MotoNews.pl

Idzie zima pada śnieg - Strona 26

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i spełniły sie przepowiednie prze chwilą mierzona wysokość śniegu na parapecie okna od wczoraj 17 cm:d by tak dalej a do poniedziałku może autobusy przestaną kursować

Blady i PG fajny duet moglibyście tworzyć jako specjaliści od otwierania zamarzniętych aut Nie rozważaliście tego ?

Cytat:
2008-11-22 20:10:54, GR235I3K pisze:
Blady i PG fajny duet moglibyście tworzyć jako specjaliści od otwierania zamarzniętych aut Nie rozważaliście tego ?

Najpierw Blady osika, później PG przyłoży język i auto otwarte

W Jaworznie śnieży i śnieży... ale oczywiście na Sosinie już tak wyślizgane, że na łyżwach można jeździć

Cytat:
2008-11-22 20:10:54, GR235I3K pisze:

nie nie w BMW mam grzane zamki wiec nie wiem co to problem z otwieraniem

faajnie żę? a ja dzis do paska wchodzilem przez bagaznik a tak powaznie to w baganziku mialem odmrazacz, obsikalem i sie otwarlo

leje na wszystko

opijam nadejscie zimy i 3 miesiace luzu od telefonow......chuj tam..w komcu to tez o zimie?

a w poznaniu śnieg jest ale tylko na samochodach na drogach niestety sie nie utrzymał i sie nie zapowiada że będzie...

w tarnowskiech gorach na mojej ulicy juz jakies 2 cm ubitego sniegu i wyslizganego z auta jakies8 cm rano odwalilem i postanowilem odpalic fiaciora i zobaczyc jak pujdzie na letnich lysych ze szpera masakra jutro zimowki a w poniedzialek zmiana mostu na stary ;] orginalny nie zaszperowany;]

wrocilem wlasnie z miasta, w zakopanem jeszcze nie solą takze wiekszosc ulic pokryta ubitym sniegiem, dosc ciekawie, aczkolwiek chyba drugi sezon bede sie zachwycal jaka przyczepnoscia dysponuja moje opony :/

Warszawa = chujnia. Śniegu brak.

Hehe!

Przed chwilą jakiś babsztyl wjechał przed moim domem w płot sąsiada

Ślisko nie jest, chyba pomyliło się jej lewo z prawo i pojechała prosto

Najgorsze jest to, że bała się dalej jechać i przesiadła się z najeb....m jak szpadel facetem. Miała ich kilku w tym pojeździe.

maxiszrot i lotnisko zaliczone, troche lipa bo na 4mm letnich dunlopach sp2000 jutro sie zmusze i zaloze te zimowki w koncu

Ja chce malucha

w szczecinie gołoledź. a u mnie na osiedlu to szczególnie. Zrobiłem porządek w garazu i schowałem dwudrzwiowego speciala. Trzeba bedzie uruchomić czterodrzwiówkę.

a tak wogole to ludzie jak cioty jeżdzą. Jechałem na prawobrzeże to przez basen górniczy i most pionierów wszyscy sie wlekli 20-40. A ja płynnie, z duzą ostrożnością spokojnie 50- 60 lewym pasem Wystarczy odpowiednio daleko patrzec i przewidywac co sie moze na drodze wydażyc i nawet na letnich gumach da sie bezpiecznie jechac.

Bielsko teraz

[ wiadomość edytowana przez: Qba745 dnia 2008-11-23 09:17:13 ]

no sypie sypie.

szypie i sypie w Sosnowcu i się wczorej extra jeździło bokiem o północy po białych drogach zabawy niebedzie (to niemożliwe)

u Nas tez 'sypie' - jakieś 3-4 cm ale jak na centrum to nieźle

wczoraj po 10 h za kółkiem w pracy miałem zdecydowanie dosć lodu na drodze - a drogowcy śpią

niech spią, ja chce się slizgać

15-20cm w zakopanem wybywam na miasto :]

zapraszam wszystkich do zakopca mamy tak rewelacyjne warunki na drogach, ze tego nie da sie opisac praktycznie kazde skrzyzowanie mozna przejsc bokiem oczywiscie mowa tu o tylnym napedzie,chyba ze ktos lubi na recznym

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2008-11-23 12:23:22 ]