Tor Wyrazów 24-25.04.2010 - Strona 21.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Super foty fajnie by było jakbyś wszystkie wrzucił

A że się tak zapytam Jak po tej nawierzchni sie fruwało ?

Czekamy na wiecej..widac ze nie byle czym robione kilka osob robilo foty tam...

Elegancko, jest równa, po za tarkami i jednym zakrętem, gdzie była niewielka dziura, ale w jeździe to nie przeszkadzało
Mi najbardziej przeszkadzała nadsterowność.

Tor kręty, zakręty dobrze wyprofilowane, w zasadzie 100 km/h to max.

niestety jakichś dużych ilości to nie mam, bo byłem tylko 1,5 godzinki, bo młodzież mi się znudziła i wołała do domu (no i tez nie zdążyłem się pointegrować, ale może następnym razem ), ale coś tam jest, może jakoś do weekendu uda mi się z tego coś zrobić (ps. cudów też nie będzie, bo to moje pierwsze foty z "wyścigów", i w zasadzie to ta druga to taka najfajniejsza )

co do toru to taka ciekawostka, bo nie wiem czy wszyscy wiedzą. ale jest to tor gokartowy. Dlatego takie wąskie zakręty. No i Kubica na nim też trenował

Cytat:
2010-04-28 21:49:01, JmB pisze:
Elegancko, jest równa, po za tarkami i jednym zakrętem, gdzie była niewielka dziura, ale w jeździe to nie przeszkadzało Mi najbardziej przeszkadzała nadsterowność. Tor kręty, zakręty dobrze wyprofilowane, w zasadzie 100 km/h to max.

Ale dziurka nie głęboka także prawie nie odczuwalna Ogólnie bardzo przyjemnie się jeździło

Ja zaś walczyłem z podsterownością

Cytat:
2010-04-28 21:56:15, coastbasse pisze:
Ale dziurka nie głęboka także prawie nie odczuwalna

Niewielka jak się ma kartoflane opony a nie 40

Jak się jechało dobrym torem, takim odpowiednim żeby dobrze zebrać następny zakręt to akurat dziurę się omijało

Mastercheat, dobre fotki - czekamy na więcej. A reszta kolegów z lustrami gdzie ?

P.S Możesz mi przesłać na maila tą moją fotkę w pełnej rozdzielczości? Sobie ją obrobię troszkę w ps, może przekadruję. jeśli pozwolisz oczywiście.
mar_key@poczta.fm

50 to nie taki kartofel jeszcze Ale masz racje.

Extra Fotka tez bym prosił na maila arkadiuszwoncki@poczta.fm
tor był super tylko zawieszenie musi być dobre i gleba u mnie brakło takich bajerów jak gleba ale i tak było zajefajnie!!

[ wiadomość edytowana przez: Kalor dnia 2010-04-29 10:46:17 ]

Cytat:
2010-04-28 21:49:01, JmB pisze:
Elegancko, jest równa, po za tarkami i jednym zakrętem, gdzie była niewielka dziura, ale w jeździe to nie przeszkadzało Mi najbardziej przeszkadzała nadsterowność. Tor kręty, zakręty dobrze wyprofilowane, w zasadzie 100 km/h to max.

mi sie jezdzilo bardziej podsterownie bo to przeciez oska
ta dziura akurat byla na wew, pierwsze okr pomiedzy kolami drugie juz po zew
2 razy na okrażenie wrzucałem 3 bieg a tak to caly czas dwoja wbita i pomimo slonca ogrzewanie na maxa i 3bieg

Cytat:
2010-04-28 22:06:53, djtados pisze:
Niewielka jak się ma kartoflane opony a nie 40

najlepiej i tak sie jechało na zimowym kartoflu wogole nie wiem a jakiej dziurze mówicie

Cytat:
2010-04-29 17:18:04, everlast pisze:

pomimo slonca ogrzewanie na maxa i 3bieg

a ze mnie się śmiali !!

Cytat:
2010-04-29 19:10:37, yezXR3i pisze:
a ze mnie się śmiali !!

Heh ja też ogrzewanie full i 3 bieg heh...
Everlast gdzie wrzucałeś 3 ? ja tylko przed ostatnim zakretem... mozna chyba jeszcze przed ostrym lewym i tą szykaną wrzucić 3 ale czy warto? ...
W sumie po Twoim czasie wynika że warto ;P heh...
100km/h dało rade jechać lekko...

Wiecie dlaczego pierwsze okr. mialem takie slabe ? Bo zapomnialem ogrzewania wlaczyc. xD

Ja wrzucałem 3 przed zakrętem tym co jest po starcie (ale nie za każdym razem), przed szykaną i przed ostatnim zakrętem

No widzisz Tikavi jak też nie miałem włączonego i temu miałem taki słaby czas, i pewnie też temu podczas drugiego przejazdu umarł bezpiecznik, pewnie mu za zimno było

Cytat:
2010-04-29 21:13:35, yezXR3i pisze:
Ja wrzucałem 3 przed zakrętem tym co jest po starcie (ale nie za każdym razem), przed szykaną i przed ostatnim zakrętem

ja podobnie

Cytat:
2010-04-29 21:55:47, everlast pisze:
ja podobnie

stąd niemalże identyczne czasy. niech luki powie jak on jechał, trzeba go objechać za rok