MotoNews.pl

Co jedliście dzisiaj na obiad? - Strona 25

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-05-06 15:28:51, storm pisze:
Na mnie to nie działa..jak jestem głodna to jem a jak mi sie nie chce to nie jem

to coś ostatnio wpadłas w jakis trans i ciagle głodna jestś :Ciagle głodna... taram taram taram"

kjupnik

Pomidorowa z ryżem i makaron ze skwarkami. A na deser 2 kawałki "Torciku Wedlowskiego".

Rosołek z makaronem,udka kurczaka opiekane w cieście+frytki +pycha sosik+sałatka "cud" a na deser czerwone winogrona.

Mhmm niezłe smakołyki miałes

U mnie dzis ziemniaki, ryba panierowana i salatka z sałaty, ogórka i pomidora, a na deser - lody

Cytat:
2006-05-07 14:55:22, storm pisze:
Mhmm niezłe smakołyki miałes U mnie dzis ziemniaki, ryba panierowana i salatka z sałaty, ogórka i pomidora, a na deser - lody

Też miałaś pychotkę tym bardziej że jestem smakoszem ryb a sałatka Twoja ma również to co lubię

mnie dziś ciotka utuczyła o kilka kilo rano obfite sniadanie , pózniej obiad a na obiad ziemniaki , kotlet schaboszczakowy , kapusta przysmazana na patelni i sałatka z ogórków do wyboru lub zielonych surowych lub konserwowych lub kiszonych

A ja miałem dziś 2 obiady
1. u babci - Rosół, kurczak z ziemniakami i mizeria ze śmietaną, a na "deser" pieczone kopytka.
2. u mamy - Rosół, bitka z ziemniakami i młodą kapustką gotowaną i ciasto.
TO TYLE!!!

a u mnie rosol z kury, i potrawka z ryzem

Nic.....i żyję

równiez nic i tez zyje...

hmm jakies buleczki z Flerynki

Tylko rosołek z makaronikiem .....ale za to podwójną porcję

bede myslał dopiero nad obiadem , do tej pory nic , nie miałem nawet czasu zeby jesc

fasolowa... nic ciekawego

Cytat:
2006-05-09 19:30:48, sterciu pisze:
bede myslał dopiero nad obiadem , do tej pory nic , nie miałem nawet czasu zeby jesc

O tym czasie fundnij sobie kolacyjkę

Tortillle i swierzy annanas na deser

Cytat:
2006-05-09 21:30:13, is155 pisze:
O tym czasie fundnij sobie kolacyjkę

jadłem juz obiado-kolacje , a były to warzywa z patelni z ryzem

Cytat:
2006-05-09 21:37:48, sterciu pisze:
jadłem juz obiado-kolacje , a były to warzywa z patelni z ryzem

Kurde,Sterciu oglądałes się w lustrze bo po takim posiłku często oczy wyglądają inaczej sa takie......bardziej na skos

Gołąbki w sosie grzybowym