MotoNews.pl

TU SIĘ WITAMY - Strona 21

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich forumowiczo klubowiczow.
Od pazdziernika jestem posiadaczem 4drzwiowej Elantry 1,6 z 10/2002r. Auto kupilem w niemczech, mialo wtedy 73000 przebiegu (obecnie 80000). Moja elanta posiada 4poduszki, elektryczne sterowanie 4szybami, klimatyzacje itp mniej wazne rzeczy. Z papierow otrzymanych przy kupnie wynika ze poprzedni wlasciciel wymienil zawieszenie i teraz samochod ma 30mm blizej do ziemi.
Autko spisuje sie swietnie. Na trasie przy 110km/h wg wskazan komputera potwierdzonych wlasnymi obliczeniami pali 6,1l/100km w miescie okolo 8 a na autobahnie przy 200km/h jakies 12

pozdrawiam

Witam.Jestem nowy na tym forum.Klikam z Łodzi i tam też uważnie mijam dziurki w jezdni moim Hyundykem accentem 1.5.
Furka bajka lecz nie dzisiejsza więc zapraszam do działu giełda gdzie sprzedaję autko.Czas na TIBURONA czyli Hultajka Coupe

Witam

mam na imie Krzysiek pochodze z Lublina mam 22 lata i za 2 tyg bede posiadaczem (oby szczesliwym) getza 3 dzwiowego

Pozdrawiam

czesc jestem nowym klubowiczemwraz z ojcem trudnimy sie sprzedaza uzywanych czesci do aut marki Hyundai....jezdziłem juz chyba wszystkimi modelami tej marki jezeli chodzi o osobówki....obecnie posiadam Elantre z 2002,mój brat Lantre z 1995,a rodzice Santa Fe i Getz-a...jestem miłosnikiem tej marki od lat a teraz własnie postanowiłem sie przyłaczyc do klubu witam wszystkich miłosników i posiadaczy aut marki HYUNDAI....
szukam nowych kontaktów wsród miłosników HMC i mam nadzieje poszerzyc swoja wiedze dzieki wam a i ja słuze swoja wiedza na ten temat :>

Witam !
Mam na imię Artur i jestem z Krakowa. Jestem szczęśliwym posiadaczem coupetki z 2001 roku ( znajomy cartera z krakowskiego zlotu 20 XI 2005) Jako nowy klubowicz swój pierwszy post tutaj umieszczam-oby nie ostatni :]

Siema wszystim witamy nowych klubowiczy i zapraszamy do udzielania sie na forum, a tych ktorzy jeszcze sie niezarejestrowali jako klubowicze u gory strony jest formularz zgloszeniowy "dolacz do klubu"

Witamy Witamy
jak widze Kraków zaczyna się budzić
I całe szczescie
Pozdrawiam i zycze miłego uczestnictwa w klubie
Misio

No właśnie, wszyscy ładnie się witają mieniąc się "nowym klubowiczem", ale jak widzę, nie mają jeszcze statusów HFP Member
Czyżby jakieś niedopatrzenie? Albo znów jest jakiś problem z docieraniem zgłoszeń (już się zdarzało).

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-11-28 21:11:08 ]

Albo to pierwszy i ostatni post na forum, więc wysłąnie zgłoszenia już jakby wykraczało poza ten jednostkowy epizod postowy

Maćku martwych dusz nam starczy, jak ktoś nie będzie się tu udzielał to niech się nie rejestruje bo po co;d Ale mimo wszystko wita wszystkich Świeżaków największy forumowy maruda

Cytat:
2005-11-27 23:31:11, Tomi_Li pisze:
Ale mimo wszystko wita wszystkich Świeżaków największy forumowy maruda

Maruda napewno

Witam szanowna Brac !
Od lat 5 zakochany w Mazdzie MX5, dolaczylem jej nowego wspoltowarzysza doli stawiajac pod swa strzecha Hyundai Santa Fe.
Staram sie zywiolowa dyspute prowadzic od dluzszego czasu na forum Mazdy.Wierze, ze i posrod Was uda mi sie odnalezc bratnie duszyczki z ktorymi zlocistego nektaru potocznie brovarem zwanym uda nam sie nie raz wspolnie wychylic.

Pozdrawiam PETRINOS

Gratuluję wyboru, to bardzo wdzięczne autko , milo wspominam małżeństwo z mazdą (626) , ale mam nadzieję, że hyundaj też da Ci wiele wrażeń . Ale, chyba łatwiej o tym rozmawiać przy kominku i piwku, zapraszam na weekend w Zakopanym :
Zapraszamy wszystkich chętnych

Witam!

Jakies 2000 km temu stałem się posiadaczem Accenta.

Autko z salonu, silnik 1,5 ccm z instalacja gazowa BRC Fly.
Kolor zwany nie wiedzieć czemu Hip-Hop Red (w "oryginale" zwą go Retro Red).

Pozdrawiam
Pyra

Laokon,
UK,
* dwie Lantry 1,6 92 i 93 rok - jedna w fazie powolnego tuningu
* Od pięciu godzin szczęśliwy posiadacz Sonaty 2,0 z 1994 roku (nieco ponad sto tysięcy km przebiegu i w idealnym stanie
* od środy przypuszczalnie nieszczęsliwy posiadasz totalnie zaniedbanej sonatki 2.0 automat (zrobić sprzedać...) z 1994r

Posty tworzyłem juz wcześniej - ale myślę że warto się przywitać później niż wcale (tym bardziej, że już mam stajnie Hyundaia

laokon

W czerwcu dostałem w prezencie Hultaja Pony 1.3 checzbek )
obecnie prawie 280 tyś przebiegu, srebrny, z elementami rdzy Gaz, wycieka paliwo, poci sie troszke olejem i dzis padły wycieraczki. :|
Ale i tak jest kochany )

[ wiadomość edytowana przez: Pecado dnia 2005-12-15 19:14:24 ]

Witam !

Jestem posiadaczem Hyundai'a Pony sedan 1.5 z 1991. Autko dostalem od wujka w stanie... hmmm bez komentarza... autko wlasnie schnie u blacharza gdzie wymienione zostalo praktycznie wszystko, ale jak to mowia darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby. Jest to moj pierwszy wlasny samochod, a jak wiadomo z samochodami jak z kobietami... ta pierwsza darzy sie zawsze sympatia i mam nadzieje, ze tak samo bedzie z moim Hultajem.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zdrowka zycze

Witam wszystkich serdecznie

Witam wszystkich serdecznie!!
Jestem nowym członkiem fanklubu HYUNDAIA i wielbicielem tej wspaniałej marki.Osobiście jestem posiadaczem HYUNDAIA ACCENTA z 1996 roku.Jestem bardzo zadowolony, ze posiadam to wyjatkowe moim zdaniem autko.Samochod oprocz napraw przewidzianych w ksiazce gwarancyjnej jest calkowicie bezobslugowe-wystarczy nim tylko jezdzic no i od czasu do czasu odwiedzic stacje benzynowa.Jest to samochodzik wymarzony dla tych, ktorzy przede wszystkim cenia sobie niezawodnosc i tania eksploatacje samochodu.No i dla tych, ktorzy lubia tez czasem pokazac innym, ze Hyundai to tez dynamiczny samochod...Chodzi mi o to ze niektorzy uwazaja ze jak maja golfa czy np. astre to ktos w accencie im nie podskoczy, a tu niespodzianka!!!Moj accent z motorkiem 1.5 to bardzo dynamiczne autko.Wiele aut z wiekszymi nawet silnikami czesto moga tylko smrod z mojej rury wydechowej powachac... pozdrawiam wszystkich posiadaczy hyundaia

witam
posiadacz getza 1.5 diesel 2004 pierwszy diesel w moim życiu ciekawe jak bedzie sie sprawowal poprzednio mialem stratusa i zmiana dziwna ale chyba sie przyzwyczaje wszystkim życze mnóstwa autostrad i jeżdzenia po Polsce nie po warsztatach

Witam wszystkich Cieszę się, że tu jestem