Legendarne Samochody- kolekcja Amercom - Strona 21.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cos cicho na tym forum.

Cicho bardzo się zrobiło będzie głośno jak bd FORD CAPRI MK1 wtedy każdy będzie rozmawiał na temat takiego bajeru./

hehehehe nie dlugo wychodzi ford capri ;]

kriss cos cicho siedzisz

Cytat:
2010-05-31 20:43:11, Slejt pisze:
kriss cos cicho siedzisz

A po co mam pisać takie bez sensowne posty jak ty? Tylko forum zaśmiecasz i nic więcej.

Oj ludzie jutro forum odżyje a na razie tylko,śmiecicie forum!! Kriss3300 ma racje :

hehehe

Zobaczcie sobie jaki zaje*isty jest Ford Capri.
http://legendarne-samochody.w.of.pl/images/9.JPG

U mnie ma ocenę 6. Żadnych niedociągnięć, rys, ani odpadających części. Po prostu najlepszy model jaki wyszedł.

Zgadzam sie z krissem jest to najlepszy model ktory do tej pory wyszedl.A z tego co widze to Porsche bedzie jeszcze wieksze cacuszko

Jak na klasę modeli z tej serii to jest dobrze wykonany i tyle powiem.

Wypaśny jest dopiero dziś go zakupiłem z fiatem 125p pickup.

Cytat:
2010-06-01 19:26:52, kris3300 pisze:
Zobaczcie sobie jaki zaje*isty jest Ford Capri. [...] U mnie ma ocenę 6. Żadnych niedociągnięć, rys, ani odpadających części. Po prostu najlepszy model jaki wyszedł.

Z ust mi to wyjąłeś

Cytat:
2010-06-02 13:41:51, bubek_96 pisze:
Z ust mi to wyjąłeś

Cieszę się bardzo

Ale może porozmawiamy jakoś ogólnie o tym modelu .Lub jakis temat wymyslcie ???

Cytat:
2010-06-02 14:00:53, FsoFan14 pisze:
Ale może porozmawiamy jakoś ogólnie o tym modelu .Lub jakis temat wymyslcie ???

Temat to Legendarne Samochody. Jak Ci się nudzi to się zapisz na jakieś inne forum i tam je zaśmiecaj

Kriss temat o legendarnych konkretnie samochodach a nie inny ale pogadajmy o tych modelach.Moim zdanie zasmiecianie to raz na 2 tyg napisane mój jest super acha mój bez wad.To jest bez sensu Slejt pewnie też tak uważa.!!!!Bez sensu są rozmowy takie tego typu!!!! I jak komuś nie pasuje to to pisze nie piszcie mi wiadomości typu znajdz sobie inne forum .

Cytat:
2010-06-02 15:34:44, FsoFan14 pisze:
Kriss temat o legendarnych konkretnie samochodach a nie inny ale pogadajmy o tych modelach.Moim zdanie zasmiecianie to raz na 2 tyg napisane mój jest super acha mój bez wad.To jest bez sensu Slejt pewnie też tak uważa.!!!!Bez sensu są rozmowy takie tego typu!!!! I jak komuś nie pasuje to to pisze nie piszcie mi wiadomości typu znajdz sobie inne forum .

Ty to dziwne dziecko jesteś. Piszesz nie wiadomo o czym na forum o Legendarnych Samochodach. Napisanie tego czy ci się podoba model czy nie, albo czy ma wady jest ok. Bo przecież to jest temat o tych modelach właśnie.

Dobra myśl jak chcesz ale wymyślmy jakiś temat o tych modelach??

Cytat:
2010-06-05 16:32:38, FsoFan14 pisze:
Dobra myśl jak chcesz ale wymyślmy jakiś temat o tych modelach??

Wejź się zamknij

normalnie jak dzieci masakra