MotoNews.pl

Clic - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dkoladnie i tak by bylo u nas w kraju. ale po pierwsze:
- przekonaj tych ktorzy decyduja o produkcji by produkowali poldka i najlepiej po lifting'u aby byl atrakcyjniejszy dla wiekszej liczby osob.
- polonez nie nalezy do ccc i nic w tej sprawie od osob z ccc nie zalezy (byc moze bardziej im zalezy na polskiej motoryzacji), wiec oni go produkowac nie beda a ze fso poldka bedzie jeszcze produkowac to zapomniec mozna.
- clic ma wieksze szanse na swiecie niz polonez a firmie raczej na tym zalezy czego wiecej sprzeda .

Ja to wszystko Lord wiem,napisałem "troszkę nie na temat",gdyż po słowach taksiarza taka mnie nostalgia dopadła

jak dla mnie bomba!

i takie opisy że: "jest do niczego", to raczej są opisu ludzi którzy w zasadzie nei wiedzą czego chcą od samochodu, chcą żeby był szybki - ale mało palił, duży - ale łatwo "parkowalny"... i w zasadzie samochód dla rodziny, dla firmy, jako limuzyna i ciężarówka...

mnie tak sie podoba, i jako samochodzik po zakupy jest OK !! i w 10000% spełnia swoje zadanie , ma być tani ( bo jechać po bułki, 2t potworem palącym ( przy załączonym urzadzeniu rozruchowym tzw: "ssaniem" ok 20l/100km albo i lepiej... ) , wybieram Cilka, bo mały, fajny śmieszny( bardzo śmieszny!!!! ) i byłoby mnei na niego stac ( np po przeliczeniu paliwa, a i 12tys za taką zabwke to i tak nie dużo ) , a jak kogoś niestac na kilka samochodow to może niech nie krytuje... - to jest niemalże "specjalistycznego CCC i kupi sobie jakiegos taniego złoma od naszych sąsiadów ( co sie ich pozbywają) - bo to jest zabawka ( jak smart ), to ma bys tylko do przmieszczanie się po mieście... bo nigdzie indziej bym się tym nei wybrał ( mam czym jeżdzić w dalekie trasy )

wiecie.... to coś jak z marchewną w marketach:
polska marchewke wywożą do niemiec i dalej - bo zdrowa, ekologiczna, naturalna... a te "nasze" głąby sciagają marchewke ( jak by polskiej nie było ) z zachodu - bo tania!! ale jest tak pędzona, sztuczna, modyfikowana, że np. niemcy jej nei chcą - bo wiedzą czym to pachnie, ale te "nasz" biznesmeny ja sprzedają w promocji w marketach .... i ludzie kupują bo tania....

teraz przenieście to na clika - i wyjdzie dlaczego go tak oceniacie ( no może silniczki ma za słabe... tak 0,75L by się przydał - ale i 0,5L da się przyżyć - ale tu raczej przełożenia skrzyni sa ważniejsze )

to nei jest samochód, wielo zadaniowy, i w zasadzie to do niczego - on jest dla ludzi wiedzący czego chcą od tekiego pojazdu.... zabawy, hobby...

dokladnie p.c.
o to biega kto ma kupic to kupi a kto nie to wybrzydzac bedzie. trzeba jasno okreslac kupię lub nie mimo ze mam kase. i tyle. bo gadanie ze by sie kupilo gdyby mial to czy tamto (clic) to znaczy ze ktos nie ma zamiaru kupic i gdyby byl 5 razy tanszy , 8 wiekszy, i wogole inny to by kupil, znzczy ze ktos wogole nie ma zamiaru go kupic a i kasy raczej brak. tak czesto bywa u wybrzydzajacych kupujacych. odpisz czu dostales na priv'a wiadomosc.

Cytat:
2004-10-26 22:01:26, LORD_VADER pisze:
dokladnie p.c. o to biega kto ma kupic to kupi a kto nie to wybrzydzac bedzie. trzeba jasno okreslac kupię lub nie mimo ze mam kase. i tyle. bo gadanie ze by sie kupilo gdyby mial to czy tamto (clic) to znaczy ze ktos nie ma zamiaru kupic i gdyby byl 5 razy tanszy , 8 wiekszy, i wogole inny to by kupil, znzczy ze ktos wogole nie ma zamiaru go kupic a i kasy raczej brak. tak czesto bywa u wybrzydzajacych kupujacych. odpisz czu dostales na priv'a wiadomosc.

8 razy odmieniony bezokolicznik "kupić" w 4 zdaniach Nie ogarniam

Może ktoś powiedzieć do czego służy ta wajcha pośrodku?

prawdopodobnie jest to kierownica...

Cytat:
2004-10-26 22:09:53, Cosmo pisze:
prawdopodobnie jest to kierownica...

Nie chodziło mi o to duże okrągłe, tylko o to obok małe z kulką na końcu.

to drazek zmiany biegow. takie cos miala renowka 4 i moze nawet 2cv. zciagneli pomysl od zabojadów. i dobrze bo do tej pory to renowka zrzynala od polakow(beskid, syrena van itd.)!

Cytat:
2004-10-26 22:05:07, Makaveli pisze:
8 razy odmieniony bezokolicznik "kupić" w 4 zdaniach Nie ogarniam

niezla spostrzegawczosc

Cytat:
2004-10-26 22:28:37, LORD_VADER pisze:
to drazek zmiany biegow. takie cos miala renowka 4 i moze nawet 2cv. zciagneli pomysl od zabojadów. i dobrze bo do tej pory to renowka zrzynala od polakow(beskid, syrena van itd.)!

Tja, a po co? tam jest przecie Variomatic. Tak wystarczą dwa guziki.

tyle ze teraz to kazda skrzynia automatopodobna ma mozliwosc pseudosekewncyjnej zmiany biegow. jak np.: mta w toyocie, easytronic u opla itd.

Clic brzydki?
A ten Ligier to jaki?
I toto się aktualnie produkuje i sprzedaje.

Cytat:
2004-10-26 21:45:11, polonezcaro pisze:
i takie opisy że: "jest do niczego", to raczej są opisu ludzi którzy w zasadzie nei wiedzą czego chcą od samochodu, chcą żeby był szybki - ale mało palił, duży - ale łatwo "parkowalny"... i w zasadzie samochód dla rodziny, dla firmy, jako limuzyna i ciężarówka...

a ja wiem czego chce - samochodu ktory nie bedzie wygladał jak z bajki "Bob budowniczy". poza tym jesli ktos chcialby samochod taki jak opisales czy to oznacza ze nie wie czego chce?

a po bulki wcale nie musze jechac samochodem.

tak wiem czepiam sie

A ja jeszcze dodam ze mi sie bardziej te clicki na stronce podobaja niz te koncepty ...

niech szybko go zaczna robic

pozdr

Wiecie co szanowni Koledzy , część z Was zachowuje się jak jury konkursu Car of the Year....
Pisałem juz ale nikt chyba nie przeczytał więc jeszcze raz napiszę.
Ale najpierw chcę żebyście mi podali definicję piękna.
I czy czasem nie jest tak że jednemu się bedzie podobac to a drugiemu tamto, prawda? Jeśli napiszecie że jest brzydki obrażacie kogoś komu sie podoba, prawda? Skoro właśnie tak jest to jaką macie podstawę do oceny tego auta w kategoriach ładny - brzydki??? Piszcie że Wam się podoba lub nie - do tego macie święte prawo.
Nie piszcie również o tym projekcie lekceważąco bo raczej nalezy się duzy szacunek ludziom którzy zdecydowali się w Polsce na tak desperacki krok jak STWORZENIE od podstaw nowego auta.
Luzu troszkę nie spinąjcie się tak bardzo w wypowiedziach bo nie macie monopolu na nieomylność

[ wiadomość edytowana przez: Momik dnia 2004-10-27 08:03:55 ]

nie wiem czy ktos juz pisal ze widzial clica ,
ale ja napisze ze widzialem bialego z paka z tylu na skrzyzowaniu Jana Pawła i Stawek naprawde rzuca sie w oczy choć tak mały

Krzysiek o masz kolo mnie go widziales ... musze sie rozgladac

pozdr

nic nie pisze, bo musialbym skopiowac momika.

Cytat:
2004-10-27 09:16:37, PACAN pisze:
nic nie pisze, bo musialbym skopiowac momika.

Co stoi na przeszkodzie?
CTRL+V:
Wiecie co szanowni Koledzy , część z Was zachowuje się jak jury konkursu Car of the Year....
Pisałem juz ale nikt chyba nie przeczytał więc jeszcze raz napiszę.
Ale najpierw chcę żebyście mi podali definicję piękna.
I czy czasem nie jest tak że jednemu się bedzie podobac to a drugiemu tamto, prawda? Jeśli napiszecie że jest brzydki obrażacie kogoś komu sie podoba, prawda? Skoro właśnie tak jest to jaką macie podstawę do oceny tego auta w kategoriach ładny - brzydki??? Piszcie że Wam się podoba lub nie - do tego macie święte prawo.
Nie piszcie również o tym projekcie lekceważąco bo raczej nalezy się duzy szacunek ludziom którzy zdecydowali się w Polsce na tak desperacki krok jak STWORZENIE od podstaw nowego auta.
Luzu troszkę nie spinąjcie się tak bardzo w wypowiedziach bo nie macie monopolu na nieomylność

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."