| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-13 21:26:50
byłem juz wyleczony dobrze tylko ze przez te ostatnie opady sniegów i klientów których trzeba było obsłuzyc na swiezym mroznym powietrzu , naszczescie od rana juz mi przeszło i normalnie sie czuje , tylko reka mi spuchł ze ruszac nia prawie nie moge ech... te koty....
nie mów ze jeszcze archiwum w piwnicy macie |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-16 00:50:32 wyjazd do Bielska Białej z przyczepą dziś , wróciłbym szybciej tylko jakoś na autostradzie na wysokośi Zagłębia , Gliwic i tym podobnych juz zasypiałem a wiec na parkingu miałem sie tylko zdrzemnąc na 15 minut a obudziłem sie po 2 godzinach , jak po 19 sie zatrzymałem to po 21 obudziłem sie dopiero... , wizyta w M1 przy wylocie z Zabrza i powrót do Wrocka , przez Wrocek z jednego końca na drugi przejazd trwał godzine i dwadziescia minut mój jak ja lubie ten rozkopany wrocław... |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-16 21:07:18
Ja znam pare tajemnic
Ja dziś byłem w poznaniu na giełdzie po powrocie około 16 kilku klientów miałem i na końcu byłem zawiesc dokumenty do przetłumaczenia , jutro mają byc do odbioru a wiec dalej bede mógł załatwiac przerejestrowywanie auta i dwa koła pod olesnica do beemki kolegi zawiozłem i załozylismy dzieki czemu mógł wrócic do wrocka |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-17 22:20:27 dziś.... hmmm.... kolejny wyjazd do Jeleniej Góry , jutro naszczescie mam na miejscu sprawy do załatwienia (tzn we Wrocławiu ) a w niedziele musze jechac po odbiór kilku rzeczy do Przemętu (k. Leszna) i do Wolsztyna przy okazji :/ znów cały dzień w rozjazdach , jak ja tego nie lubie juz zresztą od dawna nie lubie jezdzic autem zwłaszcza jako kierowca
a dziś chyba sie zaraz połoze bo juz głowa mi pęka od tej ciągłej jazdy samochodem [ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-11-17 22:23:38 ] |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-20 09:59:34 dziś pewnie pojade złozyc papiery w U.S. a pózniej nie wiem , pewnie wkońcu trzeba zrobic auto sobie osobowe... juz dziś wymieniłem opony na zimowe które wczoraj kupiłem , choć miałem zimówki ale rozmiar mniejsze , tzn profil niski i jaos to auto komicznie wyglądało... ale ze w planach wyjazd w góry jest , dośc wyskokie góry , tatry są niskie do nich... to musiałem jakies z bieznikiem bardziej na snieg załozyc oponki...
[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2006-11-20 10:15:23 ] |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-20 10:32:59 sterciu a nie jest tak że masz miesiąc na przerejestrowanie samochodu??
ja dzisiaj rano umyłem dupowóz |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-20 11:06:34 miesiąc masz jak kupujesz auto w polsce na polskich blachach jezeli z zagranicy to masz wyrejestrowane auto do jakiegos czasu i musisz przed końcem tego czasu zarejestrowac ja mam akurat do stycznia 2008 wyrejestrowanego a wiec jeszcze troiche czasu jest ![]() |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-21 16:34:49 dzisiaj leń na maxa |
profil-usunięty | 2006-11-21 16:59:33 Pracowalam za dwie osoby... a teraz... to co Suchy ![]() |
CzapCzap | 2006-11-21 18:44:08 Dzisiaj zle nie bylo, moglem zerkac na neta troche |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-21 19:44:33 ja dziś byłem w Kłodzku a teraz jeszcze stoi peugeot 806 u mnie w garazu i musze mu oponki przezucic na zimówki oraz sprawdzic wydech bo coś głosny jest , znów do północy roboty |
speedmasterka i30 / Pony Częstochowa | 2006-11-22 09:00:21 wczoraj bylam w Poznaniu na targach Poleko, potem obiad w Sfinksie i chwila zwiedzania galerii w Starym Browarze a dzis praca praca praca |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-22 22:46:01 dziś wkońcu zarejestrowałem Citroena , pozatym kilka znajomych osób zmieniało opony dziś u mnie az wsumie do teraz |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-25 23:07:09 dziś.... hmm... próbowałem auto swoje naprawic i teraz jest jakas impreza u mnie w domu na ojca imieniny , wkońcu Andrzeja w tygodniu jest i siedze oglądam filmy i odwoze w miedzy czasie gosci juz tez przyszli o 17 i juz wyszła para jedna i musiałem jechac z nimi na koniec miasta zeby odwiesc |
CzapCzap | 2006-11-25 23:18:38 ja dzis sie w mechanika bawilem , klocki i tarcze zmienilem, uznaje to za fajne i przyjemne zajecie |
profil-usunięty | 2006-11-26 09:04:21 Ja ostatnio robie same ciekawe rzeczy... tzn nic.
|
Grzechu Seat Ibiza '00 Legnica | 2006-11-26 13:16:56 a ja dzis balowalem..wrocilem nie wiem o ktorej.. pamietam ze wychodzac z klubu kopnalem cos na podlodze...po chwili podnioslem, patrze - zajefajny zegarek - ino damski spadl ktorejs pieknisi... ale za namowa znajomych oddalem ochroniarzowi a moglem miec taki piekny damski zegarok
pozniej spalem, sie obudzilem sie, a zaraz lece na sniadanko |
Suchy (M) Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-11-26 21:00:47 a ja byłem rano na giełdzie
potem zrobiłem duza jajecznice potem troszke pracowałem a póxniej to juz leń |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-11-26 21:21:50 ja dziś odpalałem zamontowany swiezo , kupiony dwa miesiące temu ten piec KLIK , wczesniej w domu grzaliśmy gazowo i to tak zeby za duzo gazu nie poszło to temp. około 17-18 stopni w domu była teraz mam sałnę w pokoju ze wytrzymac nie moge juz zwykle w zimie miałem najzimniejszy pokój |