Dywaniki materiałowe do Espero - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja tez poprosze o wpisanie mnie na liste. Dla mnie najbardziej odpowiednie wydaja sie jednak dywaniki szare
Pozdrawiam

Panowie ponieważ nie mam ani czasu ani głowy do robienia akcji dywanik musicie się sami zorganizować.. wiecie, teraz to ja szukam części do swojego potwora...

Cytat:
2004-03-08 09:34:58, -JACO- pisze:
Cytat:
2004-03-06 16:29:54, Zoltar pisze:
Cytat:
2004-03-06 13:09:57, DeeJay pisze:
Cytat:
2004-03-06 12:29:15, QLogic pisze:
Czesto trzeba trzepac ?

Dotąd dopuki ręka nie zaboli...
Sorka chłopaki, ale robię się bardziej zboczony od Zoltiego...

Już się zrobiłeś

Zolti, a Ty ostatnio coś przystopowałeś, co się stało - stanowisko zobowiązuje?? Boje sie ,że zostaniemy z DeeJayem sami jako erotomani-gawedziarze

Nie można być monotematycznym

Ale w głębi zostane

Maciek, to daj jakiś namiar. Ja mogę zorganizować zamówienie dla grupy "warszawskiej".
Jak ktoś jest chętny to niech pisze na adres: piotrkosinski@poczta.onet.pl
piotrkosinski@poczta.onet.pl

Piotrek, namiary podałem w pierwszym poście pod słowem Allegro.. ale skoro tam nie widziałeś to włala.. łans egein
ALLEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senkju

Wysłałem zapytanie ofertowe i czekam na odpowiedź.

A ja w sobotę swoje gumiaki wymieniłem na materiały. Wreszcie złom wygląda porządnie

słuchajcie - dostałem ofertę:

Witam
-jesli bedzie indywidualne logo klubowe to cena 65zł i wysylka pod jeden adres na moj koszt.
-jesli napis taki jak ja nanosze"daewoo" to cena 45zł i wysylka pod jeden adres na moj koszt.
-pod wiele adresow koszt przesylki 10zł
-kolorystyka wykladzina (czarna, ciemnoszara, popiel*)
-napisy, czerwony,niebieski, zielony, zolty, czarny, stalowy,popiel)

*kolor dostepny przy zamowieniu powyzej 20kpl z tego koloru (temat byl omawiany z Mackiem)
przesylam zdjecie espero, reszta zdjec na aukcjach

Jednak zdjęcie nie za bardzo mnie przekonuje - szczególnie nie jestem pewien dywanika pod nogi pasażera z przodu - czy on ma dobry kształt? (zdjęcie i link były już zamieszczane w tym wątku)

A może by tak pokusić się o dopracowanie własnego kształtu.. bo ten seryjny jest do de.. szczególnie kierowcy.
Szkoda z tym popielem bo chyba nie zbierzemy 20 chętnych...??

Cytat:
2004-03-22 23:52:40, MaciekGT pisze:
...
Szkoda z tym popielem bo chyba nie zbierzemy 20 chętnych...??

Może jednak się uda Ja jestem nadal chętny i myślę pozytywnie. Ale jak nie, to szary też ujdzie, chociaż będzie jakiś taki .... szary
Pozdrawiam

Faktycznie bardzo ważny jest właściwy rozmiar i kształt dywaników. To przesądza o ich należytym ułożeniu się i komforcie użytkowania (o ile można tak powiedzieć). Dobrze by było dopracować kształt "na mirę" i to wszystkich czterech dywaników.

Co do koloru to trudno będzie o kompromis. Ja proponowałbym natomiast zamiast napisów (deawoo lub espero) samo logo (kapustę).

Co o tym sądzicie?

Pozdr.,
Wrolo

A jak, gdzie i za ile chcecie poprawiac ksztalt dywanika? Jezeli by sie zgodzili go za darmo zmodyfikowac to oki, inaczej nie widze sensu (choc jeszcze nie widzialem ksztaltow oryginalnego dywanika).

Ja tez jestem nadal chetny na dywanik szary (lub popielaty - jezeli to cos pomoze ). Jedynie wolalbym napis Espero niz Daewoo...

Kiedy bedzie mozna liczyc na realizacje calego przedsiewziecia?

Pozdrawiam
QLogic

PANOWIE!!!
Jak jesteście chętni to piszcie do mnie na maila: piotrkosinski@poczta.onet.pl
Zrobię listę chętnych tych którzy przyślą zamówienie - nie będę Was ścigał na 4 stronach tego wątku!
Jak uzbieram około 10 chętnych to wtedy to zamówionko puszczę dalej, a z odbiorem jakoś sobie poradzimy.

To w końcu na jaki napis się zdecydowaliśmy???
Kolor wszystkich zamówionych zbiorowo dywaników ma być ten sam???

Kolor dywanikow nie musi byc ten sam. Problem jest tylko z szarym, bo na niego potrzeba wiecej osob a ten kolor jest naprawde najladniejszy Kto chce jeszcze szary?

Co z napisem? Chcecie miec DAEWOO, czy ESPERO (doplata), albo moze w ogole bysmy wzieli bez zadnych napisow Co o tym myslicie?

Jeśli już mielibyśmy wybierać napis indywidualny to proponowałbym: ESPERO.OF.PL.

Co do koloru to chyba najfajniejszy byłby ciemno-szary.
Jaki wybralibyśmy kolor napisu??? czerwony??

Przypominam iz 45 zł. to kosztuje standard czyli napis Daewoo każdy inny wymaga dołacenia i to chyba 15zł!!
Szary - czylil popiel mnie tez się podoba ale nie uzbiera się nas pow chyba 20...
Ja chyba wezmę czarny w szarą nitka i szarym napisem.

Zamotać wam? Szary bez ŻADNEGO napisu! I biorę!

Jak do tej pory to mam 3 chętnych.

Co do dywaników, to ten pasażera na pewno nie będzie pasował do espero, ,zresztą zobaczcie sami:

Facet, ,który to sprzedaje jest z Poznania. Może ktoś mógłby się z nim domówić i przymierzyć taki dywanik do swojej bryczki?

Co do kolorów to możemy zamówić i czarne i szare, ,tylko popielatych musi być min. 20.