| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-04-09 20:58:19 Dwaj znudzeni krupierzy siedzieli przy stole z ruletką, gdy do kasyna weszła cudnej urody blondynka. Podeszła do stołu, zadeklarowała zakład za 20 tys. dolarów i dodała:
- Mam nadzieję, że nie będzie wam to przeszkadzać, ale ja obstawiam całkowicie nago. To mi przynosi szczęście... Blondynka zrzuciła z siebie sukienkę, bieliznę, buty i goła nachyliła się nad stołem. Krupierzy dostali oczowytrzeszczu, resztki mózgu przestały im pracować. A kiedy skończył się kręcić talerz ruletki, blondynka wykrzyknęła z triumfem: - Wygrałam! Tak! Tak! Wygrałam! Podskakiwała przy tym i obejmowała czule krupierów, potem ubrała się, zabrała szmal i szybko opuściła . Krupierzy spoglądali na siebie z zakłopotaniem, po czym jeden z nich zapytał drugiego: - Ty, a na co ona właściwie obstawiała?! - Nie mam pojęcia, myślałem, że ty to sprawdzasz! |
tolex (zmiana)OPEL VEKTRA-B lubin | 2004-04-11 18:27:09 Zomowiec nad rzeka pałuje z zapałem żabe. Podchodzi do niego jakiś starszy facet i pyta:
- Co pan pałuje tą biedną żabe? Nic panu nie zrobiła! A zomowiec na to: - Nie dość że w moro, to jeszcze podskakuje! ----------------------------------------------------------------------------- Poszla baba do apteki, by wykupic sobie leki. A ze troche slepa byla, no to viagre se kupila, gdy polknela pliczek caly to jej cyce zesztywnialy ----------------------------------------------------------------------------- Kopalnia. Do szatni wpada dyrektor: - Kto wczoraj pił?! - pyta. Grobowa cisza, w pewnej chwili Fracik mówi: - Jo pił. - To się zbieraj, idziemy na klina. A reszta do roboty! ---------------------------------------------------------------------------- |
JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2004-04-13 20:52:56 |
harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2004-04-13 21:53:11 |
Elstir GAZ24 Astra 320 Warszawa | 2004-04-13 22:20:55 >Facet przy okienku w banku:
> - Chce zalozyc kurwa konto w tym jebanym banku. > - Co prosze?? > - Powiedzialem, ze chce zalozyc kurwa pierdolone konto w tym jebanym banku! > - Jak pan smie! > - Normalnie! Nie doslyszysz szmato ? Dawaj mi tu kurwa kierownika! > Kierownik, caly nabuzowany, bo juz wie czego i jak zada ten klient: > - No wiec, o co panu chodzi! > - Powtarzam kurwa po raz trzeci, ze chce zalozyc chujowe konto w tym jebanym kurwa banku! > - A ile pan chce wplacic? > - 2 miliardy. > - I ta kurwa robila jakies problemy??? |
deca Forumowicz Astrina Poznań/Swarzędz | 2004-04-14 15:35:28 Pies mowi do drugiego psa:
- Wczoraj nauczylem mojego pana nowej sztuczki. - Jakiej? - Gdy wyciagam do niego lape, on podaje mi swoja! ******* Rodzaje upojenia alkoholowego 1. Na Kopciuszka - przyjsc do domu w jednym bucie 2. na Królewne Sniezke - obudzic sie w lózku z siedmioma facetami 3. na Czerwonego Kapturka - obudzic sie w lózku babci 4. na Spiaca Królewne - przez 100 lat niczego nie pamietasz 5. na Myszke Miki - opuchniete uszy, biale rekawiczki, ale nie masz fraka 6. na Krzysztofa Kolumba - nie wiesz gdzie jedziesz, jak juz przyjedziesz to nie wiesz gdzie jestes, ale za przejazd i tak placi panstwo. 7. Na Reksia - obudziles sie w budzie dla psa 8. na Wladce pierscieni - obudziles sie na komisariacie w kajdankach 9. na Ogniem i mieczem - obudziles sie w kotlowni na koksie 10. na W pustyni i w puszczy - obudziles sie w parku miejskim na grzadce rózami 11. Na Rejtana - obudziles sie przed wlasnymi drzwiami z rozdarta koszula 12. na Wakacje z duchami - obudziles sie na strychu zawiniety w przescieradlo 13. I pamietaj - nie jestes naprawde pijany, jezeli jestes w stanie lezec na podlodze bez trzymania!!! ******* Ślepy wybrał się do lasu na grzyby. W pewnym momencie przewrócił się o wyustający korzeń drzewa. Maca ręką, czuje coś miękkiego i ciepłego. Wącha, smakuje, a po chwili mówi: - Gówno! Dobrze, że nie wlazłem... |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-04-15 09:25:55 O trzeciej w nocy ONA po cichutku wymknęła się z małżeńskiego łoża do sąsiedniego pokoju. Klawiaturą rozbiła 19-calowy monitor, wszystkie płyty CD porysowała i podeptała swoimi pantoflami. Case komputera wyrzuciła przez okno a drukarkę utopiła w wannie. Potem wróciła do sypialni, do ciepłej pościeli i przytuliła się z miłością do boku swego nic niepodejrzewającego, śpiącego męża, o którym była przeświadczona, że już teraz cały wolny czas będzie przeznaczał na ich miłość. Do końca życia zostały JEJ jeszcze cztery godziny... |
Gluchy_GSI Opel Vectra Sedan Warszawa | 2004-04-15 17:21:48 !KOBIETY NIE CZYTAĆ!
Jaka jest najsilniejsza czesc ciala kobiety? Usta. Dlaczego? Bo ustami i konia pociagnie... |
Gluchy_GSI Opel Vectra Sedan Warszawa | 2004-04-16 08:11:47 |
Ktomi Ascona C Gdynia | 2004-04-16 11:06:23 W aptece stoi nieśmiały chłopak.
Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta: Co, pierwsza randka? - Gorzej, odpowiada chłopak, pierwsza wizyta u mojej dziewczyny. - Rozumiem - mówi aptekarz - masz tu prezerwatywę. Chłopak się rozochocił: Panie, daj pan dwie, jej mama podobno też fajna dupa. Po wizycie dziewczyna mówi do chłopaka: - Gdybym ja wiedziała, że Ty taki niewychowany, cały wieczór nic nie powiedziałeś i patrzyłeś na podłogę, nigdy bym Ciebie nie zaprosiła. - A gdybym ja wiedział, że twój ojciec jest aptekarzem, też bym nigdy do Was nie przyszedł |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-04-16 19:02:22 Jakie są trzy największe nieszczęścia dla mężczyzny? - Śmierć żony, utrata pracy, RYSA NA LAKIERZE
|
GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-04-16 23:29:06
Obawiam sie, ze pies musi zginac.... Za darmo bym nie chcial tego auta !!! |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-04-18 17:25:38 Biorąc pod uwagę moje prawie 20 latek to jestem chyba za stary na te nowoczesne slangi |
Gluchy_GSI Opel Vectra Sedan Warszawa | 2004-04-20 10:00:36 Fajna GierkaWĄŻ |
Ktomi Ascona C Gdynia | 2004-04-20 10:28:41 Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.
Francuz: Kupuję butelkę dobrego winka, zapraszam ją wieczorem na piknik nad Sekwanę, rozpalam ją delikatnymi pocałunkami, a do szału doprowadzam ją poprzez miłość francuską. Włoch: Przygotowuję dla nas wspaniałą kolację z owoców morza, otwieram butelkę dobrego winka i kochamy się namiętnie całą noc i to ją doprowadza do szału. Polak: Wracam z roboty, stara jak zwykle przy garach, biorę ją "od tyłu", a do szału doprowadza ją jak wycieram potem małego w firankę. |
Elstir GAZ24 Astra 320 Warszawa | 2004-04-20 23:49:50 Jeśli nie układa ci się w małżeństwie to wina leży po dwóch stronach: żony i teściowej. |
Elstir GAZ24 Astra 320 Warszawa | 2004-04-23 12:26:53 Średnio śmieszne:
Rodzaje babć autobusowych: > 1) Łowcy krzesel - gdy autobus sie zatrzyma i otworzy drzwi, Ty nawet nie > zdazysz sobie tego uswiadomic, a ona juz siedzi. > > 2) Babcie-akrobatki - widzac wolne krzeslo po drugiej stronie autobusu w > cudowny sposób odzyskuje mobilnosc, wrzuca laske pod pache i biegnie do > krzesla co sil w nogach. > > 3) Borostwory - ogromne babcie w futrzanych plaszczach zajmujace z reguly > 1,5 - 2 miejsc siedzacych. > > 4) Babcie-wilki - atakuja wataha, ich szczekanie rozlega sia na caly autobus > i wygryzaja kazdego z ich siedzen > > 5) Babcie LOKOMOTYWY. Jak siedzisz w autobusie, staja nad Toba i zaczynaja > sapac. Niektóre sapia tak intensywnie, ze czujesz co jadla kilka godzin > temu... > > 6) Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytuja > ludzi, kto kiedy wysiada i staraja się odpowienio ustawić wszystkich w > przejsciu. |
Elstir GAZ24 Astra 320 Warszawa | 2004-04-23 12:40:09 |