MotoNews.pl
2 Spotkania Łodziaków i okolic (19910/11) - Strona 3

Spotkania Łodziaków i okolic - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
uuuuuuuuuuuuuuu nie wiem czy coś wyjdzie z tego spodkania bo widzę że zainteresowanie spadło a to już niedługo a jak znów sam mam jechać na spodkanie to już wole jeździć na spodkania innych regionów skoro koledzy z moich okolic są tak zorganizowani

Luzik Dobry, u nas zawsze tak bylo....
jakos zapracowani jestesmy czy co?
jeli umowimy sie wieczorem w niedziele i w Lodzi, to chyba wiecej nas dotrze...

adasco

Niedziela raczej dla mnie odpada, bo wyjeżdzam do rodzinki do Śremu (koło Poznania). Zresztą okaże się wszystko czy pojadę, bo wczoraj odebrałem dopiero blachy od nowego nabytku, dzisiaj opłacę oc i potestuję troszkę. Na pewno muszę przed wypadem zwalczyć wentylator przy chłodnicy (nie załącza się), ale podejrzewam, że podczas dzwona przekaźnik mógł się otrząsnąć, bo na krótko, jak obejdę czujnik temp. też nie chodzi. Działa dopiero jak do baterii go zewre.
Odezwę się jescze, to może bym w sobotę do ciebie Dobry się wybrał na chcwilkę, bo jestem bardzo ciekawy twojego samochodzika

[ wiadomość edytowana przez: Lewy_lowicz dnia 2003-07-10 13:15:23 ]

nie ma problema w sobotę powinienem być raczej w domciu a raczej w garażu bo mam trochę pracy a na wszelki wypadek wole obrobić się w sobotę żeby w razie co mieć niedzielę wolną jakby jednak coś wyszło ze spodkania w co BARDZO WĄTPIĘ ale trudno mimo szczerych checi poznania was się chyba nie uda

a w ktorej czesci miasta mieszkasz Dobry?
moze bywasz w rejonie dabrowa/centrum (okol. saspola)????
mozemy zmontowac mikrospot.
adaasco

No to termin panowie, kiedy bo nie ma już czsu

Ja odpadam, przyjechał do mnie Mały z Zamościa z Sylwią (śpi u rodzinki w skierkach, 25km ode mnie), pogadaliśmy dzisiaj i jutro robimy grilka na działce niedaleko Łowicza. Jeżeli ktoś chętny na przyczepkę to zapraszam. Kontakt 601 926 558, godzinka koło 18.

ja mieszkam na bałutach niedaleko tesco pojezierskawłókniarzy

Lewy to co nie podjedziesz do mnie z tego co widzę chyba że byś był w okolicy gdzieś w godzinach południowych to na pewno będę w domu jak coś to daj cynk tel w profilu

a co do spodkania to w końcu ile osób jest chętnych na grila w strykowie a ile na spodkanie w centrum na placu zwycięstwa i tak szczerze to jeśli chodzi o centrum to bardziej pasowało by mi kole południa

Sory Dobry, jeszcze nadrobię
Zaproszenie dzisiaj na grila aktualne cały czas.

Dobry ja proponuję spotkanie na dzisiaj (niedziela) o 18:00 co ty na to??? Postaram się żeby przyjechało jeszcze kilka osób które nie siedzą na forum. Spotkanie na Placu Zwycięstwa.

sorrka Bartek ale dopero przeczytałem bo mam modem i w zasadzie tylko wieczorkiem odpalam internet także jak coś to albo dzień wcześniej lub sms-a na komórkę bo tak to nigdy się nie zgadamy a co do niedzieli to w zasadzie co tydzień jestem na giełdzie komp. która jest tuż obok i dlatego zawsze piszę że będę koło poludnia bo jastem w tych okolicach a dziś to i tak chyba nie wyszło ze względu na pogodę?

O w morde, kurde no też że nie wpadłem na to, to też ciągle tam widywałem taką Ładziane ale nie wpadłem że to twoja. To jeszcze powiedz na którym stoisku stoisz to wpadne w tę niedziele, zresztą na giełdzie większość osób mnie zna z dawnychhhhhh czasów to sobie ogólnie poplotkuje troszeczke.

No masz i znowu jako niezarejsrowany - co jest?????

Ten poprzedni post - to ja!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Bartek-Lodz dnia 2003-07-14 09:18:16 ]

SORKI, ALE PRZEZ WEEKEND BYLEM ODCIETY OD SIECI... - awaria lacza...
dopiero dzisiaj przeczytalem....
adasco

i sorry za capsa...

na giełdzie to już bywam tylko toważysko a nie na handel mnie już też minęło ale zaglądam tak sobie a teraz szczegulnie z myślą że może ktoś się zjawi na placu o 12.00 ale jak narazie to tylko ja się zjawiam ale może kiedyś kto wie a jak już jestem na giełdzie to stawiam auto niedaleko placu jest taki jakby parking pod jakimś drzewem i przeważnie tam stoi moja ladna bo nie chce się pchać pod szkołę bo mam niemiłe wspomnienia z czasów handlu jak mi straż miejska mandat wlepiła za parkowanie na trawniku

No Panowie - WITAM Wszystkich ŁODZIAKÓW po dłuuuugiej przerwie (Adasco wie co się ze mną działo ).
To już mamy 5 osób chętnych do spotkania (jak się lewego uda ściągnąć) - a co z resztą ł(o/a)dziaków - czyżby wakacje??

Zwykle udawało się nam spotykać wieczorkami, lub w niedzielę - może jednak znajdziemy ten wspólny termin (mi jak na razie odpada najbliższy piątek)

Może w tą NIEDZIELĘ się spotkamy o godzinie 18:00 ???? CO WY NA TO????

Slawek, fajnie, ze wrociles....
ja niestety znikam na 2 tygodnie.....

Dobry powiem Ci lepszy numer, kilka jak nie więcej razy stawiałem swoje auto obok twojego. Zawsze parkujesz przy tym budynku mieszkalnym na placyku. Dobra a teraz lepsza sprawa, w przyszły tygodniu robie przekładke więc dobrze by było spotkać się w niedziele i omówić kilka szczegułów. Jak chcesz to może na giełdzie.

jeśli o mnie chodzi to postaram się zarezerwować okolice południowe w niedzielę lecz nie dłużej jak do 15.00 od razu mówię a do tej godziny to spoko

panowie a może jakbyście znaleźli chwile w niedzielę z rana to byśmy się Bartkowi zwalili na warstat jak będzie poczyniał przekładkę ? co wy na to?