* SPRZEDAM * Białe MEGA twarde alufelgi 13 + opony 165/55 - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dałem 800, bo cena rynkowa (patrz hoga) to 1000 PLN +
miały być proste, więc długo się nie zastanawiałem - ot co

Cytat:
y dałeś za TE koła 800zł? Stary przyjezdzaj do mnie!!! Wyrobię ci złotą kartę jelenia roku

wiedze ze KARMI DLA BAB wchodzi całkiem całiem!!
ale nieraz takie piwko to dobra sprawa ! Przepraszam ZA OT

ale na powaznie Widynek wspolczuje gość nieładnie przygrał tak bardzo lekko mowiać! obys odzyskal kase! chociarz w to troszke watpie !!ale 3mam kciuki

jaka cena rynkowa? Człowieku nie dodawaj sobie otuchy.Dałeś ciała jak gimnazjalostka w oralnym debiucie.Ty no te felgi to kiła gemela shit.E no nie dałbym za bie bawet te nedzne 100zł.Co mnie hoga i inni to debile i osły tam wystawiają,Ty no mówie ci ze te samare o której wspomniałem na tych kołach za 400zł bym łyknąl bez najmniejszego problemu.I to sałe "auto".Nawet nie 400 mniej.Ty zrobie ci jutro jej fotke jak z pracy bede sypał o ci wkleje.

Hycel to kupuj przeleje ci kase na konto i mi rzucisz alusy samara twoja co ty na to ??

a po kiego chuja mi teraz fotki samary mam sobie następny komplet felg kupić czy całe auto do kompletu? błądzić rzeczą ludzką - tak mówią. na pewno pierdolenie o tym błędzie w żaden sposób nie pomoże mi tego wszystkiego odkręcić... staram się uczyć na błędach i ten potraktuję jako kolejną nauczkę...mam tylko nadzieję że ten błąd nie będzie mnie kosztował 800zł

Cytat:
2005-06-15 23:55:42, widynek pisze:
a po kiego chuja mi teraz fotki samary mam sobie następny komplet felg kupić czy całe auto do kompletu? błądzić rzeczą ludzką - tak mówią. na pewno pierdolenie o tym błędzie w żaden sposób nie pomoże mi tego wszystkiego odkręcić... staram się uczyć na błędach i ten potraktuję jako kolejną nauczkę...mam tylko nadzieję że ten błąd nie będzie mnie kosztował 800zł

błądzić jest rzećzą ludzką, ale zostać wypchanym to już nie twój bład

widyn nie daj sie, mowilem ci jak cos to wyslemy oddzial szybkiego reagowania (bilety w intercity teraz sa po 150 zeta na nieograniczona ilosc przejazdow przez cale wakacje takze wiesz )