Licencja sędziego sportowego - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2004-02-01 20:24:45, dommel pisze:
O ile grono uczestników nie jest zawężone do klubowiczów KRRK to też się na to piszę. W moim wypadku jest to też uzależnione od terminu - wyjazdy służbowe się czasem zdarzają.

każdy chętny mile widziany

Ja też się piszę

Witam

Konrad wysłałem Ci na maila zgłoszenie ale tu jeszcze potwierdzę

Pozdrawiam
Tomek

no ja tesh tu potwierdzam

No gdyby doszło do skutko szkolenie w Krakowie, to ja też bym chętnie...

Witam na forum. Troche mi zeszło zanim tu dotarłem. Ja również jestem zainteresowany taką licencją i bardzo chętnie się pisze.

cześć ja tez się na to pisze nawet jak bym miał do olsztyna jechać

No i jak?? wiadomo juz cos??

Cytat:
2004-03-02 16:37:25, Kavon_jr pisze:
No i jak?? wiadomo juz cos??

Ja rowniez przylaczam sie do pytania.

a więc tak:
jako że mamy już ponad 20 osób (mam nadzieję że kto się wcześniej deklarował nie wycofa się) szkolenie może odbyć się w każdej chwili, musimy tylko w PZMocie parę dni wcześniej podać termin jaki nam pasuje, jednak dzisiaj dopiero się dowiedziałem że bedziemy musieli w tym celu wynająć jakąś salę na 25-30 osób- zna ktoś takie miejsce gdzie można tanio wynająć taką salę ??

Jutro zapytam u mnie na uczelni o koszt wynajmu.

Jest mozliwosc wynajecia sali za ok 10-15 zl/1 h w Osrodku Kultury CK Norwida czyli w kinie Sfinks. A co do wieczoru o Januszu Kuligu. Zbieramy materialy nadal- jest z tym troche problemow ale na pewno sie spotkanie odbedzie.
pozdrawiam
Tomek

Cytat:
...Zbieramy materialy nadal- jest z tym troche problemow ale na pewno sie spotkanie odbedzie.
pozdrawiam
Tomek

Jesli chodzi o filmy to mam troche wiec ewentualnie sluze

słuchajcie, sprawa dokładnie wygląda tak: aby posiadać licencję sędziego, lub jakąkolwiek inną trzeba być zreszonym w klubie/automobilklubie należącym do PZM. Kilka osób które się zadeklarowało na taki kurs tutaj, nie jest chyba zrzeszona w takich klubach- jeśli są chętni to proponuję wstąpić do naszego klubu. Proszę o odpowiedź osoby niezrzeszone czy dalej są zainteresowane tematem bo chcę to załatwić ten kurs jak najszybciej.

Witam ja nie jestem czlonkiem ale chetnie wstapie do rallykrakow

Cytat:
Konrad_P pisze:
wpisowe 20zł + składka 5zł/miesiąc, możemy zrobić spotkanie, wypełnicie deklaracje członkowską i gotowe, możemy się umówić w niedzielę na zajezdni np. o 12 (klub na razie nie ma swojego "prawdziwej" siedziby więc na razie tak to wygląda)

to jak jestes zainteresowany to już rozmawiaj z Konradem

Ja nie jestem członkiem, ale chętnie nim zostanę.
W końcu pewnie dbacie o bezpieczeństwo członków swojej parti

no to w takim razie ja też chętnie przystąpię

słuchajcie, prawie wszystko dograne, proponuje termin kursu pomiędzy 19 a 23 kwietnia, oczywiście w godzinach popołudnio-wieczornych, kurs trwa ok.3-4 godziny. Może środa 21 kwietnia (od. godz. 17)???. Wpisywać sie szybko i podawać swoje propozycje bo we wtorek-środę po świetach można by uzgodnić ostateczny termin i mielibyśmy to z głowy.

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2004-04-08 21:27:15 ]

Chętnie się wyszkolę - środa jest OK, tyle że może tak od 17.30. W PN i WT jestem nieosiągalny