| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Combos User keine stalowka | 2006-11-26 16:16:30 BeeeeeeeeeeeeeK
wkoncu cos sie dzieje....... Bedem ![]() |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2006-11-26 20:14:28 i jak bylo ??
jakies fotki ? |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-11-26 21:17:24 kilkadziesiat aut i fajny klimat objazdu miasta.
A potem cwiartka miodzio |
GEOO User stalowa wola | 2006-12-03 12:30:39 Nie ma klubu nie było spodkan proste kazdy zajał sie soba nikt nie miał czasu |
Marek Moderator Multivan Stalowa Wola | 2006-12-03 22:34:53 chyba mam kolejnego na bana chetnego |
![]() Mallyna 0 /F/I/A/T/ Coupe Stalowa Wola | 2006-12-05 12:41:16 juz sie nie moge doczekac na bana od marka |
_VILLI_ Moderator Stalowa Wola | 2006-12-05 18:57:03 a ja wiem że jest paru chętnych ciągnąć klub.Wiem i też że takiego klubu co był kiedyś to nie będzie.NIESTETY. Wciągnęło się pare dupków do klubu i potem zaczęli kręcić.Zresztą poco pisać i się denerwować. Jak chciałem z Dracem Lesiem coś ciągnąć to ile przyjechało osób? Chyba wiemy.Masa taka była że parking na Tesco nie miescił . Jak macie jakieś propozycje to podsuncie je. |
_VILLI_ Moderator Stalowa Wola | 2006-12-05 19:07:53 jak chcesz to moge Ci dać Mallyna |
![]() Mallyna 0 /F/I/A/T/ Coupe Stalowa Wola | 2006-12-05 20:31:11 nie _VILLI_ to był zart , tez bym chcial zeby cos sie dzialo mam paru kolegow tez bardzo by chcieli cos dzialac kochaja motoryzacje ,przygoda z samochodami nie jest im obca ,wystarczy poszukac i ludzie sie znajda napewno,wiekszosci napewno sie nie chce,ale jakby juz cos pewnego bylo to napewno by przyjechali,napewno ten klub ma szanse jakos jeszcze odrzyc ale jak o to jest pytanie , ja narazie nie mam propozycji ale jakies spotkanka by sie pezydały.
ale badzmy szczerzy wiekszosci sie nie chce ,kurcze pamietam jaki to byl szok jak klub powstawal zloty pod wiaduktem jak szedlem na zlocik z daleka slyszalem pisk opon palonej gumy tak sie jaralem jak nie wiem co,a teraz milczy wszystko trzeba cos na to poradzic ale wspolnymi silami bo nikt samemu tego nie podola,trzeba ruszyc glowa i dobrze pomyslec zastanowic sie i napewno cos sie uda ,ale najwazniejsze to-pomyslec wspolnie uruchomic wszystkie swoje znajomosci,ja mysle ze jezeli damy temu wszystkiemu szanse bedzie pozytywnie ale najpierw musimy zebrac wspolne sily wszystkich pasjonatow bo nas paru nic nie zdziala!! to tyle odemnie ![]() |
_VILLI_ Moderator Stalowa Wola | 2006-12-06 00:29:58 tak masz racje ludzie sie znajdą pytanie jedno jacy banda pajacy czy prawdziwych klubowiczów.Jak był klub był człowiek który poświęcał czas,kase i bóg wie co.Ale znależli sie tacy co jednak im to przeszkadzało i szkoda było dać pare złoty na składke.Zaznaczam że każdy klub jaki by nie był ma składki członkowskie.A wię c myśle że ten temat już powinien byc zamknięty bo już przerabialiśmy to.POPROSTU NIE MA ORGANIZACJI A CO DO SZACUNKU TO JUŻ NIE MA CO PISAĆ NO NIE CZUCZU? Co o tym myślisz |
zoom User zoom zoom | 2006-12-06 01:02:29 Czy zeby robic cos razem musi byc klub? Widac ze umiemy sie bawic razem Kto chce to chce, nic na sile. A to ze nie mamy wspolnej nalepy to chyba nic nie znaczy. Friends will be friends
Pozdr. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2006-12-06 06:47:56 Klubu nei ma ale ludzie są.
Kto chce trzymie na aucie naklejke i h... ważne ze spotykamy sie w wiekszym gronie i dobrze sie bawimy na miescie. |
kosagti User Golf II VR6 nisko-racławice | 2006-12-06 10:24:12 ech....potrzeba mi duza naklejke musze ja na pewnej wiezyczce nakleic ..... jak puszcza to w tv to moze ..... |