126BIS SWAP 1.2 MPI + 4 throttle speed 5 - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jabym proponowal kupno czegos takiego wyjebiaszczego (wersja inzynieryjna)

aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=630703143

[ wiadomość edytowana przez: zolo dnia 2009-05-19 22:25:15 ]

Cytat:
2009-05-19 22:09:08, zolo pisze:
jabym proponowal kupno czegos takiego wyjebiaszczego aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=630703143

coś nie tego ta ukcja

ja tak czytam to wszystko to zaraz mi sie porównanie robi z kononowiczem: "ja to wszystko co ja mówie to ja to uczynie"

wex sie chłopie nie osmieszaj. chłopaki Ci jadą bo jesteś uparty jak osioł, nikogo nie słuchasz i bujasz w obłokach. wpisz w wyszukiwarke swap i zobacz ile ejst tematów i projektów niedokonczonych przez takie podejscie jak Twoje. no sory, nie zrobisz fotek bo deszcz pada... ja pierdziele, garazu nie masz ani kanału nawet??

powodzenia zycze.
aha, zdjecie ecu chciałeś od yankiegoo.... samoz djecie nie [pokazuje jak to działa

zauważ ze ci, co mają zarabiste fury, mają warunki zeby takie coś robić. ludzi którzy pomagają, mają wyposażone garaze no i odpowiedni budżet.
co Ty masz jesli wolno wiedzieć??

nie, no ostatnimi czasy wymaitasz na forum, przebiłeś nawet Dj gacie po tacie

moze Cie uraziłem swoja wypowiedzią ale pomysl coś zanim napiszesz i pokazesz. foty kibla z parkingu moze kazdy wrzucić. rób i pokazuj efekty

co żal Ci że robie swapa czy co?? bo nie rozumiem Cie, chooj Cię to obchodzi co ja robie a co zamierzam robić, a do Twojej wiadomości akurat nie mam garażu w miejscu gdzie mieszkam a maluch własnie stoi na dworze jak ukazują ostatnie zdjęcia z pierwszego posta, nie wierzysz to przyjedź podam ci adres to zobaczysz, a co do powodzenia moich planów sie o to nie martw, bo to już moja w tym głowa, tyle mam Ci do powiedzenia
jeżlei Ci coś nie pasuje nie pisz

[ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2009-05-20 13:04:02 ]

Marcin poluzuj kucyki bo Ci żyłka pierdyknie
Nikt Ci tu niczego nie zazdrości tylko wyraża swoja opinie a jak ogólnie wiadomo żyjemy w kraju , w którym obowiązuje wolność słowa wiec zluzuj z bulwersem bo na zawał zejdziesz a młody jeszcze jesteś i trochę życia masz przed sobą

[ wiadomość edytowana przez: marcin126 dnia 2009-05-20 13:08:05 ]

Cytat:
2009-05-20 12:56:37, cb_marcin pisze:
... chooj Cię to obchodzi co ja robie a co zamierzam robić...

Ty, to po co ten temat?

zostawcie ten temat w spokoju ... przyjdzie zima i sam zdechnie

Jak nikt nic nie będzie pisał to sam odejdzie wiec kto tu będzie pisał ten piz...

Cytat:
2009-05-20 00:08:49, marecki1806 pisze:
ja tak czytam to wszystko to zaraz mi sie porównanie robi z kononowiczem: "ja to wszystko co ja mówie to ja to uczynie" wex sie chłopie nie osmieszaj. chłopaki Ci jadą bo jesteś uparty jak osioł, nikogo nie słuchasz i bujasz w obłokach. wpisz w wyszukiwarke swap i zobacz ile ejst tematów i projektów niedokonczonych przez takie podejscie jak Twoje. no sory, nie zrobisz fotek bo deszcz pada... ja pierdziele, garazu nie masz ani kanału nawet?? powodzenia zycze. aha, zdjecie ecu chciałeś od yankiegoo.... samoz djecie nie [pokazuje jak to działa zauważ ze ci, co mają zarabiste fury, mają warunki zeby takie coś robić. ludzi którzy pomagają, mają wyposażone garaze no i odpowiedni budżet. co Ty masz jesli wolno wiedzieć?? nie, no ostatnimi czasy wymaitasz na forum, przebiłeś nawet Dj gacie po tacie moze Cie uraziłem swoja wypowiedzią ale pomysl coś zanim napiszesz i pokazesz. foty kibla z parkingu moze kazdy wrzucić. rób i pokazuj efekty

Eee ja swojego malora zbudowałem pod wczesniej zbudowana wiatą. Marcin zacznij robic i pokaz.

Cytat:
2009-05-20 15:17:24, GR235I3K pisze:
zostawcie ten temat w spokoju ... przyjdzie zima i sam zdechnie Jak nikt nic nie będzie pisał to sam odejdzie wiec kto tu będzie pisał ten piz...

niech Cię o to głowa nie boli że zdechnie, bo Ci co mnie znają widzą jak cholernie jestem zawzięty, i to co przed się wezmę kończę, nie ukrywam ze będzie łatwo bo nie wszystko sprzyja ale planuje do końca wakacji może nie skończonym na zicher ale sądzę z powinien już jeździć

Cytat:
2009-05-20 12:56:37, cb_marcin pisze:
co żal Ci że robie swapa czy co?? bo nie rozumiem Cie, chooj Cię to obchodzi co ja robie a co zamierzam robić, a do Twojej wiadomości akurat nie mam garażu w miejscu gdzie mieszkam a maluch własnie stoi na dworze jak ukazują ostatnie zdjęcia z pierwszego posta, nie wierzysz to przyjedź podam ci adres to zobaczysz, a co do powodzenia moich planów sie o to nie martw, bo to już moja w tym głowa, tyle mam Ci do powiedzenia jeżlei Ci coś nie pasuje nie pisz [ wiadomość edytowana przez: cb_marcin dnia 2009-05-20 13:04:02 ]

wyrazam swoją opinie na ten temat, bo chyba po to jest on załozony i do tego słuzy forum. obchodzi mnie to tyle ze napisałes ze tak zrobisz to sie wiec pytam jak, i gdzie. jak ma Nas to chooj obchodzic to ja ci powiem ze wypindalaj z tego forum i nie zakładaj tematów bo po chooj jak sie kazdy rzuca nie??

póki jest ciepło to sie na dworku robi nie, gorzej jak przypiździ mrozem.,...

napisałem w tym temacie i zgadza sie, na chwile obecną jestem pizda.
i powiem ci tak chłopaku, ze nowy mam nick i nowe naliczanie dni czy zcegostam ale wiem ze ty sie literek uczyłes a wiekszośc ludzi którzy daja ci jakieś rady juz sie scigała. iwec mysle ze warto słuchac starszych a nie samemu próbowac i sie jeszcze stawiac jak młody kogucik, na dobre ci nie wyjdzie.

mysle też ze mało kogo obchodzi powodzenie projektu, wiekszośc ma raczej polewe z tego....

ja szczerze zawsze kazdemu zycze powodzenia w budowaniu nowego sprzetu i tobie też. tylko słuchaj starszych....

A tak swoją drogą bo to pewnie bizerowe konto

ile już zgubiłeś haseł do starych ??

Cytat:
2009-05-21 00:01:47, CEHU pisze:
A tak swoją drogą bo to pewnie bizerowe konto ile już zgubiłeś haseł do starych ??

no hehe już kilka było.
liczy sie obecnosć na forum a konto moze być bylejakie. nie przywiązuje do tego wagi

Cytat:
2009-05-20 22:55:16, cb_troll pisze:
to co przed się wezmę kończę,

po jakiemu to?

"Trolle wywodzą się z mitologii nordyckiej. Występują w wierzeniach krajów skandynawskich." - Wikipedia...

Zapewne używa translatora

Cytat:
2009-05-20 22:55:16, cb_marcin pisze:
niech Cię o to głowa nie boli że zdechnie, bo Ci co mnie znają widzą jak cholernie jestem zawzięty, i to co przed się wezmę kończę,

od choja gupoty pleciesz a co sie z niebieskim swopem stało?? Pojechał do huty a też miał być taki zajebisty do lekkich poprawek aby patrzeć jak będziesz bisa gonił na tajle
I skąd ty chcesz wziąć tyle bilecików żeby Ci starczyło na taki swap z tego co wiem to zwykły swap na 900 do malca rozbija sie o 3000zł. A 4 trole z dmuchawką do tego 5 biegów?? Ojjj... Marne to widzę....
Nawet na blacharza nie wyrobisz bo przypomniało mi się że Ty nawet spawać nie umiesz

Troll – zwykle wielkie, tępe, powolne stworzenie...

tez z wikipedii

[ wiadomość edytowana przez: kotek8rally dnia 2009-05-21 10:56:49 ]

Cytat:
2009-05-21 08:55:24, Piotrek42gv pisze:
od choja gupoty pleciesz a co sie z niebieskim swopem stało?? Pojechał do huty a też miał być taki zajebisty do lekkich poprawek aby patrzeć jak będziesz bisa gonił na tajle I skąd ty chcesz wziąć tyle bilecików żeby Ci starczyło na taki swap z tego co wiem to zwykły swap na 900 do malca rozbija sie o 3000zł. A 4 trole z dmuchawką do tego 5 biegów?? Ojjj... Marne to widzę.... Nawet na blacharza nie wyrobisz bo przypomniało mi się że Ty nawet spawać nie umiesz

no cóż, szkoda mi nawet słów na komentarz tego, a co do niebieskiego FL-a to nie pleć takich bajek, bo nigdy nie mówiłem że Fl będzie do lekkich poprawek i będzie z tego swap na finiszu, to miało służyć jako baza do testów , od zawsze mówiłem o Bisie a jak nie wiesz jak było naprawdę to zamknij japę i do kąta, i co do funduszy już powtarzam to po raz kolejny moja w tym głowa żeby to skończyc i jak powiedziałem tak tez będzie

Cytat:
2009-05-21 12:42:59, cb_marcin pisze:
.................... jak powiedziałem tak tez będzie

jak słowa jakiegoś proroka

Cytat:
2009-05-21 12:42:59, cb_marcin pisze:
no cóż, szkoda mi nawet słów na komentarz tego, a co do niebieskiego FL-a to nie pleć takich bajek, bo nigdy nie mówiłem że Fl będzie do lekkich poprawek i będzie z tego swap na finiszu, to miało służyć jako baza do testów , od zawsze mówiłem o Bisie a jak nie wiesz jak było naprawdę to zamknij japę i do kąta, i co do funduszy już powtarzam to po raz kolejny moja w tym głowa żeby to skończyc i jak powiedziałem tak tez będzie

CB,poluzuj poslady.przeklep nita.nie obrazaj starszych