Piaskowanie [KRAKÓW] - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie jest to glupi pomysl

Odkopuje temat, bo obilo mi sie, ze na Centralnej juz nie piaskuja. prawda to?
Jezeli ta, to gdzie w Krkowie tanio wypiaskowac feli no i bude?
I jeszcze jedna rzecz zwiazana z pozbywaniem sie piachu pi piaskowaniu. Czytalem gdzies o takich budowlanych "trzesiawkach", ze warto z tego skorzystac i wytrzasc caly piach z budy. Czy to warte zachou i czy w Krakowie cos takiego gdzies jest?

tam gdzie dojdziesz zmiotka i odkurzaczem to latwo usuniesz piasek a tam gdzie nie z regoly i tak jest fluidol konserwacja itp i piasku nie "wytrzesiesz" z tamtad.
tez slyszalem ze nie piaskuja, ale zeby wiedziec napewno trzeba tam poprostu podjechac

no o jest jakis tam argument, hehe. dzwoinlem i sie zglasza sekretarka, ze zaklad remontowo jakistam blablabla piaskowanie wszystkiego

I jak? wie ktoś może cos? bo ja mam do piaskowania pare rzeczy.. tak z 6 felg, rame, czesc budy i jakies pierd*ły ;]

mnie tezpoleca;i wytrzesienie piachu - podobno jest całkiem skuteczne - a potem jak bart pisal - fluidol i spółka

Ew. jakies zakłady piaskujące w okolicach krakowa jesli ktos zna to prosze o wpisanie.. bo centralna jest chyba zamknięta na dobre..

Witam jak ktoś chce piaskować w Krakowie to zapraszam, ul szafrańska 11 A Wczesniej kontakt telefoniczny tel. 0602 804 398

Gdzie to jest?

Boczna ciepłowniczej 0602 804 398

możesz podac jakieś przyblizone ceny

ul. Petrażyckiego 57.
piaskowanie, wszystkiego... specjalność to... czyszczenie kompleksowe karoserii z gum, mas, konserwacji etc... razem z lakierem zewnętrznym. czyt. autko od Nas wyjeżdza koloru 'srebrnego'w 99%wszystko jest usunięte.
kontakt do mnie na gg, lub tel.

Panowie , ale jakies ceny ... ile za wypiaskowanie felgi ...a ile za wypiaskowanie auta wielkosci duzego fiata ..chodzi o jakas orientacje.

Cytat:
2007-08-27 14:38:22, jendrex pisze:
Boczna ciepłowniczej 0602 804 398

Widzieliscie moja przednia maske na targach? Wlasnie na cieplowniczej sa ci geniusze piaskarki...

Cytat:
2007-08-27 15:11:38, makkus pisze:
ul. Petrażyckiego 57. piaskowanie, wszystkiego... specjalność to... czyszczenie kompleksowe karoserii z gum, mas, konserwacji etc... razem z lakierem zewnętrznym. czyt. autko od Nas wyjeżdza koloru 'srebrnego'w 99%wszystko jest usunięte. kontakt do mnie na gg, lub tel.

Hamulce bardzo ładnie oczyszczone powiedziałbym 99,9%

Koszt wyczyszczenia całego samochodu jest rzędu +/-3-4tys.
Podkreślam WYCZYSZCZENIA, nie wypiaskowania. Zaraz ktoś napisze, że ktos tam, zrobi to za 300-500zł... może i zrobi, pytanie jak? i ile? bo napewno nie całą karoserie, a... kawałek podłogi
jeśli chodzi o felgi to różnie to bywa, nie podejmujemy sie malowanych proszkowo.zbyt mała średnica dyszy i cisnienie, którego uzywamy.
Cennika jako takiego nie mamy, koszt jednej godziny piaskowanego elementu(ów) to +/-40zł.Jako orientacyjnie napisze tak, że Yankee'mu za hamulce, komplet przód-policzyłem 50zł- to dużo?

[ wiadomość edytowana przez: makkus dnia 2007-08-27 16:12:59 ]

Cytat:
2007-08-27 16:01:16, Yankee pisze:
Hamulce bardzo ładnie oczyszczone powiedziałbym 99,9%

były w 100%, ale... to, że leżały jakiś czas (w foli) zanim zostały pomalowane spowodowało lekkie, powierzchowne ogniska korozji.

Ale ja pisze że zadowolony jestem i polecam a rdza to dziwka

jak kogoś interesuje piaskowanie to zapraszam 0602 804 398
Kraków. ul. Szafrańska

jeśli będziesz ogłaszał sie w każdy temacie o piaskowaniu bede zmuszony zamykac twoje posty , oferujesz usługe , czyli sprzedajesz cos a od tego jest odpowiedni dział