MotoNews.pl
9 Cb radio: tu możemy się przywitać (88822/174) - Strona 3.5

Cb radio: tu możemy się przywitać - Strona 3.5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i ja.

Kilka lat temu zainteresowalem sie tematem CB, nadawalem wtedy z Super Cheetach i magnesowki presidenta. Aktualnie do samochodu mam Cobre 10 Plus i szukam antenki (to "cos" co mam sie do niczego nie nadaje ). Gdzies pod lozkiem zalega Alan 18... ale trzeba w nim podlubac.

Witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz,oddawna planuje zakup sb do mojego pędziwiatra.Chciałbym poprosić jakie radyjko polecacie na początek takie do nauki bo przyznam że jestem laikiem wtym temacie i jakie są ceny używanego sprzętu.

Cytat:
2005-04-04 20:52:07, tur pisze:
Witam wszystkich,jestem tu pierwszy raz,oddawna planuje zakup sb do mojego pędziwiatra.Chciałbym poprosić jakie radyjko polecacie na początek takie do nauki bo przyznam że jestem laikiem wtym temacie i jakie są ceny używanego sprzętu.

chyba nikt niechce się przywitać ani odpowiedzieć

Cześć Cześć Kolego a co Ty taki niecierpliwy????????

Pozdrawiam!

Cytat:
2005-04-05 22:14:40, Kafi pisze:
Cześć Cześć Kolego a co Ty taki niecierpliwy???????? Pozdrawiam!

cześć

Cytat:

tak jak wyżej może jakieś porady na początek.

Cytat:

Cytat:
2005-04-05 22:23:55, tur pisze:

z takim pytaniami zapraszam do odpowiedniego wątku, np. TU.

proszę o zachowanie porządku na forum...

witam ja sie zainteresowalem cb radiem jak mialem 13 lat teraz mam 15 moje radio to ALAN 38 i magnesowka Kathrein. Pozdrawiam wszystkich cb-stow

Witam, zauważyłem nowe forum i odżyły marzenia by mieć CB Długo nie trwało podjęcie decyzji i jutro odbieram Alana 100+ z anteną 18-244M. Szybka decyzja o kupnie i wyborze sprzętu padła głównie dzięki MacTB Dzięki

Witajcie!!!

Pozdrawiam!

witam kolejnego hultajowca na forum

Heja nie mylić z heyah

witam serdecznie wszystkich
pozdro

Witam wszystkich milo ze powstalo forum o CB, jako amator w tej dziedzinie dziekuje osoba z forum za pomoc i informacje odnosnie CB, jutro bede w stanie posiadania mojego pierwszego radyjka i wybieram sie po antene dzieki ludziska za to forum !
( tylko posty sa nie typowo , na innych forach najnowszy post jest na samym koncu a tutaj na poczatku ale spoko

[ wiadomość edytowana przez: Zaku dnia 2005-06-01 20:34:39 ]

witaj Zaku, cieszę się że znalazłeś że znalazłeś tu to czego szukałeś
a co do układu postów: możesz je zmienić w swoim profilu.

Dzień Dobry.
Przepraszam, czy tu biją ?
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Alana 48+ z Sirtel S9+ na magnesie.
To tyle o sobie.
Łubudubu, łubudubu, niech nam żyje...
Dziękuję.
To byłem ja - Perzan.

Witam Wszystkich CBraków.

Po pięknym rozkwicie CB, potem bałaganie nie do wytrzymania teraz widzę że CB wraca do łask więc też odkurzyłem swojego Alana oraz nabyłem antenę do auta.
Pozdrawiam i do usłyszenia.
Jerry

[ wiadomość edytowana przez: JerryP dnia 2005-09-05 22:39:40 ]

hej to ja Jarząbek witam wszystkich i pozdrawiam