MotoNews.pl

[OFF TOPIC] Nuda - Strona 211

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój kolega jest mgr socjologii. Z badań, któe robili na praktykach wynikało, że 70-80% ludzi na wsiach w północno-wschodniej Polsce myje się w całości raz do roku na wiosnę (jak lód stopnieje) w jeziorze, a codziennie tylko "do pasa". Przy czym to "do pasa" polega na zanurzeniu łapy w święconej wodzie i przeżegnaniu się. (To nie dowcip - to są autentyczne wyniki badań!)

Już jako dżołk to co napisałeś jest mało śmieszne, ale jeżeli to są niby prawdziwe dane, to nie chciałbym, żeby ten ktoś zbierał jakiekolwiek dane dla mnie. Nie żebym się czepiał, ale znam dość dużo osób z tamtych terenów i jakoś nie zauważyłem żeby się nie myli.

Bo pewnie należą do tych pozostałych 20%. Mój znajomy (wówczas student) i jego koledzy też byli co najmniej zdziwieni wynikami.

[ wiadomość edytowana przez: Koot dnia 2007-05-22 20:58:25 ]

Heloł!

Idę dziś wcześniej spać, gdyż o piątej wyruszam do 3city.

to dobrej nocy

PS. no nie mów, że zaraz uśniesz

Cytat:
2007-05-22 20:15:51, Lafaar pisze:
Heloł! Idę dziś wcześniej spać, gdyż o piątej wyruszam do 3city.

A na jutrzejszego spota to Ty wpadniesz??

Bedę w Gdańsku od 8.00 przez ok. 3-4h jedynie. Chętnie bym został, ale niestety muszę szybko waracać do Toronto bo masę spraw mam do załatwienia.

Witam wieczornie, wypełzłem dopiero co spod mojego wyprodukowanego z pordzewiałej blachy auta, przejrzałem Moto Allegro, a teraz się zastanawiam czy to, że ktoś o mnie napisał w opisie aukcji, to powód do napisania w "się chwalę" czy nie.

Ja również wypełzłem spod pordzewiałego żelastwa i wciągnąłem kolacyję potężnego kalibru.

Wnioski są takie, że:
1. muszę kupic migomat, bo będzie źle
2. zbiornik paliwa do kąąąbi potrzebny na gwałt (lub na benzynę)
3. walczę z zatartym "konikiem" od ręcznego - co za gówno
4. przez najbliższe dwa lata nie mam szans na nudę w garażu

Fajnie sie przelewa benzynę wiadrem i przy uzyciu lejka kuchennego. Jak Aga wywącha to będę miał z dupy jesień średniowiecza

znalezione w necie zobaczcie czym jeżdżą w firmie WIMAL

no Kao to po pracy do pracy

a powracając do oparów... jak mi popmka poszła. to postanowiłem odświeżyć zbiornik "starłem" starą BOLL-e beną .... no po 3-h kręciło się w główce

gorąc dzisiaj był niesamowity... widoki niezapomniane

widziałem dzisiaj w Sopocie srebrne Ferrari-robi wrażenie

Nie chciał bym ani jednego z tych aut posiadanych przez Wimal. - Co do Ferrari to się Zgadzam - widziałem parę razy toto na ulicy i wrażenie jest niesamowite. Żadna fotka tego nie odda.

Tak, wczoraj miałem popołudnie z ciekawymi samochodami. Oczywiście albo ja albo te pojazdy były w ruchu i nie miałem czasu na oglądanie. A były to: mercedes SLR, maybach, ferrari i lamborgini.

Dzień dobry bardzo

dziś pogoda trochę łaskawsza, nie leje się taki żar z nieba, przyjechałem do firmy czekoladką więc siłą rzeczy pojawię się na spocie o 18-tej

Dzień dobry

dziś właśnie dokonałem zakupu nożycy elektrycznych do żywopłotu ... miałem już dość latania z nożycami zwykłymi

Bry.
Jaki mróz dziś
Ranek jak zwykle zaczął się cudownie: w połowie drogi pani motornicza "krzykła" : "dalej nie jadę" i trza było z lacza do pracusi zaginać. Epidemia ogarnęła wszystkie tramwaje i sie chaos zrobił.

Dziękuję władzom mojej Bydgoszczy za nieustanne dostarczanie niezapomnianych wrażeń Dobrze, że nie głosowałem na obecnego prezydenta.

Pytanie skąd zasuwałeś z buta?? z pod TESCO??, a może rodno Fordońskie, a może PKS, a może rondo Jagiellonów (to pierwsze to hen hen od jego miejsca pracy,a to ostatnie bardzo bliziutko)

Prez. siedzi na Starym Rynku (jezuicka) a ja na Konarskiego. Zaginałem z babiej wsi bo tam na pętle tramwaje zjeżdżały. Może by mu przeszło wspaniałe samopoczucie gdyby czasem wyszedł poza Stary Rynek. Albo niech jedzie do Torunia i pogada z Zaleskim, może się dowie od Zaleskiego jak rozwijać miasto....

Walki ze złomem dzień drugi. Jaka ślicza pogogda, znowu mi słonko zafunduje kuchenkę mikrofalową w garażu.
Do zobaczenia na Zaspie około 19.
Rawuku, odezwijcie sie na moją komórkę w sprawie zbiornika.

Cześć. Świat jest pełen zdumiewajacych zjawisk...