MotoNews.pl

Po godzinach !!! (OFF TOPIC CHAT) vol. 2 - Strona 25

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prawie pięciokrotnie przekroczyłem średnią zjadanych pączków przez statystycznego Polaka. 10 mi wystarczy więcej nie dam rady

Ostatnio nie wyrabiam :/

Cytat:
2006-03-08 16:31:03, Witek pisze:
Ostatnio nie wyrabiam :/

to zaczni bo liczę na Ciebie na majowym zlocie

a tak wogóle to widzieliśmy (ja i Speedzia) się dziś z Gadim podyskutowaliśmy trochę, skilowaliśmy Audi 80 i zjedliśmy jabłuszko w cieście przy kawce

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-03-10 17:21:24 ]

Już dawno nie miałem tak napiętego czas... starzeje się chyba ;p

zajrzałem tu na chwilkę, pozdrawiam wszystkich hyundayomaniaków

Godzinkę temu widziałem się ze Speedem. Macie od niego gorące pozdrowienia

Cytat:
2006-03-11 16:24:55, Witek pisze:
Godzinkę temu widziałem się ze Speedem. Macie od niego gorące pozdrowienia

si si potwierdzam widział nas (Speedzia też była )

po drodze miałem okazję posprawdzać osiągi Lantry na LPG

ogólne wrażenia pozytywne tylko z nowym Mondeo z silnikiem TDi (lub TDCi nie dojrzałem dokładnie) poległem (na poczatku było równo ale zkażdym metrem wysuwał się delikatnie do przodu) podobno koleś miał nie złą radoche ( ale to Speedzia sie wypowie bo ona go obserwowała bo ja sie skupiałem na skrzni biegów )

Merc ML i Honda CRV starały sie ale na tym się skonczyło

a na V-max Seat Toledo (też TDi) sie próbowal ale po ym jak przez 2 km siedziałem mu przy 180 km/h na zderzaku musiał mnie w końcu przepuścić

hehe jeszcze zacznę zmieniać zdanie na temat LPG

Cytat:
2006-03-12 00:38:18, speedmaster pisze:
tylko z nowym Mondeo z silnikiem TDi (lub TDCi nie dojrzałem dokładnie) poległem (na poczatku było równo ale zkażdym metrem wysuwał się delikatnie do przodu) podobno koleś miał nie złą radoche ( ale to Speedzia sie wypowie bo ona go obserwowała bo ja sie skupiałem na skrzni biegów )

no taki dziadek go prowadzil, ale jechal chyba z wnuczkiem i nie chcial za bardzo cisnac i szybko odpuscil "sciganie sie". ale faktycznie wygladal na zadowolonego

Ja za niedługo jadę do Gdańska na 3 dni zobacze jak morze....

I dopadlo mnie..., spedzilem tydzien w szpitalu ze strasznymi bolami kolki nerkowej, ale juz jest dobrze, myslalem ze pije dosc piwa i ze cos takiego mi nie grozi, widocznie trzeba zwiekszyc dawki i czesciej bywac w knajpach Ciesze sie ze juz jestem w domu i moge znowu poczytac forum oraz spotkac sie wirtualnie z Wami.
Pozdrawiam

to cieszy, że już Ci lepiej

może zainteresuje Cię temat zlotu klubowego na przełomie kwietnia i maja

Dzieki Speed, co do zlotu to z checia bym wpadl ale juz wiem ze akurat ten termin mam zarezerwowany, trzymaja mnie dosc wazne sprawy, moze we wakacje cos sie zluzuje.
Pozdrawiam serdecznie

A ja sobie fotki w progilu zmieniłem

a ja dziś na 99% zalicze swój pierwszy mandat za prędkość nie na 100% bo ył to fotoradar przenosny ale nie liczę na to żeby im się coś popsuło

zerknijcie na to, muza fajnie podstawiona http://www.zippyvideos.com/4579670244535766/sunday_morning-1/[addsig]

hehe niezłe ,a tu nas można zobaczyć:
http://videos.streetfire.net/search/hyundai/1/83885367-C889-44C8-ADC2-D0B107779A84.htm

A jak to ściągnąć ??
Pozdrawiam.
Misio

tu jest orginał:
http://www.hfp.iap.pl/?id=28835&location=f&msg=1
ha ! nie zagląda się na stronę klubową

Ja wczoraj zaliczyłem kurs, zdałem egzamin wewnętrzny, w przyszłym tygodniu jadę z papierkami i czekam na państwowy ;p

Cytat:
2006-04-02 10:57:23, Witek pisze:
Ja wczoraj zaliczyłem kurs, zdałem egzamin wewnętrzny, w przyszłym tygodniu jadę z papierkami i czekam na państwowy ;p

no to gratulacje i powodzenia