Czy wszyscy pozasypiali na tym forum - Strona 21

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2005-06-12 13:17:00, Plaski1 pisze:
parada odmiennych juz sie odbyla.. bez takich mi tu

ale ja tam nie tu tu nic nie ma

a ja jestem tu a powinnam byc tam, tzn powinnam sie uczyc ale w ogole mi sie nie chce wygoncie mnie stad

idz sobie kysz kysz (mamy czipsy chesz )

hehe no pewnie ze chce to nie jest skuteczne wyganianie

to siadajcie w osiołka i chodzcie na chipsy

hehe osiolek to jeszcze spi ale z zaproszenia moze kiedys skorzystamy, zwlaszcza ze juz jest prawie wolne i bedzie wiecej czasu Tylko uwazaj bo my bardzo lubimy chipsy paprykowe

Spidzia, sio do książek

A to Speed nie pojechał dziś? Podobno pogoda w Białej dziś ładna

wydaje mi sie ze nie pojechal nie ma zadnego odzewu czyli raczej spi a poza tym watpie zeby mu sie chcialo znowu wstawac o 4

No mi by się nie chciało ale czasem czego nie robi sie dla "idei" -> nie chodzi mi o sieć komórkową

kicia

O matko biedny kociak.

duzo brzydnych siersciuchów i dobrze im tak

a tak BTW co robicie dzis ciekawgo? ja albo siedze przy komp albo przy moich rybkach bo mi sie male rybki urodzily no i pomijam fakt ze powinienem sie uczyc ale jeszcza mam czas;/

osobiscie siedze przed kompem i sie nudze....

jesli mozna wiedziec jakie rybki sie urodzily??? fajna akcja jest ak sie molinezje rodza

Cytat:
2005-06-12 16:57:02, saseta1 pisze:
osobiscie siedze przed kompem i sie nudze.... jesli mozna wiedziec jakie rybki sie urodzily??? fajna akcja jest ak sie molinezje rodza

molinezji nie mam. a poki co sie urodzily gupiki i ramirez zabiera sie do skladania ikry, juz kamien czyszcza;]

kiedys mialam rybki i wiem jak to wyglada superr u mnie skalarki czyscily liscie po ikre z tym ze samiec pozniej ja zjadl:/

w kazdym badz razie strasznie sie cieszylam jak mi molinezja rodzila a pani skalarowa skladala ikre

A ja siedzę i się nie nudze... odpoczywam

CO do rybek to widze kolejny zarybiony Roos niech CI sie rybki zdrowo chowają pokażesz jakieś zdjęcia?

Cytat:
2005-06-12 17:05:24, saseta1 pisze:
kiedys mialam rybki i wiem jak to wyglada superr u mnie skalarki czyscily liscie po ikre z tym ze samiec pozniej ja zjadl:/ w kazdym badz razie strasznie sie cieszylam jak mi molinezja rodzila a pani skalarowa skladala ikre

no to sa moje pierwsze mlode rybki. w sumei mam je jakies 5mies i tez jak zobaczylem jak sie gupiki rodza to tez sie ucieszylem ze w calym domu slyszeli nawet ostatnio sie niektorzy siemja ze tatusiem zostalem ale ja nie dam sowjej trzodki zjec, juz sa odzielone i plywaja sobie beztropsko;]

molinezje tez byly oddzielone ale malo przezylo... trudno jest wychowac male rybki strasznie czasochlonne i duzo serducha trzeba wlozyc....

heh niektorzy nie rozumieja co to znaczy dla wlasciciela nardzony poytomstwa

no bo niektorzy sa z kamienia no ja wkaldam mnostwo serducha ;];] tylko z czasem gorzej