ZLOT LADA KLUB POLSKA KWIECIEŃ 2005 (Mikorzyn, k/Konina) - Strona 22

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bobo+Gosia Sobotni konwoj warszawski.... na 99,9%

Mechanior+Jola sobotni konwój na 99,99%

[ wiadomość edytowana przez: mechanior dnia 2005-04-09 00:59:59 ]

Majk + osoba towarzysząca na 99%

Tak jak pisałem w innym wątku jestem na pewno z Mariolą czyli dwie osoby a w niedziele w planie jest konkurs na najładniejszą LADE ponieważ nie mam żadnycz szans za duża konjurencja w ostatnim czasie i nie czarujmy sie za duzo RDZY ale może mały konkurs CAR-AUDIO w końcu są w klubie troche lepiej nagłosnione ładne auta co o tym sądzicie ?

No nie wiem trzeba to przedsykutować.........
hehe obawiam sie ze mało osób ma car audio w takim stopniu jak ty.........pewnie chcesz odjechać z jakąś nagrodą

A co z krakowem ??????? i resztą osób z południa ????

IMHO - car audio odpada, bo ocena brzmienia jest b.subiektywna. Np Ja moge czyjas instalacje ocenic b.zle, a ktos inny - b. bobrze - czy odwrotnie... Chyba, ze bedziemy oceniac jakosc uzytych komponentow, estetyke i pomyslowosc montazu.... Nadal tez proponuje z uporem maniaka konkurs na najladniejsze wnetrze. Samochod to nie tylko silnik i karoseria.....

Szeryf i ja bendziemy najprawdopodobniej w piątek

Monika, ja i moj kuzyn w piątek.

HELOOOO
Jeszcze raz potwierdzam swoje uczestnistwo w ZLOCIE
ja+osoba towarzysząca czyli dwie osoby
Przyjedziemy w piątek!!

Cytat:
2005-04-09 18:13:15, adasco pisze:
Nadal tez proponuje z uporem maniaka konkurs na najladniejsze wnetrze. Samochod to nie tylko silnik i karoseria.....

Świetny pomysł moim zdaniem!

A może konkurs na najbrzydszą? W końcu miał bym jakieś szanse! Albo konkurs na wiejski tuning?! Potraktować to można jak anty oskary.

Cytat:
2005-04-09 23:23:18, Mariusznia pisze:
Świetny pomysł moim zdaniem!

no chociaz jeden po mojej stronie
ten konkurs postuluje od II zlotu... Zawsze chcialem go wygrac

teraz to już trza się zdać na organizatora i mieć nadzieję...
a w przyszłości samemu zorganizować i ułozyć program wedle własnych potrzeb i pod własne auto

Ja już się deklarowałem,ale niech będzie jeszcze raz.
simon2107 + Beatka na piątek,po południu

Powinienem przyjechac,ale mam małe problemy z autem.Bede się starał żeby przyjechać i podziwiać moją ślicznotkę w gronie innych Spotkanie przed zlotem na parkingu przed MAKRO w Bydgoszczy.Jedziemy grupą.

[ wiadomość edytowana przez: szymonBYDG dnia 2005-04-10 14:38:25 ]

[ wiadomość edytowana przez: szymonBYDG dnia 2005-04-10 14:39:41 ]

Stoki (99%) z Panią Stokosiową (50%) oraz Stokosiówna (50%).
A czy w wyjazd z W-wy w stadzie, zwanym "rojem Ladacznic" , to jeszcze nie wiem......czas pokarze

Z południa to ja bym był - dwa miejsca dla mnie Tylko tak sie zastanawiam nad tym terminem wyjazdu... bo zajecia w szkole do 15:30 w piatek... chyba jednak sobotni poranek

ja z Galą pojedziemy w piątek razem z Góralem,trzeba przecież zalać robaka.co do konkursu Car audio jestem za

w planach zlotu w sobotę jest spływ kajakowy,mam pytanie jakie jest zainteresowanie tym spływem,gdyż ze względów bezpieczeństwa przydałaby się łódż zabezpieczająca.mogę zabrać silnik,wypożyczymy łódkę i będzie ok,ale o ile ma nie być chętnych,bo wszystcy zajmą się grilowaniem,nie będę go ciądnął,bo parę kilo waży.

Cytat:
2005-04-11 09:59:05, Koliber_111 pisze:
w planach zlotu w sobotę jest spływ kajakowy,mam pytanie jakie jest zainteresowanie tym spływem,gdyż ze względów bezpieczeństwa przydałaby się łódż zabezpieczająca.mogę zabrać silnik,wypożyczymy łódkę i będzie ok,ale o ile ma nie być chętnych,bo wszystcy zajmą się grilowaniem,nie będę go ciądnął,bo parę kilo waży.

Koliber jak na razie zainteresowanie jest znikome....a wręcz tragiczne...podejrzewam ze zrezygnujemy z tego punktu z braku większej ilosci chętnych......bo co to za spływ w dwie osoby