ŚLĄSK I BESKIDY - Spoty - Strona 22

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Październik to dobry miesiąc na spot, może być w Katowicach.
Ale raczej w drugiej połowie chyba, jeśli o mnie chodzi.
Niestety 14 październik mam zarezerwowany na ślub - Fiat zawozi pewną parę młoda z Dąbrowy Górniczej.

No i po I zlocie beskidzkim
Było bardzo fajnie, a oto kilka zdjęć...

No ja tez foty wrzuce ale dopiero jak mi kasia odda moj aparta No a umnie się nie obyło bez przygód. I to ukrecona śróba od puszki filtra powietrza w rezultacie czego trzeba było ją rozwiercić ( posrany byłęm ze strachu aby nic nie naleciało do gaźnika bo bym sie zapłakał ) No i dalej w trasie siadł automat od oswietlenia hamulców --- chyba ten zjazd z Kubalonki dał mu do pieca. Ale ogólnie było gitarka i mam nadzieje że NEXT Time bedzie większa ekipa. A ku mojemu zdziwienieu spaliłem ok 27 litrów beny na 250 km wiec całkiem nieźle jednak trzeba oddać że podróż z kolega Maćkiem to jest bardzo ekonomiczna bo nie przekraczał 70.

Cytat:
.... jednak trzeba oddać że podróż z kolega Maćkiem to jest bardzo ekonomiczna bo nie przekraczał 70.

"śpiesz sie powoli !!"
No poza tymi wyjątkami w drodze powrotnej jak lecieliśmy setką
Wielkie dzięki dla Markheima, za sprawną organizację imprezy

Ok teraz pare zdjęć odemnie

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cytat:
2006-09-03 19:39:48, MacioBA pisze:
No i po I zlocie beskidzkim

mam nadzieje że szersza relacja wraz ze zdjeciami trafi na naszą stronę również

Ciesze się że Wam się podobało na zlocie
Ciekawe tylko kto napisze relację z tej imprezy, bo organizatorowi chyba nie wypada

Ale mi morda wyszła na tym zdjęciu
A tak wracając do relacji, to może by tak kolega Michał (R-Said) coś skrobnął Zawsze musi byc ten pierwszy raz

dobrze jestem w stanie to napisać jednak dopiero przez weekend. Ale z drugiej strony ja nie należe jeszcze do FSO AK!! A co do " mordy " - przecież jest usmiechnieta.

P.S mam jeszcze jedno zdjęcie mojego ulubieńca z tego zlotu jedna je narazie pozostawie na swoim pulpicie Wtajemniczonym powiem że chodzi o rdze na moim nadkolu i psychice

[ wiadomość edytowana przez: R-said dnia 2006-09-05 22:57:59 ]

Hehe, rdzawy nalot?
Weź pucpapier na wiertarke i zeszlifuj troche

My tu gadu gadu a październik się zbliża. Kiedy i gdzie organizujemy spota?? Tzn gdzie to juz Ada ustaliła z moją Kasia ale teraz kiedy

Hehe, no to żeby nie było niedomówień, to SCC, ale byle nie 14 październik, bo mam wyjazd służbowy, tak jak i 23 wrzesien

no ja też odpadam 23 wrzesień a co do października to jeden weekedn mi odpada tylko że nie wiem jeszcze który

Witam!!

SCC to bardzo dobra lokalizacja
Mi pasuje każda niedziela byle by śnieg niepadał i deszcze
niestety soboty odpadają ze względu na prace

Pozdroo

No to ustaliście coś??

To moze 1 X ?

Witam!!

Proponuje 8 Października niedziela.
Godzina 10.00 pod głównym wejsciem SCC.

Co wy na to??

pytanie z innej beczki-zazwyczaj w X były targi motoryzacyjne w Katowicach, czy w tym roku tez są bo jakoś ni słychu, a wszystko było na terenie MT Katowice, wiec mogą sie nie odbyć. jesli jednak będą to może od razu sie umówć na ten dzień. może byc jakas pobliska lokalizacja,

Witam!!

Jeżeli chodzi ci o OLDTIMER BAZAR to będzie w parku rozrywki w chorzowie, a dnia niepamiętam, ale w automobiliście pisze

CZY KTOŚ ODPOWIE NA MOJE PYTANIE??

08.10.06 PASUJE??

Mnie osobiście ani 1 ani 8 października nie pasuje (szkoła)
15 X mam narazie wolny, bo w następny weekend znów szkoła