| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
leon99 TOYOTA DRIVER Yaris '03 + RAV4 '97 Wrocław | 2006-11-14 17:05:00 Tu jest ta rurka do obejrzenia
oferta ciągle aktualna Zastrzegam,że tego nie sprzedaję, nie używam i nie bedę używał... |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-14 17:52:16 mówisz 37zł tak
to czemu na aukcji jest za 100 |
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-11-14 20:58:27 ja mam takiego kolesia co tak wozi butle w kadecie jak by go policia dopadla to bo zawalu serca dostala a i pewno jego portwel by mial powarzny kryzys finansowy |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-11-14 21:49:07 No ale ta butla jest podpieta do instalacji gazowej auta , zbiornik taki nie ma atestu chyba |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-14 23:06:35 a jak jest z ciśnieniem w butli a jakie w zbiorniku??
ale mimo wszystko trzeba miec ostro porąbane pod czacha żeby takie numery robic że że butle wozic w bagazniku i z jej podpinać się pod instalke |
Grzesiek TOYOTA FRIEND ![]() Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-11-14 23:24:20 ktoś na jakims forum opisywał sytuację jak jego sąsiad przelewał gaz z tych butli do samochodu
otóż aby szybciej to szlo,nalezy butlę podgrzać owy sąsiad wpadł wiec na pomysł wsadzenia butli do wanny z gorącą wodą i węzykiem, przez okno do auta na parkingu przelewał ludzie jak zobaczyli odrazu go na policję podpier.........., bo podbno straszny smród gazu był pod oknami i sie wystraszyli |
Tonik-rz ->Toyota Parking Only<- Corolla e9 1,6 16V GL Rzeszów | 2006-11-15 18:28:14
Atest raczej musi mieć, przecież w domu ją używasz i tak samo może coś się stać, przewozić ją wolno w samochodzie, nie jest to zabronione. A czy jest gdzieś napisane że podpinać nie wolno tu można sie klucić. A druga sprawa to taka że jakoś widlaki w hutowniach mogą na tym jeździc więc atest specjalny musi mieć i w ten sposób mysle że da rade to wytlumaczyć. Z drugiej strony niech ktoś napisze ile można zaoszczedzić na takiej butli i czy jest sens się w to bawić ??? |
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-11-15 19:50:53 z tego co mowi leon99 to jesli cala zawartosc butli wejdzie czyli 20 lit to na jednym takim tankowaniu jest okolo 8 zeta do przodu
|
Tonik-rz ->Toyota Parking Only<- Corolla e9 1,6 16V GL Rzeszów | 2006-11-15 21:03:57 No dobra. Butla kosztuje ok 40 zl to +/-wychodzi tam 5-8zl.
Tylko Nrtuje mnie jedna żecz- ile masz tak naprawde w tej butli gazu??? Z czego wiem to tu kantuja jak się da. Mam kolege na stacji z LPG i sprawdzał i wyszło że jak nabije sibie butle gazem sam ( a pisze że stacja nie naprłnia ) do tych 20 litrow to butla mu starcza na ok 5-7 dni wiecej niz te co przywoża nabijane. Więc jesli chodzi o to myśle ze nie warto szukać tak oszczednosci. Bedzie sie to opłacac jak bedzie wiekrza różnica.
Ale nie oznacza to że nie jestem zwolennikiem takich wynalazkow |
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-11-15 21:30:55
|
stiopa46 TOYOTA MANIAK avensis SZCZECIN | 2006-11-16 09:51:06 [quote]
[Byłem ostatnio we Włoszech i jeździłem jako pasażer punciakiem na gaz. Tam jest normalny kraj.] co do tej wypowiedzi bylem w neapolu i okolicach tam tez pracowalem maja calkiem inna mentelnosc odnaz a jezda tam swoim samochodem o zgrozo ac obowiazkowo bo bys niepoznal wlasnego auta skutery atakuja jak szarancza a 905 aut a nawet nowe nosza skutki otarc tam znakow sie wogule nie respektuje moze z gazem to i tak jest jak muwisz a le reszta koszmar |
kitza TOYOTA FRIEND Suzuki Swift MK6 Nowy Sącz | 2006-11-16 13:32:30 Miałem na myśli podejście państwa do instalacji gazowych.
Co do zachowania na drodze, zwłaszcza w Neapolu nie będe się wypowiadał. Kto był to widział, kto nie był niech jedzie. Nie da się moim zdaniem oddać słowami tego co sie tam dzieje na ulicach ![]() |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-11-16 17:17:32
Hehe jak jechac tam to nie swoim autem bo szkoda |