RAJD BRUGMANN POLSKA 25.07.2004 Włocławek - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a tu pare fotek z imprezy:

przed wyjazdem:

w trasie nie dali snadania zjesc nawet :

nie robilismy tu zaopatrzenia ale pompa byla ostra :

jeszcze nie zaczal sie rajd a pilot juz sie zmaczyl

tankowanie przed rajdem:

zanim silnik nawalil:

a tu juz bylo wiadomo ze tym kapciem nie powalczymy:

A propo clio rozmawialem z gosciem mowil ze zmniejszyl moc z 280KM na ok 200KM i powiedzial ze chyba zmniejszy jeszcze bardziej bo za bardzo sie slizga na asfalcie

Kaszel dachowal na 3 probie (druga byla odwolana).
skoda zrobila rolke, a slupek bramy atakowalismy razem z moim kierowca bialym coltem na tej samej probie co wypakowala skoda
pozdo.

juz chyba od 4 osob slyszalem o plycie pod silnik na brodnice-powaznie jest az tak zle?? mam zamiar pojechac moim DF'em(mam tylko nadzieje ze skonczego go zrobic bo sie posypalo biedactwo ostatnimi czasy).

pozdro.

na brodnice podniesc i zmiekczyc zawieszenie i koniecznie plyta nie tylko pod silnik ale tez skrzynie bak itd. generalnie jest dziurawo i jest duzo kamieni.. ale trasy przepiekne.. proponuje sie szybko zglaszac bo cos czuje ze lista zgloszen bedzie pelna w ciagu paru dni... na ten rajd przyjezdza naprawde wiele osob z dalekich miejsc, beda napewno 3 czy 4 imprezy z olsztyna... obsada jest fajna a rajd jeszcze fajniejszy. trzeba isc za pare dni do AT zagadac o jakims ladnym numerze startowym

zapisy na KJy sa najwczesniej na 2 tyg przed impreza...czyli za dwa tygodnie sie zaczna...

to jak nie chcesz zmiekczac i podnosic fury nie wroze swietlanej przyszlosci na tym rajdzie

ma ktos jakies fotki z imprezy jeszcze albo filmiki? bo na sieci nic nie znalazlem a troche ludu fotosy strzelalo...

też bym z chęcią zobaczył...

ps: dzisiaj rajdowałem po poligonie.... i mnie spisali

Cytat:
2004-07-29 21:45:30, Dakatsu pisze:
też bym z chęcią zobaczył...

ps: dzisiaj rajdowałem po poligonie.... i mnie spisali

kto?

p.s. moze wymusiles pierwszenstwo ktorej z koparek/wywrotek ktore tam jezdza?

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-07-29 21:59:13 ]

Oj tylko spisali zobaczyli ze gosc popierdzila bobkiem to postanowili to sprawdzic, czy aby nie pijany itd. To ich praca