dojdzie (nie wiedząc że jest juz zebrana) Tak samo racjonalnie myśli Outcast i Paint i jest nas czwórka osób ktore juz racjonalnie sa gotowe jechac do ośrodka Dress'iarzy.
Ale w sumie decydowac musicie Wy starzy wyjdacze bo co brac Naszą opinię pod uwage skoro jak to cytował Adam plujemy się niepotrzebnie i mącimy skoro nie mamy za sobą większego zlotu i się nie znamy na tym.

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-21 09:31:40 ]

OKI ja ma propozycję , mozę ktoś był w miejscowiści SIELPIA standard znośny 19-20 zł za dobę od osoby spokój cisza nikt nie opkjrzyczy za własnego grilla jezioro i rowerki i wszystko czego trzeba przy samym ośrodku mała plaża dzieci do lat 3 nie płacą , jest to ośrodek elektrowniany co prawda ale nie ma z tym problemu dlatego cena niska i pełno atrakcji później wrzucę nr tel i lokalizację jeśli jesteście zainteresdowani to szybko pisać czy mam działać czy nie. Kto chcer to sprawdzi cały standart więc??

Rady Nadzorczej teraz na forum nie ma więc nikt nie podejmie decyzji, ewentualnie jak z pracy wrócą to coś uradzą więc na razie załatw namiary, a jak Cezar da już znać czy kasa jest odzyskana czy nie to się zdecydują lub nie

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-08-21 09:45:05 ]

jeszcze napisz gdzie to jest, jaki rejon polski