Fajna zmuła - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
BeeeeeeeeeeeeeK

wkoncu cos sie dzieje.......
Bedem

i jak bylo ??

jakies fotki ?

kilkadziesiat aut i fajny klimat objazdu miasta.
A potem cwiartka miodzio

czolem wszystkim ,moze jakies fajne spotkanko by zrobil ? nie nalezalem nigdy do klubu na zywca i chcialbym nalezec ale nie bardzo jest jak sie zaprezentowac slaba ta organizacja na forum ,trzeba za wszyskich ciagnac nikt juz nie ma tej zylki do organizacji , proponowal bym duzo spotkan , trzeba wkoncu rozkrecic to co kiedys bylo dla wielu wspanialym przezyciem , coraz zadziej widze samochody z ktsw,wszyscy sie pochowali czy cooooo;> Prosze moderatora o moze jakies spotkania czy cos , moze maly wyscig ;> a wiecie cos moze co tam u kuby czy zrobil juz audice ;>?? bo nie mam z nim mkontaktu nie widuje go ostatnio a jestem ciekawy bardzo !!

Nie ma klubu nie było spodkan proste kazdy zajał sie soba nikt nie miał czasu

wiecie co mysle trzeba ten klub a raczej to co zostalo dac w czyjes dobre rece znalesc sponsora i sie bawic cxieszyc stalowa roznymi spotkaniami i oprganizowac rozne parady samochodowe po miescie serce mnie boli jak widze jak to wszystko stoi w miejscu i wiecie co po co wam te naklejki na szybach ktsw jak one teraz nic nie znacz porazka jak dla mnie !!

Mam pytanie czy ktos wogole sie stra probuje cos zrobic z klubem czy raczej wszystko wam wisi wogole to forum po9 co ono jest zeby rozmawiac o tym co bylo.Powiem wam cos nie wiem jak jest w nisku zawsze podchodzilem do nich z pogarda myslalem ze sa gorsi a co sie okazuje oni zaczynaja dopiero istniec i nawet sie nikt nie zczai jak zakwitna w nisku, a my ze tak powiem KTSW nic nie robie i raczej nie zamierza robic widze sa tu na forum ludzie ktorzy chca spotkan ale widze ze sa i tacy ktorzy uwazaja ze to co bylo juz nie wroci,widzieliscie smutne wasz kolega wybrał KTN ! ma na pikapie ich naklejke i nie wiem czy wiekszosc teraxz nie pojdzie do nich choc dopiero zaczynaja,nie maja narazie duzo pojecia o tym co sie dzieje ale mysle ze z czasem, sie rozwina wiec jesli nie zamierzacie nic dzialac dajcie sobie spokooj ze wszystkim i nawet z tym forum bo to nie ma sensu niedlogo to bedzie koniec KTSW -wszystko przeminie doslownie jak sen pozostana tylko wspomnienia wiec wezcie szie do roboty i dzialac bo ten KTN niedlogo wam dokopie,bo wy stoicie w miejscu a oni sie powoli rozwijaja !

[ wiadomość edytowana przez: Mallyna dnia 2006-12-03 13:06:34 ]

[quote]
2006-12-03 12:45:37, Mallyna pisze:
wiecie co mysle trzeba ten klub a raczej to co zostalo dac w czyjes dobre rece znalesc sponsora i sie bawic cxieszyc stalowa roznymi spotkaniami i oprganizowac rozne parady samochodowe po miescie serce mnie boli jak widze jak to wszystko stoi w miejscu i wiecie co po co wam te naklejki na szybach ktsw jak one teraz nic nie znacz porazka jak dla mnie !!

myslisz ze tak łatwo znalesc sponsora nie w stalowej poprostu klub sie juz wypalił ale jeszcze kroche zostalo w nim iskierki z tamtych lat moze jeszcze powróci moze mam nadzieje
A tak wogóle who are you??

Ale o czym wy wogule rozmawiacie ?? Tak sie zastanawiam i nie wiem. Jest powiedziane klubu nie ma. Jeżeli masz chęć, ochote i zapał to organizuj jakiś klub i zobaczymy co wyjdzie. A jak jest ten ktn taki dobry to niech zrobią jakiś zlocz czy kjs.

Jestem Łukasz ze stalowej woli miszkam na os.hutnik znam paru chlopcow z ktsw , znalem tez pare osob z tamtej epoki Cetnara itp. , ale z tego co teraz widze to juz nie klub, i raczej nie ma sensu na odrodzenie !

chyba mam kolejnego na bana chetnego

Cytat:
Powiem wam cos nie wiem jak jest w nisku zawsze podchodzilem do nich z pogarda myslalem ze sa gorsi a co sie okazuje oni zaczynaja dopiero istniec i nawet sie nikt nie zczai jak zakwitna w nisku

heh dziwi mnie troszke to ze tak piszesz. w ktsw byli chlopcy z Niska chocby kosa. i wierz mi ze sa to ludzie ktorzy robila zajeb.... robote w klubie jak nie jeden ze stali. a to ze jest klub w nisku to rewelacja. nie rozumie dlaczego traktujesz to jako jakas konkurencje miedzyklubowa :// to chyba nie o to chodzi, a napewno nigdy mi o to nie chodzilo (nie wypowiadam sie za innych)
Cytat:
Mam pytanie czy ktos wogole sie stra probuje cos zrobic z klubem czy raczej wszystko wam wisi wogole to forum po9 co ono jest zeby rozmawiac o tym co bylo

na dzien dzisiejszy o ile jestem dobrze poinformowany to KTSW nie istanieje (kropka) natomiast forum jest indywidualna sprawa kazdego, i jak na kazdym jak ktos chce to moze wspominac do woli, ale poczytaj troche to zobaczysz ze pomimo jakiegos zaniku aktywnosci cos ludzie pisza
Cytat:
bo ten KTN niedlogo wam dokopie

lol dla ciebie za to.... heheh
nie traktuj tego jako jakas konkurencje, bo to nie o to chodzi

juz sie nie moge doczekac na bana od marka

a ja wiem że jest paru chętnych ciągnąć klub.Wiem i też że takiego klubu co był kiedyś to nie będzie.NIESTETY. Wciągnęło się pare dupków do klubu i potem zaczęli kręcić.Zresztą poco pisać i się denerwować. Jak chciałem z Dracem Lesiem coś ciągnąć to ile przyjechało osób? Chyba wiemy.Masa taka była że parking na Tesco nie miescił . Jak macie jakieś propozycje to podsuncie je.

jak chcesz to moge Ci dać Mallyna

nie _VILLI_ to był zart , tez bym chcial zeby cos sie dzialo mam paru kolegow tez bardzo by chcieli cos dzialac kochaja motoryzacje ,przygoda z samochodami nie jest im obca ,wystarczy poszukac i ludzie sie znajda napewno,wiekszosci napewno sie nie chce,ale jakby juz cos pewnego bylo to napewno by przyjechali,napewno ten klub ma szanse jakos jeszcze odrzyc ale jak o to jest pytanie , ja narazie nie mam propozycji ale jakies spotkanka by sie pezydały.
ale badzmy szczerzy wiekszosci sie nie chce ,kurcze pamietam jaki to byl szok jak klub powstawal zloty pod wiaduktem jak szedlem na zlocik z daleka slyszalem pisk opon palonej gumy tak sie jaralem jak nie wiem co,a teraz milczy wszystko trzeba cos na to poradzic ale wspolnymi silami bo nikt samemu tego nie podola,trzeba ruszyc glowa i dobrze pomyslec zastanowic sie i napewno cos sie uda ,ale najwazniejsze to-pomyslec wspolnie uruchomic wszystkie swoje znajomosci,ja mysle ze jezeli damy temu wszystkiemu szanse bedzie pozytywnie ale najpierw musimy zebrac wspolne sily wszystkich pasjonatow bo nas paru nic nie zdziala!! to tyle odemnie

tak masz racje ludzie sie znajdą pytanie jedno jacy banda pajacy czy prawdziwych klubowiczów.Jak był klub był człowiek który poświęcał czas,kase i bóg wie co.Ale znależli sie tacy co jednak im to przeszkadzało i szkoda było dać pare złoty na składke.Zaznaczam że każdy klub jaki by nie był ma składki członkowskie.A wię c myśle że ten temat już powinien byc zamknięty bo już przerabialiśmy to.POPROSTU NIE MA ORGANIZACJI A CO DO SZACUNKU TO JUŻ NIE MA CO PISAĆ NO NIE CZUCZU? Co o tym myślisz

Czy zeby robic cos razem musi byc klub? Widac ze umiemy sie bawic razem Kto chce to chce, nic na sile. A to ze nie mamy wspolnej nalepy to chyba nic nie znaczy. Friends will be friends
Pozdr.

Klubu nei ma ale ludzie są.
Kto chce trzymie na aucie naklejke i h...
ważne ze spotykamy sie w wiekszym gronie i dobrze sie bawimy na miescie.

ech....potrzeba mi duza naklejke musze ja na pewnej wiezyczce nakleic ..... jak puszcza to w tv to moze .....