MotoNews.pl

Siedzenia Inter Groclin? - Strona 25

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moje Relax-y:

i jeszcze:

[ wiadomość edytowana przez: krasek dnia 2005-08-03 23:52:30 ]

Sorki za OT ale mam do sprzedania:

Teraz na mnie padlo.......

Mowie oficjalnie....

KUPIE Groki Standardy !!!!!

Groki to jest to - teraz już to wiem

Cytat:
2005-08-03 23:37:19, KraseK pisze:
moje Relax-y: (fotki ciach)

Ciekawe czemu te wąskie, strasznie twarde i związku z tym niewygodne fotele się nazywają "Relax" To chyba jakiś przewrotny humor jest?

One są twarde i niewygodne jak się na nie siada. A potem kregosłup dziękuje za takie rozwiązanie.
Ostanio po 100km na plusowskich fotelach bolą mnie lędźwie jak nie sprzedam Poldka, to będę musiał się zainteresować Grokami...

Cytat:
2005-09-05 21:29:55, Grzech pisze:
Ciekawe czemu te wąskie, strasznie twarde i związku z tym niewygodne fotele się nazywają "Relax" To chyba jakiś przewrotny humor jest?

może chodzi o to że wysiadasz i się relaxujesz ??

czy orientuje sie ktos czy mozna kupic sam material obiciowy, taki jak srodki grokow? Chcialbym sobie zrobic kanape do kompletu, a nie chce rezygnowac z podlokietnika i zaglowkow z tylu.

powinno się dać... w tekie wzory robią pokrowce na zwykłe fotele...
najlepiej udaj się do jakiegoś tapicera i pogadaj żeby załatwił...

Cytat:
2005-09-05 21:34:15, Makaveli pisze:
One są twarde i niewygodne jak się na nie siada. A potem kregosłup dziękuje za takie rozwiązanie. Ostanio po 100km na plusowskich fotelach bolą mnie lędźwie jak nie sprzedam Poldka, to będę musiał się zainteresować Grokami...

Plusowskie to wygodne nie są, ale w grokach mi się tyłek nie mieści. Poza tym twarde fotele dobre są na równe drogi - na polskie dziury miękkie siedzenie jest niezbędne. Najwygodniejsze dla mnie jak dotąd są moje fotele od Ascony.

Cytat:
2005-09-06 00:50:32, Grzech pisze:
Plusowskie to wygodne nie są, ale w grokach mi się tyłek nie mieści.

Ja też mam wielki tyłek ale jakoś się mieści i da się jechaćBardzo wygodnie a jak sie ustawi podparcie pleców to już wogóle miodzioNo i na zakretach dupsko mi nie lata po fotelu

Cytat:
2005-09-06 00:50:32, Grzech pisze:
Plusowskie to wygodne nie są, ale w grokach mi się tyłek nie mieści. Poza tym twarde fotele dobre są na równe drogi - na polskie dziury miękkie siedzenie jest niezbędne. Najwygodniejsze dla mnie jak dotąd są moje fotele od Ascony.

Coś musi być w tych fotelach od Ascony, bo mój wujek się nimi zachwycał. Ja się nie wypowiem, bo tylko siedziałem w nich kilka chwil... Ps. Ciężko było je dostosować do Poldzia?

Najciężej było wykombinować jak je zamontować, bo sam montaż to krótko trwał. Parę godzinek.

no karczycho boli w tych przed mr93 w innych poldkowych nie jezdzilem w dalsze drogi dziwne ze w asconie dobre a w aucie nastepczym czyli vectrze A tez byly niezbyt wygodne.... po 300km nie dobrze sie czujesz

Fotele od Ascony są skonstruowane według "starej szkoły". Mają solidną stalową konstrukcję i sprężyny, a na to dopiero gąbkę. Siedzenie sprężynuje co na polskich dziurach bardzo jest potrzebne. Skoro te z Vectry są niewygodne, to pewnie zostaly zaprojektowane głównie pod kątem niskich kosztów produkcji, a wygoda zeszła na dalszy plan. Sprężyn pewnie już nie mają, tylko gabkę natryśniętą na blachę.

Nniejszym informuję, że dnia dzisiejszego zanabyłem drogą kupna komplet jedynych słusznych foteli do Poldka: zielonych foteli Inter Groclin Relax (składane, nie wiem po co w Poldku). Komplet w stanie bardzo dobrym bez przetarć i dziur po fajkach
Oto foteczki:

I jeszcze fotka:

I jeszcze:

No i jeszcze ta cena 150 złociszy. A pojechałem po zbiornik, ja głupi
Czekam na gratulcje i słowa podziwu. Bo ja jestem happy niezmiernie. No i jak się siedzi. Mioooodzio

No właśnie też bym takie zakupił

Ja, BolimA, groclinowy poszukiwacz z duzym doswiadczeniem powiadam:

Cena znakomita, kolor dobry, stan ok - trzeba to opic

Cytat:
2005-09-16 21:03:28, Martini81 pisze:
(składane, nie wiem po co w Poldku).

a) jakbyś miał coupete albo 3d to byś wiedział
b) żebyś mógł zaspawać tylne drzwi...
c)zebyś mógł mieć z tyłu system "bezklamka" nawet niedziałający
d)żebyś mógł szpanować - "a ja w poldku mam składane fotele"...najlepiej postaw go na parkingu przy rychliwym chodniku ze złożonymi fotelami i patrz na reakcje ludzi...

Gościu, od którego je kupiłem to handlarz i czasami ma fajne rzeczy.Jakby coś miał podobnego to oczywiście daję cynk.I jest najtańszy w okolicy. A te fotele to sam wyjmowałem, żeby im się nic nie stało. Jest jeden problem: noja Aga mówi że są niewygodne i się Jej nie podobają
Pomóżcie, co zrobić