MotoNews.pl

Fiat 126p 1.1 - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o dżizassss.. te parapety to jakas pomylka chyba?

rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe ze Ci to nie wyszło i będziesz robił poprawnie?

Walic te parapety przynajmniej felgi się schowały

kilka nowych zdjęć

Przymiarka Felg

Od poniedziałku montaż i jazda testowa

Jak na mój gust to trochę dziwnie poszerzenia wyszły bo się wydaje jakby wysoko stał (pomijam fakt że to goła buda jest) No i te nieszczęsne drzwi, ale co tam- ważne że wszystko od zera jest zrobione Poskładasz do kupy i będzie zapieprzać kurde ale bym chciał już znaleźć budę do swojego żeby też tak zrobić

Tybek wiem wiem że wysoko stoi muszę resor wymienić bo jest org.w garażu już leży sklepany na 13 cm.

zawsze mi sie podobaly te kbs-y

to chyba teraz nowy trend z felgami do malców bo co drugi swap już prawie ma

Autko po mału nabiera wyglądu

nawet teraz całkiem przyjemnie wygląda

wg mnie lepiej by wygladalo jakby tylna tablica byla w standartowym miejscu, a przednia byla standartowa przy takiej budowie zorganizowalbym mu jakies FLowskie drzwi
nadkola sa zrobione na wyrost czy rozstaw bedzie szerszy??

mimo tych szczegolow podziwiam doprowadznie projektu do tego stanu i zycze bezawaryjnosci

kozubnickie rejony ?

p.s. dystanse albo szersze fele

A wysokość auta zostaje taka jak na fotach? Bo albo to złudzenie jest przez te poszerzenia, ale wydaje mi się że trochu jakby wysoko stał, zwłaszcza tył.

jak dla mnie poszerzki, bardzo fajne, ale...
drzwi z ela niet, kola szerzej, tablice rej na swoje miejsca i te dwa szperacze na srodku. Psuja wizerunek auta.

Witajcie koledzy dawno mnie tu nie było i temat mam trochę zakurzony.Więc tak bobek stoi sobie w garażu ma się dobrze oprócz skrzyni biegów w której brakuje drugiego biegu (coś się rozsypało ) :mrgreen: ale mam to gdzieś.Kilka fotek

Auto wygląda jak wygląda proszę o wasze opinie.
Są plany co do zmiany silnika na 1.2 16V i skrzyni z rapida 5cio biegowej,bo maluchowskich już mam dość .Nie wiem jak to będzie chciałbym to zrealizować ale nie wiem jak to będzie z kasą i z czasem.Będę was na bieżąco informował pozdrawiam

Ładnie wygląda Te alufelgi to od E21 czy jakieś podobne?

Widzę że łapy się dalej nie dorobiłeś porządnej zrób z tym bo to aż woła o pomstę do nieba. Obrotek fajny tylko czy działa ?

Felgi 6cali et 12

Dawcy spoko za nie długo nie będzie potrzebna ta łapa
obrotek działa jak należy i wygląda super pozdrawiam

Sterowany jest masą czy podpinałeś pod cewke?

pod cewkę działa idealnie