DOLNOŚLĄSKIE ------------ SPOTKANIA OKP - Strona 25

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

co myslicie o tych lampach??

tu !!!!!

Cytat:
2005-01-27 14:18:15, Kamil-tyche2 pisze:
co myslicie o tych lampach??

Całkiem niezłe ale pogadaj z FilipemTeodorkiem żeby je wlkeił do Twojego autka i zobaczysz jak to będzi9e wyglądać w komplecie.

No ja panowie nie dam rady bo w tą sobotę rano jadę do czech pośmigać na desce a wieczorem ostatki.

Pozdrawiam

Chyba widziałem Cię Rafał wczoraj w galerii. Tak mi coś mignęła Twoja Asterka na poziomie A.

Musze się wam podzielić moim smutkiem.
W nocy z soboty na niedziele jakieś wybili mi szybę w tylnych drzwiach, ukradli radio, wyłamali schowek uszkadzajac tapicerke . Żeby im łapy uschnęły a jakbym wiedział kto albo spotkał takiego to bym mu tak po jajach.

Najgorsze jest to że to mała szybka w tylnych drzwiach nowa kosztuje wiecej niż nowa przednia szyba .

Na razie ide sie upić, bo radia już nie mam a jeszcze bede je spłacał do września

Cytat:
2005-01-31 21:39:51, macgregory pisze:
Musze się wam podzielić moim smutkiem. W nocy z soboty na niedziele jakieś wybili mi szybę w tylnych drzwiach, ukradli radio, wyłamali schowek uszkadzajac tapicerke . Żeby im łapy uschnęły a jakbym wiedział kto albo spotkał takiego to bym mu tak po jajach. Najgorsze jest to że to mała szybka w tylnych drzwiach nowa kosztuje wiecej niż nowa przednia szyba . Na razie ide sie upić, bo radia już nie mam a jeszcze bede je spłacał do września

To jak dorwiesz gnoja to wal i to ostro.

A szybki poszukaj na szrocie, będzie taniej, w Domasławiu jest szrot specjalizujący sie w Opelkach.

Do reszty Dolnoślązaków - kiedy jakiś spocik?

Szybkę już znalazłem, na kleczkowskiej na terenie portu zapłaciłem 70 zł, może i znalazłbym coś taniej, ale policzyć czas i koszt dojazdu więc myśle że nie jest źle. Rano już byłem na montażu, chłopaki wzięli tylko 20 zł. Wiec z kosztami nie jest tak źle, no choć mogło by ich wogóle nie być.

Aha kupiłem sobie alarm z syrenką i c.z. i będę chciał sam zakładać, no chyba że znacie kogoś kto to robił i za dużo nie weźmie powiedzmy max. 100 -120 zł to dajcie mi znać.

Aha kupiłem sobie alarm z syrenką i c.z. i będę chciał sam zakładać, no chyba że znacie kogoś kto to robił i za dużo nie weźmie powiedzmy max. 100 -120 zł to dajcie mi znać.

Montaż to pryszcz, dasz rade.
Jakbyś miał kłopoty to dzwoń do mnie, założymy razem.

JO JO
Po pierwsze Grzechu przykro mi bardzo z powodu twojej omesi, jak dowiesz się kto to my też z tobą go odwiedzimy!!!!!!!!!!!!!!1
Po drugie Kamil nie wiem czy zauważyłes ale te lampki nie pasują do naszych asterek.One są do 3 i 5 dzwiowych nasze różnią się kształtem.
Po trzecie Sławku sorki ale nie mam czasu a jak już jestem na necie to nie mam zdjęć.
I po czwarte KIEDY SPOT????????????????????????
jak coś to ja jestem chętny
może teraz w sobotke???????????

Cytat:
2005-01-31 21:39:51, macgregory pisze:
Musze się wam podzielić moim smutkiem. W nocy z soboty na niedziele jakieś wybili mi szybę w tylnych drzwiach, ukradli radio, wyłamali schowek uszkadzajac tapicerke . Żeby im łapy uschnęły a jakbym wiedział kto albo spotkał takiego to bym mu tak po jajach. Najgorsze jest to że to mała szybka w tylnych drzwiach nowa kosztuje wiecej niż nowa przednia szyba . Na razie ide sie upić, bo radia już nie mam a jeszcze bede je spłacał do września

radio radiem, smutna sprawa, ale czy nie mogles zabierac panalu ze soba???

Z radia to mi właśnie tylko panel został. Ale co mi po panelu, przecież radia i tak już nie odzyskam. Wiec sprzedałem panel (mam nadzieje że nie temu co radio ukradł ) i kupiłem autalarm, i jak to mówią mądry polak po szkodzie.

Sławek, wiem że założenie alarmu to pikuś, gorzej z centralnym zamkiem bo przy tym jest najwiecej dłubania.

Ale może w sobotę się tym zajme. Jakbym miał jakiś problem to się napewno skontaktuje, Dzięki

Cytat:
I po czwarte KIEDY SPOT???????????????????????? jak coś to ja jestem chętny może teraz w sobotke???????????

Jak czytałeś niżej w tą sobote nie będzie superkto, mi też nie bardzo pasuje.

Grześ.
Centralny to też pikuś, tylko potrzebna jest wiertarka, przepusty żeby ładnie wyglądało /nie jak "kolankotuning / i troche czasu.

Cytat:
2005-02-02 19:58:22, Slawekp pisze:
Centralny to też pikuś, tylko potrzebna jest wiertarka, przepusty żeby ładnie wyglądało /nie jak "kolankotuning / i troche czasu.

Poszperałem trochę po internecie, mam trochę informacji jak i co, ale wszystko się okaże jak ściągne tapicerkę z drzwi, wtedy wszystko będzie jasne.
Musze jeszcze podskoczyć do sklepu i kupić jakieś kable, bo obawiam się że tych z zestawu może braknąć na moją bestie, bo ona taaaaaka szeroka i dłuuuuuga

05.02.2005

No i autalarm już założony i działa. Niestety z c.z. jeszcze nie, największy problem to przecisnąć kable pomiędzy karesorią a drzwiami. Jak macie na to jakiś sposób to dajcie mi znać.

Ja po godzinie doszedłem do jednego, a że było już ciemno to nie zdążyłem sprawdzić. Przewód gumowo-plastikowy łączący drzwi z karesorią jest w kształcie podobny do kwadratowego S a żeby się do niego dostać trzeba zdjąć albo ogranicznik (albo całe drzwi ) z tylnymi jest gorzej bo tam już nic nie ma nawet otworu więc z nimi będzie najwięcej zabawy.

Dajcie znać co i jak z spotkankiem komu kiedy pasuje, mi się właśnie zaczyna sesja więc nie będzie tak łatwo.

[ wiadomość edytowana przez: macgregory dnia 2005-02-05 20:01:34 ]

PUK, PUK!!!

Co jest kofane Klubowicze???
Powymierali cy cóś?

Zgłaszać siem mnie prosze.

Cytat:
2005-02-10 14:11:26, Slawekp pisze:
PUK, PUK!!! Co jest kofane Klubowicze??? Powymierali cy cóś? Zgłaszać siem mnie prosze.

Ja cały czas jestem, tylko jakoś chłopaki się wykruszyli, pewnie te ostre przymrozki ich uwięziły

Teraz już trochę puściło więc może się chłopaki odezwą.

No niestety wiele roboty mam i nie ma czasu nawet do neta usiąś. Nawet nie wiem kiedy będę we Wrocku żeby się z Wami spotkac.
Pozdrawiam.

KOLANKO TUNING - REWELACJA

Cytat:
2005-02-10 14:49:44, macgregory pisze:
Ja cały czas jestem, tylko jakoś chłopaki się wykruszyli, pewnie te ostre przymrozki ich uwięziły Teraz już trochę puściło więc może się chłopaki odezwą.

Może i tak, chociaż na liście 30 osób, a rozmawia nas 4, w porywach do 5.

Grześ, jak przebiegła instalacja centralnego?
Nie dzwoniłeś to chyba bez problemów.

Cytat:
2005-02-10 19:20:45, Slawekp pisze:
Grześ, jak przebiegła instalacja centralnego? Nie dzwoniłeś to chyba bez problemów.

No niestety centralny jeszcze nie założony, w ostatnią sobotę było trochę zimno więc założyłem tylko alarm. A co do c.z. to natrafiłem na małą przeszkodę . Jest taki kanał-rurka gumowo plastikowa łącząca drzwi z karoserią i biegną tamtędy fabryczne przewody od lusterka oraz głośnika i nie wiem jak tamtędy przeprowadzić wiązkę 5 przewodów do siłownika, bo cała reszta to faktycznie pryszcz. Musze nad tym chwile posiedzieć i podumać jak to wykombinować. Z resztą w samych drzwiach przewody w pewnym miejscu przechodzą przez wąską szczelinę i nie ma tam możliwości manewrowania dosłownie niczym. Ostatni pomysł na jaki wpadłem to po prostu zdjęcie drzwi i zrobienie nowego przejścia. Ale na to musze mieć: czas, miejsce i pomoc drugiej osoby. Ale jak będę się juz za to zabierał, to postaram się zrobić fotki z montażu, może komuś kto będzie chciał to robić we własnym zakresie pomogą.
Zastanawia mnie tylko jedno, jeżeli robili by to w "profesjonalnym" zakładzie to jak oni przeprowadzili by te przewody ???

Cytat:
2005-02-11 09:59:45, macgregory pisze:
Zastanawia mnie tylko jedno, jeżeli robili by to w "profesjonalnym" zakładzie to jak oni przeprowadzili by te przewody ???

Ja przeciągałem każdy przewód pojedyńczo przy pomocy cienkiego drutu.
Wszystkie razem sie nie mieściły, a pojedyńczo przeszły bez problemu.

młodszy rozpierniczacz MELDUJE SIĘ
niestety ja na razie mam tylko neta w kafejce to dlatego ostatnio jestem tak żadko.
Ale obiecuje się poprawić
Jak coś wypadnie to dajcie mi znać w razie czego sesemesem
A i szukam taniego lakiernika i blacharza ale dobrego bo przeceniłem swoje umiejętności i poniosła mnie fantazja jak spadł śnieg, a tak naprawde to myślałem,że mój kufer jest sztywniejszy od słupa
I teraz trzeba popukać postukać i pomalować
NARA