[OT] TVN Turbo - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie jest ten filmik, jakoś mnie naszło na stratopoloneza i mam niepochamowaną chęć zobaczyć go

Aha mam jeszcze jedno konkretne pytanie, na bazie jakiego modelu był zbudowany stratopolonez, aha i jeszcze jedno z czego była przednia atrapa i czy światła to orginały polonezowskie
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Insekt dnia 2004-02-25 20:55:53 ]

Cytat:
2004-02-22 22:56:28, OLI_F50 pisze:
Ja mam TVN Turbo poprzez satelite ale , nie wiem dlaczego, jakoś przeoczyłem ten program a powtórek jakoś nie widziałem...

OLI, nie przejmuj się jak znam TVN Turbo to ten kawałek poleci jeszcze z 50 razy. Ja oglądam telewizje srednio 1-2 godz dziennie i poszczególne programy na TVN Turbo widziałem już w ciągu ostatnich dwu tygodni nawet po 5 razy.
Zresztą poziom merytoryczny i forma ich programów jest poniżej krytyki. A najbardzik mnie wk....wia jak 5 min pogadają np. o Stratosie a potem 10 min jakiś kolo opowiada jak "tjuninkował" Micrę, potem znów 5 min o Stratosie i znowu 10 min nawijka o "tjuninku" i tak w koło. To samo np. było z Lancerem Hołowczyca. Po prostu żenada a program chyba jest adresowany do 15 - latków.
Andrzej

Większość premier programów jest w soboty. Potem programy powtarzane są przez cały tydzień a w sobote kolejna premiera. Tak więc na obejrzenie konkretnego programu jest tydzień.

Filmy zostały skasowane bo nie mogły dłużej leżeć. Spajk miał je udostępnić.

Cytat:
2004-02-25 19:54:43, Insekt pisze:
Gdzie jest ten filmik, jakoś mnie naszło na stratopoloneza i mam niepochamowaną chęć zobaczyć go

tez chcialbym zobaczyc

Wlasnie leci program o Bublewiczu...

Jakies bzdurne monster garage
(DEBILE z USA nie maja co robic) to leci bez przerwy, a o polonezie nie powtarzają .Ćwoki z Turbo a niech was

DAWAC MI TU POLONEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu pomysł wsadzenia rozdrabiarki do PT crusera był niezły
pozatym można podpatrzeć kilka pomysłów od amerykańców

Cytat:
2004-03-16 10:28:30, bodziot pisze:
czemu pomysł wsadzenia rozdrabiarki do PT crusera był niezły
pozatym można podpatrzeć kilka pomysłów od amerykańców

Bedziemy orginalni polonez z betoniarką

A tak na serio to mi się lepiej podobała od tego PT karetka stająca dęba.

W reklamie automaniaka widzialem chyba warszawe kolegi cosmo

Dobrze kolega widział

Szybko zmontowali, bo byli kręcić u mnie w poniedziałek.

Nawet nie wiedziałem że już jest reklamówka

no to prosze jakies szczegoly - co i jak...
no i czy ktos moze powiedziec, kiedy i gdzie bedzie emisja tego materialu...
pozdrawiam
cybertec

Koniecznie trzeba to zobaczyć !!! Ja co prawda w Wawkami mam często do czynienia do paru kumpli w Szczecinie takowe posiada, ale jak to ma być najstarsza to warto obaczyć.

Widziałem zapowiedzi na TVN Turbo i program nt warszawek ma premierę w sobotę,nie podali jednak barany godziny
Jak ktoś ma TO & OWO niech sprawdzi godzinę,bo w moim programie nie ma tego kanału

Cytat:
2004-05-13 20:49:40, daniel pisze:
Jak ktoś ma TO & OWO niech sprawdzi godzinę,bo w moim programie nie ma tego kanału

Papier w dobie internetu

w jakim cyklu ma byc ten program ? TUTAJ jest ramówka TVN TURBO

Zapewne będzie to turbo dokumenyt o 19.00

dziękować

to będzie w Automaniaku.

w piątek o 21 z minutami, potem w sobote o 8:50 chyba, a potem cały tydzień na różnych TVNach.

Tak mnie przynajmniej byli powiedzieli Ci co to produkowali i filmowali.

leci!

A kiedy będzie na zwykłym, pospolitym TVN dla normalnych zjadaczy chleba i bułek ?

aaaale krotko