Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-10 00:08:56
(To jest literówka czy ta pani jest panem?) Jeżeli vieviór otworzy firmę tuningową choćby w swoim garażu to ja mu oddam swojego Kanta bez zastanowienia i nawet nic nie powiem - jeśli zrobi go według swojego pomysłu bez żadnych moich wskazówek to na pewno by mi się podobał. To żółte coś nie ma staru do jego pickup'a. Ja swojego picka czuje że bede robił własnie u niego ![]() BTW - może potrzebujesz managera? ![]()
Nic dodać, nic ująć. ![]() Teraz pora na IMHO do tego żółtego... (co to właściwie jest, ktoś rozpracował w końcu?). Ja bym się tym wstydził pokazać w wesołym miasteczku nawet jakbym miał dwie maski na twarzy ![]() Reasumując cieszy mnie bardzo że należe do klubu, którego wszyscy (no, napewno większość) członkowie są takimi "ciotami" jak ja i nie znają się na "prawdziwym" (czyt.: plastikowym) tjuninku. Stawiam wniosek by reklamowana tu firma zajęła się tjuninkiem golf'ów i beemek (ledwo wyklepanych ze sprowadzanych wraków) a poważne auta zostawiła prawdziwym miłośnikom. ps. Jakiego kleju używacie do montarzu tych wszystkich dodatków ![]() A tak już zupełnie BTW i lekko OT: może klub F&F zajął by się w późniejszym czasie działalnością o której w tym temacie mowa (ofcoz w estetycznym wydaniu) przy pomocy grup regionalnych ![]() I WYŁĄCZ WRESZCIE TEN CAPS LOCK BO MI PROGRAM ZAMIAST CZYTAĆ LITERUJE TWOJE POSTY!!!Qltura to na forach ogólnych bardzo ważna rzecz, przed pisaniem polecam przestudiowanie netetykiety ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-11-10 00:12:41 ] |
![]() KLOCEK F&F Sympatyk fiat 128 Lublin | 2003-11-10 00:13:28 kobieto daj sobie na luz
to już trzecia strona dotycząca tego tematu i jak dotąd nie było ani jednej pozytywnej opini na temat szkaradziejstwa które ma być waszą wizytówką . ja wiem że o gustach się nie dyskutuje ale przeraża mnie pani zboczenie na temat dobrego smaku ludzie na tym forum są bardzo wyrozumiali i dlatego temat nie został jeszcze zamknięty - zapewniam panią że np. na tuning.pl ten temat został by zamknięty od razu bez czekania na jakąkolwiek ripostę że strony ludzi piszących na danym forum. ja rozumiem że komuś się może podobać to co robicie z tymi nie winnymi samochodami bo Polska to dziwny kraj ale ja nie chciał bym mieć z waszą firmą ,,tuningową" nic wspólnego [ wiadomość edytowana przez: klocek dnia 2003-11-10 00:17:17 ] |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-10 00:19:52 co do waszej oferty to ten fiat jest rzeczywiście "bed luk"!!! ![]() |
![]() Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2003-11-10 00:42:28 Ok, też się dopiszę ![]() ![]() Całość jest jednak ABSOLUTNIE NIE DO STRAWIENIA!!!!!! Na razie zalecam lekcje u Wiewióra lub chociaż Czeczuna... Podejrzewam, że i ja zrobiłbym z tego coś bardziej przyjemnego... PS. Ludzie, czy wy musicie tyle przeklinać??? Litości dla mych oczu biednych... PS2. Ta duża czcionka to chyba jakiś kompleks (Shrek mi się przypomina ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-11-10 01:46:26 Fakt, są na pewno osoby którym się coś takiego podoba - rzecz gustu jak wspomniano. Róbcie co chcecie jak macie na to klientów - trudno. Jednak nie wspominajcie im o naszym klubie i nie proponujcie takich usług klubowiczom gdyż to się mija z celem.
Pozdrawiam wszystkich (metalowych i plastikowych ![]() |
Putin Kraków | 2003-11-10 07:26:55
yyyy czemu katowice są "małymi" literkami? |
![]() Poochaty F&F Sympatyk Kraków | 2003-11-10 09:47:13 kobieto ty wiesz co to jest slowo "ironia"?to naucz sie go dobrze |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-10 09:55:54 "CLUB TUNING
SAMOCHODOWE AKCESORIA TUNINGOWE TUNING OPTYCZNY I MECHANICZNY SYSTEM BEZ KLAMEK SYSTEM "BAD LOOK" CZYSTA KLAPA OSPOJLEROWANIE PRZYCIEMNIANIE SZYB Z ATESTEM "ICiS KRAKÓW" SPRZEDAŻ*MONTAŻ*NAPRAWA*PRZERÓBKI DĄBROWA GÓRNICZA 0 608 218 591 0 501 802 849 TANIO Z GWARANCJĄ" Czy to według Pani wygląda jak "pomoc techniczna i mechaniczna" ?! To wygląda jak oferta firmy, która proponuje pewne usługi. A co do opisania naszego klubu to tutaj nie mogę tego pozostawić bez komentarza. Chciałem zauważyć że tutaj rozmawiamy o warsztacie "club tuning" a nie o Pani. Bo jak byśmy rozmawiali o Pani to moglibyśmy sie zwracać do Pani w ten sposób jak Pani do jednego z naszych klubowiczów nazywając go ciotą. To my do Pani pisaliśmy że jest Pani penerą, próchfą czy coś w tym stylu ?! NIE !!! To Pani atakuje osoby, którym sie nie podoba wasz samochód i sposób w jaki został zrobiony. Czy tak sie zachowuje porzadna firma, w ten sposób traktująca klienta ?! Nie wydaje mi się choć, czytając różne fora tuningowe dochodze do wniosku że to normalność w Polsce zbluzgać klienta za to że ma własny gust. Oferta została przedstawiona , wasz "demo car" również, który jak widać wszystkim się nie podoba, nie tylko klubowiczom. Jeśli jesteście naprawde pożądną firmą to prosze pokażcie co zrobiliście jak tacy fantastyczni jesteście, że zwalają wam sie zamówienia. Aha..jeszcze jedno jak oferujecie oferte tuningu mechanicznego to dlaczego jesli ktoś sie zapyta wlasnie o ta oferte nie uzyskuje odpowiedzi ?! |
![]() DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-10 10:28:09 oj yellow nie żołądkuj się ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() Drag-On F&F Sympatyk Fiat 125p 1971 Kraków | 2003-11-10 10:29:15 Skoro ten żółty Fiat przeszedł tuning profesjonalny to ja juz wole jeździć pełną serią i być tunerem amatorem. Bardzo Chciałbym zobaczyć więcej "profesjonalnych" zdjęc "profesjonalnych" projektów tej firmy ... |
![]() goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2003-11-10 10:31:54 no wiec wytlumacze ci kilka spraw:
a wiec po pierwsze wiekszosc z nas (oczywiscie nie wszyscy) jestesmy zwolennikami innego tuningu niz badlook czy system bez klamka. nie moge sie tu wypowiadac za innych klubowiczow ale osobiscie wole zrobic zawieszenie, cos z silnikiem, jakis fajny wydzior, jakies fele. oczywiscie nie mam na to wszystko kasy zeby robic naraz. nie lubie mocnego tuningu optycznego. oczywiscie niektor elementy dodaja aucie uroku ale niewszystkie i nie w nadmiarze!! to jest moje zdanie. powracajac do sprawy zoltego dfa - osobiscie bym zrobil go inaczej. poza tym nie obrazaj naszych aut bo we wszystkie z nich zostala wlozona wielka robota!! moze tego nie widac ale wyjasnie ci jedno - nie kazdy sra kasa zeby zrobic full opcje. wiec zastanow sie co piszesz. a jezeli masz jeszcze jakies watpliwosci to przyjedz na jakis zlot i sprobuj powlaczyc z niektorymi osobami z klubu - tzn na kreciolku. |
![]() KLOCEK F&F Sympatyk fiat 128 Lublin | 2003-11-10 10:43:07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie no muszę wam pogratulować, kolejna osoba z waszej "profesjonalnej" firmy która rozbawiła mnie do łez jesteście po prostu żałośni bo nie ma chyba osoby na tym forum która nie zareagowała by śmiechem na wasze posty yellow chciałem ci tylko żałosny człowieku uświadomić że jeśli uważasz że to co robicie jest TO DOBRY TUNING to weź sobie ciężki młotek i palnij się nim parę razy w głowę - może pomoże ? [ wiadomość edytowana przez: klocek dnia 2003-11-10 10:46:46 ] |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-11-10 10:56:24 pozwoliłem sobie połączyć wątki "CLUB TUNING" w jedną całość gdyż nie ma sensu prowadzenia dyskusji na 2 fronty.
"robie u nich swoje wozy i znajomych autka , mogę powiedzieć że są spoko. mówili mi że spotkali się z takim złym przyjęciem od waszej strony. możecie być nie zadowoleni może wam się nie podobać ale to zawsze będzie więcej niż wy. " Pewnie dzieki wam taka strona jak wiejski.tuning.prv.pl ma co umieścic w galeriach ! pozdrawiam i gratuluje tuningowego smaku ![]() PS Ktos gdzies pisał ze jesteśmy klubem tuningowym ? ![]() [ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2003-11-10 10:56:49 ] |
![]() DamianS F&F Sympatyk Mercedes 230E Wola | 2003-11-10 11:01:33 o fak, jak zobaczyłem tego zołtego kanta to.... poprostu cytujac tu kube " czuje sie obzygany waszą interpretacją tjuniku" gdyby ten kanciak umiał mówić powiedział by zeby go utopić... i prosze nie mówić ze klub to czy tamto... to jest moje prywatne zdanie i kazedego znas który tu sie wypowiadał a nie klubowe... |
![]() evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2003-11-10 11:15:56 Ladnie to Koniku zes ujal ![]() a po 2 to jesli sie przedstawicielom "firmy" wydaje ze sa tacy madrzy i wspaniali i technicznie doskonali to wysylam ich serdecznie na www.fiat-furious.prv.pl i niech se poczytaja od deski do deski. Pozdrawiam. |
![]() Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-11-10 12:10:41
Takim gadaniem nic tu nie osiągniesz ![]() |
![]() lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2003-11-10 12:12:33 nie dobrze mi ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: maniac dnia 2003-11-10 12:15:49 ] |