| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-05-13 16:22:05
TY MI CHYBA CHCESZ PODPAŚĆ !! - ani nawet nie myśl o tym że tam pojedziesz! Jesteś u mnie i 50% tej ceny masz zrobione, jeszcze Ci wypoleruje! Ale musisz zostawic autko na ok 3godzinki i jak odbierzesz to będzie jak nowe! |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-05-13 16:28:59
Co do godziny sie dostosuje - tj pożądna "firma" i pracujemy nawet w nocy jak trzeba ![]() ![]() |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-05-13 16:38:05
nie chcę ci zagracać serwerka głupimi tematami. |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-05-13 16:40:42 no jak chcesz mi nie zalezy.
a co do serwerow to nie widze problemu zeby sobie zalozyc darmowe konto np na lycosie, chwila moment i mamy konto z ladnym transferem. |
luke26dg BMW Member DG | 2005-05-13 17:40:56 ho ho ho!!! jakie tu propozycje się pojawiają!!! |
cjanek BMW Member BMW E-36 316i, Toyot ... w wolne dni mazury | 2005-05-13 17:56:40 Chyba juz sie nie dowiemy o tych zapachach BMW. A tak piknie się zapowiadało.
pzdr |
ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-05-13 21:14:01 jak nadal jest potrzebne miejsce na serwerze to ja dysponuje serwerem 500 mb. i moge wrzucic materialy dotyczace pielegnacji bmw. pozdrawiam |
angler e36 328 Poznań | 2005-05-16 01:52:49 Więc temat sue urwal...? szkoda, czy daliscie coś na serwer? Pozdro!!! |
bemOLKA BMW Member BMW Marki | 2005-05-16 08:46:05 swoją drogą u mnie jedzie kurzem ale wyglada na to ze tylko ja czuje ten specyficzny zapaszek bo kazdy jak wchodzi to mowi "ooo jak tu pachnie' jak z reklamy brisa mini spreja czy czegoś tam mysle ze poczuje ladny zapach ja wreszcie wymienie tapicerke z przedniego fotela i wypiore reszte
Poza tym... czemu wszytsko co widze jest anti tabaco... nie znosze tego smrodku, nie pale... a zeby dostac jakas wanilie lub truskawke, to musze kupowac choinke, albo smiesznego kwiatkowego wiatraczka o zapachu truskawek.. beznadzieja
P.S nadal czekam na te instrukcje co robic zeby ladnie pachnialo
|
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-05-16 08:52:11 a ja czekam na jakiś serwerek.
pozdrawiam |
Gregor-W-ch E-46 sedan Wałbrzych | 2005-05-16 09:57:14 Witam!
Zajmowałem się kiedyś kosmetyką wnętrz pojazdów i muszę stwierdzic że kosmetyki sam. na polskim rynku mają krótki efekt działania-chodzi mi o zapachy do wnętrza poj.Wszelkiego rodzaju wiesidełka zapachowe szybko tracą swą skuteczność.W swoim autku mam zapach który montuje się na kratkę wentylacyjną-efekt jest-ale nie duży. Pare lat temu jak sprowadziłem auto z Niemiec (inne),przez rok mojego urzytkowania nie kupowałem do niego zapachu,tylko dla tego że miało nasaczoną czymś tapicerkę-żadnego środka nie było(zbiorniczka,itp.)a zapach był skuteczny-morski. Ciężko coś komuś polecać-wszak to rzecz gustu-co kto lubi. |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-05-16 10:06:47
ku**a przeicez 2 osoby zaproponowaly miejsce na serwerze. jeszcze ma cie ktos poprosic o wyslanie tego pliku czy moze osobiscie po niego przyleciec z dyskietka i zaplacic za udostepnienie???? |
bemOLKA BMW Member BMW Marki | 2005-05-16 14:53:12 wpadłam na pomysł.. ze jak bede prac tapicerke samodzielnie odkurzaczem (czekam na pogode) to wleje tam flakonik jakichs fajnych perfumek (za 20 zł ) i zobaczymy jak bedzie pachniało
moze to jakis sposob... gorzej jak sie zrobi cap hiih |
cjanek BMW Member BMW E-36 316i, Toyot ... w wolne dni mazury | 2005-05-16 15:30:03
No skoro to mają byc perfumy za 2 dyszki to woń będa miały nie za ciekawą, myślę. Jesli nie chcesz przepłacac to proponuję wybrać się do kiosku ruchu. Tam sa tańsze perfuma i zdecydowanie o odważniejszym zapachu...
Czy kupisz za 20 czy za 5 z kioska to gwarantuję że po pewnym czasie zistanie tyklko zacap. Pzdr |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-05-16 15:36:10 Najlepiej kupić fajny dezodorand lub własnie perfum i tylko wypsikać np podsufitkę. |
bemOLKA BMW Member BMW Marki | 2005-05-16 19:39:43
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie ladne perfumy poreafia byc za 20 zł, ja wiem ze fajnie jest pojsc i kupic za 350 w sephorze, ale te ktore sprzedaja za 20 zł roznią się niewiele zapachem, a czasami są nawet lepsze od oryginałow... szkoda tylko ze nie robią blugariego blv bo tak musze kupowac tą drożyzne
Narazie spsiukam podsufitkę...
a moze jakies feromoniki
|
cjanek BMW Member BMW E-36 316i, Toyot ... w wolne dni mazury | 2005-05-17 15:17:41
No to chyba sobie rzeczywiście nie zdaję sprawy. Chyba że kradzione z Empiku. |
Buczer (S) BMW Master (Moderator) BMW E-34 520i Gliwice | 2005-05-22 18:01:55 Jak w zeszłym roku kupiłem w niemczech autko to na jakiejś stacji kupiłem BRISE AMBI PUR CAR o zapachu Anti Tobacco. jak dla mnie świetny zapach. Na szczęście kupiłem 2 sztuki. I tak mi starczyły na około 4 miesiące. I codziennie rano jak wchodziłem do autka czułem intensywny zapach - a płyn z pojemniczka ubywał bardzo powoli (był bardzo, ale to bardzo gesty). W styczniu kupiłem ten sam zapach w Polsce i niestety brak efektu. Niedość, że pachniał dużo inaczej to w dodatku żeby go poczuć trzeba było właczyć nawiew, ale zaraz po wyłaczeniu przestało pachnieć. Poadto po miesiącu płyn zniknął. Kupiłem nastepny taki i następny i nadal nic.
Ostatnio w długii weekend byłem z kolegom po motor w niemczech i znowu zakupiłem 2 pojemniczki Niemieckiego AMBI PUR CAR o zapachu ANTI TOBACCO i normalnie rewelacja. OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE TO ŚWIETNY ZAPACH DO BMW MIMO ŻE JA NIE PALE I W MOIM BMW TEŻ NIKT NIGDY NIE PALIŁ NO CHYBA ŻE WYMIENILI WSZYSTKIE POPIELNICZKI PRZED SPRZEDAŻĄ
Ponadto nie nawidze żadnych słodkich zapachów typu wanilia, truskawka, cytryna, brzoskwinia itp. A zapachy zielonego jabłuszka, leśny i lawędowy to bardziej pasują do domu niz do BMW. Oprócz wyżej wymieninego zapachu podoba mi sie tez zapach zielonej herbatki. Kiedyś miałem taki w Poldku i normalnie rewelka - ani słodki, ani mdły zupełnie w sam raz. Niestety już od dłuzszego czasu nie moge dostać tego zapachu w formie samochodowego odświerzacza - dlatego własnie przerzuciłem się na ANTY TOBACO. |
bemOLKA BMW Member BMW Marki | 2005-05-22 18:10:13 W Polsce niestety jakosc wszytskiego jest duzo gorsza niz w zachodniej europie nie tylko głupich zapachow do samochodu.
Co do perfum.. powiem tak kiedys w sejmie byla perfumeria... przez kilka lat posły osły kupowały tam perfumy srednio po 300zł za flakon... przez kilka lat zaden osioł się nie skapował dopiero babeczka z TV udowodniła ze to zwykłe tanie podrobki
dlatego wielcy znawcy... za 20 zl mozna kupic zajebisty zapach
tylko trzeba wiedziec gdzie
no i nie ma wszytskich |