MotoNews.pl

S Z C Z E C I N - Spoty i nie tylko - Strona 252

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Eee... wyreżyserowane scenki.

Myślę podobnie, dlatego właśnie napisałem że bez komentarza

Pany! Promocja w FeuVert! Ramiona wycieraczek polonez i lanos czarne po 5zł!!

pytanie za 100punktow. na wszytkich biegach oprocz wstecznego i jedynki przy obrotach od 2500 auto zaczyna szarpac. przedmuchalem juz dysze w gazniku. co jeszcze moze byc?

Twój samochód ma ADHD.

Gallagher: Pompka paliwa? Filtr paliwa? Zapłon?

Zacharek upolowany dziś przy Wielkopolskiej jadący po chodniku około 14 godziny.

te mozliwosci wyeliminowalem na etapie zastanawiania sie. wszysto sie zaczyna zawsze w tym samym zakresie obrotow. a moze poprostu samochod ma te ADHD i poprostu konczy mu sie silnik?

Jeśli byłby winien silnik, to pewnie na jedynce i wstecznym też by szarpało?

Kolejna porcja gratów do oddania:

- zestaw głośników z Imprezy /2x16cm + 2x10cm/;
- lusterko wewnętrzne z Toyoty;
- uchwyt anteny CB na relling;
- uchwyt anteny CB na rynienkę;
- lampka oświetlenia silnika od Wołgi;
- uchwyt na puszkę/butelkę od Fiata Tempry;
- dwie korbki do opuszczania szyb z Poloneza Plusa /niekompletne/;
- trzecie światło STOP z regulacją pochylenia, uczciwe, na żarówkę, a nie na diody z Chin.

Cytat:
2009-01-28 14:08:30, mateoos pisze:
- uchwyt na puszkę/butelkę od Fiata Tempry;

a coś więcej w temacie
p zdr

To takie małe, czarne, rozkładane coś, do czego po rozłożeniu można włożyć butelkę albo puszkę. Montowane jest na pionowej ściance na cztery wkręty. Na najbliższym spocie będę miał to ze sobą.

Jak tam Gremlin udało się coś załatwić w temacie tych ramion wycieraczek?

To weź chętnie przygarnę jeśli będzie pasować
P zdr

Jasne. Reszta gratów czeka na chętnych, jeśli się takowi nie znajdą - graty lecą na śmietnik!

Krzysiu, lampkę do Wołgi chetnie przygarne, koneser lampek ze mnie

Proponuje troche nietypowego spota, może spotkamy się w weekend w Muzeum Komunikacji przy Niemierzyńskiej?
Można tam już teraz obejrzec kolekcji aut i motocykli którą Szczecin kupił jakiś czas temu od pana Leszka Liszewskiego. Proponowałbym niedzielę, koło południa.

Dobry pomysł z tą Niemierzyńską.

będę. może oni chętnie pooglądają nasze zabytki? przyjadę fiatem. trochę szpachli, trochę rdzy i dziwnego lakieru. nie ma co oglądać ale jeśli sa chętni to proszę bardzo

Witam, Bamilek mam ramię wycieraczki ale tylko lewe... a tak poza tym to może ktoś z was reflektuje na coś takiego jak LG DP271 DVD PRZENOŚNE, nowe nie używane za 340zł
Pozdrawiam

Krzysiek to ja reflektuję na mocowanie anteny do rynienki - rozumiem, że to mocowanie jest do anteny CB?

LPG na Tesco 1,73 PLN, PB95 za 3,24 PLN
LPG na Auchan 1,66 PLN, PB95 za 3,20 PLN

Długi- nie "jechał po chodniku" tylko "opuszczał parking"

Inter-Team nie ma do Poldków ani amortyzatorów, ani katalizatorów

[ wiadomość edytowana przez: Zacharek dnia 2009-01-29 17:08:09 ]