MOTORYZACYJNE życie Wrocławia ... - Strona 23

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-03-22 21:39:55, rogacek pisze:
ja chyba pojade w kajotesie. będą jakieś kanty lub ladzianki??

Zapowiedzialy sie dwa seryjne polonezy.
Moze Kacper Puszkiel da sie na mowi, zeby swoim kantem wpadl - hehe.

Cytat:
2006-03-23 00:04:33, Phantii pisze:
hehe a z jakiej dzielnicy jestescie.Ja mam nitownice troche zmeczona ale dziala jak cos to moje gg 4436228

WuRC jest z popowic a jua mieszkam w rynku a ty skad jestes?? nam ta nitownica bedzie potrzebna na nastepny tydzien jakbys byl laskaw to bylibysmy wdzieczni

A to Kacper dalej powozi ta piękną czerwoną limuzyną???
Namawiaj go, namawiaj

Oczwiscie jakis 4ropaczek tatr do Ciebie przywita z wypozyczenie nitownicy nie ma to co tamto ;] My jestesmy dopiero początkujacy Team wiec nie mamy jeszcze wszytskich narzedzi :]

Cytat:
2006-03-23 16:11:47, wrc126p pisze:
Oczwiscie jakis 4ropaczek tatr do Ciebie przywita z wypozyczenie nitownicy nie ma to co tamto ;] My jestesmy dopiero początkujacy Team wiec nie mamy jeszcze wszytskich narzedzi :]

heeh dobra dobra poczatkujacy to my jestesmy z wojtazem ale technicznie to mam zaplecze dobre do zabawy z pierdelem, kein problemo z nitownica musze ja wygrzebac i jakos sie zgadamy, a ja mieszkam za koroną(soltysowice) i czesto moj zlom stoi na nowowiejskiej

Cytat:
2006-03-23 16:37:26, Phantii pisze:
heeh dobra dobra poczatkujacy to my jestesmy z wojtazem ale technicznie to mam zaplecze dobre do zabawy z pierdelem, kein problemo z nitownica musze ja wygrzebac i jakos sie zgadamy, a ja mieszkam za koroną(soltysowice) i czesto moj zlom stoi na nowowiejskiej

to moze na KJS-ie :] Ty bedzies zi ja wiec :]
a Teraz Relly ide robic miesice na spiny !!:]

Cytat:
...a ja mieszkam za koroną(soltysowice) i czesto moj zlom stoi na nowowiejskiej

o no to znowu nie tak daleko odemnie
jezeli nie znajdziesz lutownicy Phantii to ja wuercowi moge na kajotesa przywieść w sobote

Cytat:
2006-03-23 16:55:21, CEHU pisze:
o no to znowu nie tak daleko odemnie jezeli nie znajdziesz lutownicy Phantii to ja wuercowi moge na kajotesa przywieść w sobote

niedaleko? ten malak po dzwonku taki znajomy sie wydaje, a i zdecydujcie sie nitownice czy lutownice bo zglupialem

Ja wypożyczam swoje 132 i będę robił w nim za pilota
Będziemy startować w klasie gości

Cytat:
niedaleko? ten malak po dzwonku taki znajomy sie wydaje, a i zdecydujcie sie nitownice czy lutownice bo zglupialem

nie no nie moge z siebie lutownice, chodziło mi o nitownice ale cos mnie nie wyszło a chodziło mi o to jak byś jej nie znalazł to ja moge na kajtka podrzucić...
ja na grunwaldzie mieszkam...

nam chyba Nitownica nie bedzie potrzebna a raczej, nie tak szybko jak myslelismy !

Seru to moze z tymi naklejkami to umówimy sie na Niskich Łakach na Rajdzie (KJS) ?, mi i Tobie to bedzie na reke, Chyba mnie jeszcze pamietasz.....
Jak nie to przypomnisz sobie !! ;] No to do zobaczenia w Sobote !!

[ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2006-03-23 19:58:50 ]

czy ktoś wie gdzie można wstawic szybe przednia do kaszlaka???bo wlasnie swoja stracilem;((((((((((((((((koles wyprzedzajac mnie ostro dodal gazu i kamien trafil w sam srodek szybki(

znacie moze jakies calodobowe punkty??

Pojedź na szrot, lub kup jutro auto giełde... tam jest pełno ogłoszeń dotyczących szyb do 126p. Wstawić można spokojnie samemu.

Pozdrawiam

a za 100zł z wstawieniem sie oplaca szybe z zalozeniem funkiel nówke?

Spec Wrc Napisz domnie na GG a cos sie wykombinuje !!!: ]

nie oplaca sie ale czasem trzeba ;]

na niektorych szrotach wlasnie tyle spiewaja za klejona szybe na przod.

wrc126p pasuje-naklejki dostaniesz na Niskich Łąkach Do zobaczyska

Seru Dostane nakleiki i wpierdol !! :] czy same na nakleiki ?:> jest przewidziany jakis bonus ?

wpie**** to ja dzisiaj dostałem więc może tobie sie upiecze
seru a o mnie pamietasz?
czekam na propozycje