Zapach BMW!!! jaki polecacie kosmetyk(i) żeby pachniało oryg - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-05-13 16:18:38, Jeztom pisze:
u nas tez kosztuje to 100zł. a wliczone w to jest: - kompletne pranie wnętrza samochodu(podsufitka, wykładzna samochodu, bagażnik, fotele i kanapa.) - mycie szyb wewnątrz - mycie deski rozdzielczej i wszystkich pierdół - nasycenie środkami zapachowymi - mycie auta z zewnątrz - mycie podwozia W krótce będę z ich usług korzystał więc napisze co i jak. pzdr

TY MI CHYBA CHCESZ PODPAŚĆ !! - ani nawet nie myśl o tym że tam pojedziesz! Jesteś u mnie i 50% tej ceny masz zrobione, jeszcze Ci wypoleruje! Ale musisz zostawic autko na ok 3godzinki i jak odbierzesz to będzie jak nowe!

Cytat:
2005-05-13 16:22:05, Aldik pisze:
TY MI CHYBA CHCESZ PODPAŚĆ !! - ani nawet nie myśl o tym że tam pojedziesz! Jesteś u mnie i 50% tej ceny masz zrobione, jeszcze Ci wypoleruje! Ale musisz zostawic autko na ok 3godzinki i jak odbierzesz to będzie jak nowe!

hehehehe, Aldik, pomyślimy, a później będziesz mi wytykał wszystkie wady mojego sprzętu...

PS: Z zostawieniem, to jest niemożliwe, ale z odwiedzinami 3 godzinnymi jest jak najbardziej. Ale tylko w soboty(popołudniu od 15) lub niedziele...

Cytat:
2005-05-13 16:26:44, Jeztom pisze:
hehehehe, Aldik, pomyślimy, a później będziesz mi wytykał wszystkie wady mojego sprzętu... PS: Z zostawieniem, to jest niemożliwe, ale z odwiedzinami 3 godzinnymi jest jak najbardziej. Ale tylko w soboty(popołudniu od 15) lub niedziele...

Co do godziny sie dostosuje - tj pożądna "firma" i pracujemy nawet w nocy jak trzeba

Cytat:
napisalem ze mam miejsce na serwerze, wystarczy mi plik przeslac. chyba ze akurat moj serwer ci nie odpowiada bo jest moj

nie chcę ci zagracać serwerka głupimi tematami.

no jak chcesz mi nie zalezy.

a co do serwerow to nie widze problemu zeby sobie zalozyc darmowe konto np na lycosie, chwila moment i mamy konto z ladnym transferem.

ho ho ho!!! jakie tu propozycje się pojawiają!!!

Chyba juz sie nie dowiemy o tych zapachach BMW. A tak piknie się zapowiadało.
pzdr

jak nadal jest potrzebne miejsce na serwerze to ja dysponuje serwerem 500 mb. i moge wrzucic materialy dotyczace pielegnacji bmw. pozdrawiam

Więc temat sue urwal...? szkoda, czy daliscie coś na serwer? Pozdro!!!

swoją drogą u mnie jedzie kurzem ale wyglada na to ze tylko ja czuje ten specyficzny zapaszek bo kazdy jak wchodzi to mowi "ooo jak tu pachnie' jak z reklamy brisa mini spreja czy czegoś tam mysle ze poczuje ladny zapach ja wreszcie wymienie tapicerke z przedniego fotela i wypiore reszte

Poza tym... czemu wszytsko co widze jest anti tabaco... nie znosze tego smrodku, nie pale... a zeby dostac jakas wanilie lub truskawke, to musze kupowac choinke, albo smiesznego kwiatkowego wiatraczka o zapachu truskawek..

beznadzieja

P.S nadal czekam na te instrukcje co robic zeby ladnie pachnialo

a ja czekam na jakiś serwerek.
pozdrawiam

Witam!
Zajmowałem się kiedyś kosmetyką wnętrz pojazdów i muszę stwierdzic że kosmetyki sam. na polskim rynku mają krótki efekt działania-chodzi mi o zapachy do wnętrza poj.Wszelkiego rodzaju wiesidełka zapachowe szybko tracą swą skuteczność.W swoim autku mam zapach który montuje się na kratkę wentylacyjną-efekt jest-ale nie duży.
Pare lat temu jak sprowadziłem auto z Niemiec (inne),przez rok mojego urzytkowania nie kupowałem do niego zapachu,tylko dla tego że miało nasaczoną czymś tapicerkę-żadnego środka nie było(zbiorniczka,itp.)a zapach był skuteczny-morski.
Ciężko coś komuś polecać-wszak to rzecz gustu-co kto lubi.

Cytat:
2005-05-16 08:52:11, MARCIN_RADOM pisze:
a ja czekam na jakiś serwerek. pozdrawiam

ku**a przeicez 2 osoby zaproponowaly miejsce na serwerze. jeszcze ma cie ktos poprosic o wyslanie tego pliku czy moze osobiscie po niego przyleciec z dyskietka i zaplacic za udostepnienie????

wpadłam na pomysł.. ze jak bede prac tapicerke samodzielnie odkurzaczem (czekam na pogode) to wleje tam flakonik jakichs fajnych perfumek (za 20 zł ) i zobaczymy jak bedzie pachniało
moze to jakis sposob... gorzej jak sie zrobi cap hiih

Cytat:
2005-05-16 14:53:12, bemOLKA pisze:
(...) to wleje tam flakonik jakichs fajnych perfumek (za 20 zł ) i zobaczymy jak bedzie pachniało moze to jakis sposob... gorzej jak sie zrobi cap hiih

No skoro to mają byc perfumy za 2 dyszki to woń będa miały nie za ciekawą, myślę. Jesli nie chcesz przepłacac to proponuję wybrać się do kiosku ruchu. Tam sa tańsze perfuma i zdecydowanie o odważniejszym zapachu...
Czy kupisz za 20 czy za 5 z kioska to gwarantuję że po pewnym czasie zistanie tyklko zacap.

Pzdr

Najlepiej kupić fajny dezodorand lub własnie perfum i tylko wypsikać np podsufitkę.

Cytat:
No skoro to mają byc perfumy za 2 dyszki to woń będa miały nie za ciekawą, myślę. Jesli nie chcesz przepłacac to proponuję wybrać się do kiosku ruchu. Tam sa tańsze perfuma i zdecydowanie o odważniejszym zapachu...
Czy kupisz za 20 czy za 5 z kioska to gwarantuję że po pewnym czasie zistanie tyklko zacap.

Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie ladne perfumy poreafia byc za 20 zł, ja wiem ze fajnie jest pojsc i kupic za 350 w sephorze, ale te ktore sprzedaja za 20 zł roznią się niewiele zapachem, a czasami są nawet lepsze od oryginałow... szkoda tylko ze nie robią blugariego blv bo tak musze kupowac tą drożyzne

Narazie spsiukam podsufitkę...
a moze jakies feromoniki

Cytat:
2005-05-16 19:39:43, bemOLKA pisze:
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie ladne perfumy poreafia byc za 20 zł, ja wiem ze fajnie jest pojsc i kupic za 350 w sephorze, ale te ktore sprzedaja za 20 zł roznią się niewiele zapachem, a czasami są nawet lepsze od oryginałow... szkoda tylko ze nie robią blugariego blv bo tak musze kupowac tą drożyzne Narazie spsiukam podsufitkę... a moze jakies feromoniki

No to chyba sobie rzeczywiście nie zdaję sprawy. Chyba że kradzione z Empiku.

Jak w zeszłym roku kupiłem w niemczech autko to na jakiejś stacji kupiłem BRISE AMBI PUR CAR o zapachu Anti Tobacco. jak dla mnie świetny zapach. Na szczęście kupiłem 2 sztuki. I tak mi starczyły na około 4 miesiące. I codziennie rano jak wchodziłem do autka czułem intensywny zapach - a płyn z pojemniczka ubywał bardzo powoli (był bardzo, ale to bardzo gesty). W styczniu kupiłem ten sam zapach w Polsce i niestety brak efektu. Niedość, że pachniał dużo inaczej to w dodatku żeby go poczuć trzeba było właczyć nawiew, ale zaraz po wyłaczeniu przestało pachnieć. Poadto po miesiącu płyn zniknął. Kupiłem nastepny taki i następny i nadal nic.

Ostatnio w długii weekend byłem z kolegom po motor w niemczech i znowu zakupiłem 2 pojemniczki Niemieckiego AMBI PUR CAR o zapachu ANTI TOBACCO i normalnie rewelacja.

OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE TO ŚWIETNY ZAPACH DO BMW MIMO ŻE JA NIE PALE I W MOIM BMW TEŻ NIKT NIGDY NIE PALIŁ NO CHYBA ŻE WYMIENILI WSZYSTKIE POPIELNICZKI PRZED SPRZEDAŻĄ

Ponadto nie nawidze żadnych słodkich zapachów typu wanilia, truskawka, cytryna, brzoskwinia itp. A zapachy zielonego jabłuszka, leśny i lawędowy to bardziej pasują do domu niz do BMW.

Oprócz wyżej wymieninego zapachu podoba mi sie tez zapach zielonej herbatki. Kiedyś miałem taki w Poldku i normalnie rewelka - ani słodki, ani mdły zupełnie w sam raz. Niestety już od dłuzszego czasu nie moge dostać tego zapachu w formie samochodowego odświerzacza - dlatego własnie przerzuciłem się na ANTY TOBACO.

W Polsce niestety jakosc wszytskiego jest duzo gorsza niz w zachodniej europie nie tylko głupich zapachow do samochodu.
Co do perfum.. powiem tak kiedys w sejmie byla perfumeria... przez kilka lat posły osły kupowały tam perfumy srednio po 300zł za flakon... przez kilka lat zaden osioł się nie skapował dopiero babeczka z TV udowodniła ze to zwykłe tanie podrobki

dlatego wielcy znawcy... za 20 zl mozna kupic zajebisty zapach
tylko trzeba wiedziec gdzie
no i nie ma wszytskich