MotoNews.pl

Po godzinach !!! (OFF TOPIC CHAT) vol. 2 - Strona 26

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj znalazłem informacje dot. Elantry - Elantra już jeździ!!! Tutaj foto i info

czy sa jacyś chętni na zakup mojej "Białej strzały" propozycje cenowe prosze na priva

to moze zapodaj cene na forum jaka cie interesuje

Cytat:
2006-04-18 14:39:32, Dawciol pisze:
to moze zapodaj cene na forum jaka cie interesuje

nie jestem obiektywny i daltego pytam Was zwłaszcza tych co go widzieli na żywo ile byliby skłonni wydac

Jeżeli z felgami to 5000-5500 tys.

Ja wiem, że i za 8 można by znaleźć fanatyka
Ale ja obiektywnie nie umiem ocenić, znam auto, znam właściciela, jakbym miał to bym dużo dał Heheh...

Cytat:
2006-04-18 22:42:20, Tomi_Li pisze:
Jeżeli z felgami to 5000-5500 tys.

tak jak stoi plus tłumik przelotowy i roczne zimówki na stalówkach

P.S.

znając mnie i tak go pewnie nie sprzedam do szopy wstawie i poczekam az bedzie mnie stac na przerobienie go na killera

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-04-18 22:50:25 ]

No to do ok. 6000 zł. Sam wiesz speed jakie są teraz ceny aut, nie mówiąc już o Hundaiach

Cytat:
2006-04-18 22:52:08, Tomi_Li pisze:
No to do ok. 6000 zł. Sam wiesz speed jakie są teraz ceny aut, nie mówiąc już o Hundaiach

wiem dlatego sadzę, że raczej zostanie jako pamiatka rodzinna

a mogłam go w styczniu sprzedawać może się trafi następny maniak

P.S.

trzeba z HMP pogadac aby muzemu H zrobili to im odsprzedam

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-04-18 23:00:32 ]

Jakby co to na zderzaki masz chętnego

Wczoraj o godz. 14.30 usłyszałem słowa "zaliczone". Teraz zostało czekać na odbiór dokumentu i prawo jazdy juz jest - zrobiłem je w 106 dni ;p

Cytat:
2006-04-25 16:59:04, Witek pisze:
Wczoraj o godz. 14.30 usłyszałem słowa "zaliczone". Teraz zostało czekać na odbiór dokumentu i prawo jazdy juz jest - zrobiłem je w 106 dni ;p

hhe to musiałes prządnie je oblewać jak dopiero po ponad 24 h dajesz info

jeszcze raz gratulacje i na najbliższy zlot ATOS się pojawi

Gratuluje

Ale do majówki to chyba nie dostanie Witek prawka, a inne zloty sie jakoś nie szykują No chyba że ATS

Podejrzewam ze dokument będę miał gdzieś po 15 maja dopiero, ale ważne ze juz jest po egzaminie I tak mi się wszystko fajnie poukładało. Zacząłem 9 stycznia skończyłem kurs 1 kwietnia (teoria i 30 godz praktyki), dokumenty składałem 10 kwietnia i jak się okazało 3 osoby zrezygnowały ze zdawania 24 kwietnia więc ja się na to wpisałem, normalnie terminy były na 25 maja, a teraz to się do połowy czerwca czeka - tylko się cieszyć

Cytat:
hhe to musiałes prządnie je oblewać jak dopiero po ponad 24 h dajesz info

hehe

[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2006-04-26 14:29:16 ]

No gratuluje, dobrze ze masz juz ten koszmar za soba, choc dawniej tzrebabylo jakos na maluchu czy polonezie zdawac, nie to co dzis
Jeszcze raz gratuluje, szerokiej drogi i gumowych słupów(czy jakos tak)
Pozdrawiam
Marcin

No to Witek gratulacje!!! . Teraz tylko odebrać i można nawijać kilometry na własne konto. Szerokiej drogi !

Dzięki dzięki

rowniez gratuluje i szerokiej drogi

rowniez dolanczam sie do gratulacji

A ja jestem załamany...ponczek już miesiąc stoi u mechanika a on nawet palcem przy nim nie ruszył, przez to całą majówkę byłem uziemiony w domu Miałem nadzieje że pojawię się na zlocie a tu lipa, nawet na bemowo nie pojechałem...