MotoNews.pl

Spojlery - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zaluje...ale nie wiedzialem...

Cytat:
2003-07-10 01:07:58, cybertec pisze:
A gdzie w Lodzi moznaby kupic w miare tanio spojler nad tylna szybe. Czy na gieldzie samochodowej jest szansa cos takiego zdobyc...

Są takie sklepy: na rogu ul. Al. Włókniarzy i ul. Wróblewskiego jest sklep ze spoilerami na ul. Puszkina 80 (ZASTEC) no i jeszcze w niektórych sklepach motoryzacyjnych. Jeżeli chodzi o nakładki na zderzaki to w łodzi jest a właściwie nie ma wyboru bo są tylko nakładki Oricari.

Schil, a w jakiej sa cenie te nakładki Orciari? Szczególnie interesuje mnie przednia nakładka na zderzak....

Cytat:
2003-07-10 13:37:52, OLI_F50 pisze:
Schil, a w jakiej sa cenie te nakładki Orciari? Szczególnie interesuje mnie przednia nakładka na zderzak....

OLI to jest cholernie drogie 300 zł na przód mowa oczywiście o sklepach w łodzi.

Cytat:
2003-07-10 16:14:31, SCHIL pisze:
OLI to jest cholernie drogie 300 zł na przód mowa oczywiście o sklepach w łodzi.

ILE?????????????

Na Słomczynie za komplet ORCIARI chcą 400 zł

Panie i Panowie jak ktoś będzie w Słmczynie niech zerknie po ile są tam nakładki Oricari na zderzaki i na progi bo w Łodzi to jest strasznie drogie na zderzaki nakładki kosztują 300 zł sztuka progi 300 zł na obie strony,też jestem zainteresowany ale tylko nakładkami na progi. ( To jest Prośba nie Nakaz).

Schil. Napisałem przecież, ze na Żeraniu w Warszawie i na Słomczynie komplet nakładek na zderzaki, progi i drzwi kosztuje 400 zł.
Nie wliczam spojlera i atrapy chłodnicy.

Cytat:
2003-07-10 18:21:09, Admiral pisze:
Schil. Napisałem przecież, ze na Żeraniu w Warszawie i na Słomczynie komplet nakładek na zderzaki, progi i drzwi kosztuje 400 zł.
Nie wliczam spojlera i atrapy chłodnicy.

Przepraszam za mój nietakt, ale pisałeś tylko o Słomczynie , Bardzo Tobie dziękuję za te wiadomości (gdzie można kupić taniej)

też bym kupił sobie ospojlerowanie, ale bez tych nakładek na drzwi!! Ale do wa-wy nie chce mi się jechać, jestem z okolic łodzi!!
Aha widziałem ostatnio przy poldku nakładke na zderza podobną do Oriciari ale jeszcze troche szerszą, miała taki jakby dyfuzor z otworami na siatke - coś w stylu bmw!!

Cytat:
2003-07-10 18:30:13, adamdial pisze:
też bym kupił sobie ospojlerowanie, ale bez tych nakładek na drzwi!! Ale do wa-wy nie chce mi się jechać, jestem z okolic łodzi!!
Aha widziałem ostatnio przy poldku nakładke na zderza podobną do Oriciari ale jeszcze troche szerszą, miała taki jakby dyfuzor z otworami na siatke - coś w stylu bmw!!

JAki był tego pojazdu kolor (sory za zmianę tematu).

a to ja mam jeszcze pytanie do spojlerow. Po ile jest w Warszawie na gieldzie spojler nad tylna szybe???

Czy ktos sie orientuje jakie nakladki na zderzaki pasowaly by do Poldka bez duzego przerabiania,oczywiscie nie chodzi o Oriciari i zeby byly tansze od nich.W Lublinie za komplet P+T chcą 260 zł a za progi 250 za komplet.Kupilem spoiler na dół klapy za 50zł w Elizówce, wsklepie chcieli 150.

Cytat:
2003-07-11 00:10:41, cebka pisze:
Czy ktos sie orientuje jakie nakladki na zderzaki pasowaly by do Poldka bez duzego przerabiania,oczywiscie nie chodzi o Oriciari i zeby byly tansze od nich.W Lublinie za komplet P+T chcą 260 zł a za progi 250 za komplet.Kupilem spoiler na dół klapy za 50zł w Elizówce, wsklepie chcieli 150.

Pogadaj z Klubowiczami z 3miasta oni mają dojścia do spoilerów (jakie tylko chcesz).

A ja mam do załatwienia nakładki orciari na zderzaki po 80... no może 90 zł za sztukę. ... la la la

W Lodzi za nakladki na zderzak przod chca 200 zl, a na tyl rowniez 200 zl. Oczywiscie nakladki na zamowienie. I nic wiecej do Poloneza nie mieli (sklep na rogu Wlokniarzy i Wroblewskiego). Wiec troche drogo. A ja nadal szukam tanio spojlera nad tylna szybe. Wiec pozostaje mi jeszcze sprobowac na gieldzie samochodowej.

Cytat:
2003-07-11 23:23:58, cybertec pisze:
A ja nadal szukam tanio spojlera nad tylna szybe. Wiec pozostaje mi jeszcze sprobowac na gieldzie samochodowej.

Nie mozesz zalozyc tzw.Deflejtora,montuje sie go pod uszczelke,ja kupilem takie cos za 30zł.

jak nie uda mi sie znalezc spojlera w miare tanio to pomysle nad tym rozwiazaniem. Dzieki za sugestie. Ale mimo wszystko wolalbym spojler.

Bylem dzisiaj na gieldzie samochodowej w Lodzi, ale niestety nie znalazlem spojlera. Udalo mi sie kupic tylko biale boczne kierunki (prostokatne). Mam wiec prosbe. Moze ma ktos namiary na tych ludzi handlujacych w Słomczynie lub na Zeraniu tymi spojlerami.
Pozdrawiam
cybertec

Cytat:
2003-07-14 00:31:21, cybertec pisze:
Udalo mi sie kupic tylko biale boczne kierunki (prostokatne).

Za ile kupiles te kierunki?

7.5 zlotego kierunki + 2 zlote zarowka.