Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-06-13 22:05:28 Uslyszalem ta anegdotke kiedys od znajomego. Jest troszku bez sensu. No ale ma w sobie troszke racji:
Rozmawia 2 anglikow i jeden sie pyta drugiego: -gdzie polskie samochody maja wlew paliwa? Na co drugi odpowiada: -po co im jak oni sie gazuja. Najgorsze jest to ze to jest na faktach autentycznych. Kumpel byl w Angli i jego szef gadal z nim. On mu to opowiedzial. Ciekawa mamy opinie w Europie ![]() ![]() |
![]() walther Opel Astra Warszawa | 2004-06-13 22:28:49 Sory że w tym wątku wstawiam takie teksty ale wku...ia mnie takie gadanie ........
Gerrif_Newell spytaj kumpla po co tam pojechał ......... i ile zarobił Porównaj to sobie z zarobkami w kraju ........... i masz odpowiedź dlaczego Polak zakłada gaz ......... ............. I zastanów się na drugi raz co piszesz ............. |
![]() tolex (zmiana)OPEL VEKTRA-B lubin | 2004-06-14 00:01:30 > Po kilku nocach panna mloda skarzy sie matce: > - Wiesz mamo, juz kilka nocy spimy razem i nic. Jeszcze sie nie kochalismy. > - Alez coreczko, moze jest zestresowany... > - Ale mamo, on tylko ksiazke czyta i wcale nie zwraca na mnie uwagi. > - Wiesz coreczko, skoro on nie zwraca uwagi, to moze ja sie poloze zamiast > ciebie i sprawdze, o co chodzi. > I tak zrobily. Maz w lozku czyta ksiazke, tesciowa sie kladzie i lezy. Nagle > maz wsuwa reke pod koldre i w majteczki zaczyna reke wkladac. Wyskoczyla > tesciowa z lozka i do coreczki: > - Alez kochanie, chwile lezalam i zaczal sie do mnie dobierac. > - Tak, tak... Palec zmoczy, kartke przewroci i dalej czyta... >-------------------------------------------------------------------------- > Jurek skarbie > Nie spalam spokojnie od kiedy zerwalam nasze zareczyny. > To byl blad, teraz zdaje sobie z tego sprawe. > Czy umialbys wybaczyc i zapomniec? > Bylam taka glupia, ze nie wiedzialam ze to Ty jestes mi przeznaczony. > Kocham Cie z calego serca > Ania > P.S.Gratulacje z okazji trafienia szostki w totku. >----------------------------------------------------------------------------- > Murzyn zdziwiony tlumaczy: > W wasza kraj to tak dbac o pies - ja widziec duzo znakow "uwaga piesi" >---------------------------------------------------------------------- > Jasiu mowi do mamy: > - Mamo, dzisiaj rano kiedy jechalem autobusem, tato kazal mi wstac i ustapic > miejsca kobiecie. > - To bardzo ladnie. > - Ale mamo, ja siedzialem na taty kolanach. >------------------------------------------------------------------------- ![]() > Dryyyn, dryyyn... > [Aleksander Kwasniewski] Jurek? Sorki, ze o tak poznej porze - nie spisz?? > [George Bush] Mama?? > - Nie, nie - to ja - Olek. > - Aaa ... Olek - siemanko! Co slychac moj rosyjski przyjacielu? > - Eeee ... polski. Jest w porzadalu tylko zimno troche. Sluchaj Jurek, > dzwonie bo mam interes. > - Go on Olek, co tylko chcesz! Ameryka nie zapomnina o przyjaciolach! > - No wiec Jurek, wiesz ... przyciskaja mnie o te wizy. Teraz jeszcze te > wprowadziliscie odciski i w ogole. Chodzi o to, ze moze moglbys cos z tym > zrobic? > - Olek, buddy ja dla ciebie wszystko morda! Ale co ja tu moge? No powiedz > mi, co ja tu moge? > - No nie wiem ... jestes prezydentem, moze da sie to jakos tak... no wiesz? > - Prezydentem? Aaaa rzeczywiscie. No ale sam wiesz jak jest? Tu jest senat - > ja nie decyduje. > - No tak ale moze moglbys jakos wplynac, w koncu pomagamy wam w Iraku. > - Olek - don't worry. Jesli chodzi o ten Irak to rozlozymy to na raty i > dodamy do F16 - spokojnie to splacicie w 20 years. > - Ale Jurek - jakie raty? Raty to maja byc za F16 a nie za Irak. > - Hold on Olek - wezme ta umowe na moj computer. Wez ja w hand i czytaj ze > mna - zacznijmy od razu od tych malych letters na dole. > - O w morde Jurek! Nie zauwazylem tego wczesniej. Ale zaraz - tu jest > napisane, ze w zamian za pomoc w Iraku zobowiazujemy sie do dobrowolnej > wplaty 20 mld dolarow dla rzadu USA!!! > - Olek - morda ty moja! Wiesz ile byscie zaplacili za taki advertisement w > najlepszym pasmie reklamowym? Sluchaj bro, to jest interes, na ktorym > jeszcze zarobicie w przyszlosci! Bedzie cool! > - Ja cie piernicze Jurek ale skad my wezmiemy tyle kasy!!?? > - My tu o wszystkim pomyslelismy. Niedlugo damy wam namiar na te rakiety co > sie teraz produkuja i co je niedlugo znajdziecie na desert w Iraku. Tylko > Olek - morda ty moja - nie robcie nothing na wlasna reke bo znowu wykopiecie > nie te co trzeba. > - Ale Jurek po cholere nam te rakiety? > - No tez prawda ... wlasciwie to nie wiem. W kazdym razie ktos je musi > wykopac. Jak juz je wykopiecie to wam umorzymy czesc tego dlugu i wszystko > bedzie git. > - Cholera Jurek - ty to masz leb! Genialne! A swoja droga kiedy wyslecie nam > te F16? > - Jeszcze troche time, Olek. Czekamy na pozwolenie Glownego Dyrektora Muzem > Wojska. Wiesz jak jest - w koncu zabytkowego obrazu tez ot tak nie > wywieziesz za border. > - Eeee ... no tak ... Dobra Jurek - to ja bede konczyl bo dzwonie z karty. > - Nie ma za co Olek. My tez was love! Ameryka wam tego nie zapomni. Peace! > Zadzwon jeszcze kiedys moj rosyjski przyjacielu! > - Eeeee ... polski. Siemanko JureK! > > > ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------ |
![]() bobski Forumowicz opel astra Rybnik | 2004-06-14 22:40:36 rozmawia dwóch żuli
-te , Zenek pożycz 5 złotych - a niby od kogo?! buehehe |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-06-16 18:00:57 Zdarzenie autentyczne chociaz ciezko w to uwierzyc. Wiec 2 kolesi zalozylo sie ze jeden z nich przejedzie 3 kolka na rondzie. nic w tym dziwnego gdyby nie fakt ze mialy one byc zrobione tylem ![]() |
![]() GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-06-17 00:39:45 Policja zatrzymuje jeden samochód. Policjant mówi do kierowcy:
- Co pan? Taka mgła, a pan jedzie tak szybko! - Naprawdę? Taka mgła, że nie widzę licznika Trzy zony policjantow spieraja sie, ktoty z ich mezow jest glupszy. - moj raz przejechal skrzyzowanie na czerwony swietle i sam sobie wlepil mandat - mowi jedna - moj zgubil kluczyki od auta, otworzyl go srubokretem i sam sie aresztowla, za wlamanie - mowi druga - a moj przeskoczyl lade w Peweksie i poprosil o Azyl Nowo wybrany szef policji postanawia wprowadzic zajecia na temat zachowań seksualnych ludzi i w tym celu zaprasza do komisariatu wybitnego specjalistę seksuologa, który jako pierwszy temat wybiera rozwarzania o "miłości francuskiej". Na zorganizowanym spotkaniu seksuolog wije sie i opowiada ze szczegółami wszystko na temat miłości francuskiej. Zajęło mu to ze cztery godziny. Zadowolony ze swego występu na zakończenie pyta sie czy są jakieś pytania. Jeden nieśmiało podnosi ręke i mówi: - Panie doktorze, my to właściwie wszystko rozumiemy i wiemy, ale czy nie mozna by tak innym językiem wytłumaczyć? Doktor się zdenerwował i mówi: - No do jasnej cholery chłopaki... Całujemy tam, gdzie sikamy. A na to policjant: - No to, to wiemy, ale w kibel czy w dechę? Wiecie po co gliniażowi czarna i biała pałka?? Bo czarną bije Przestępców a białą udaje niewidomego jak ich jest dwóch. |
![]() NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2004-06-17 07:43:08 Mąż zabrał żone na pierwszą w jej życiu partie golfa. Pierwsze
> > > > > > uderzenie > > > > > > > żony i piłka rozbija okno domku stojącego obok pola . Mąż > troche > > > sie > > > > > > > zdenerwował: > > > > > > > - Mówiłem, zebys uwazała, a teraz trzeba > > > > > > > bedzie tam iść, przepraszać i moze nawet > > > > > > > zapłacić. > > > > > > > Idą do domku i pukaja do drzwi. Miły głos mezczyzny zaprasza do > > > > środka. > > > > > > > WchodząRozbite szkło, zniszczona stara waza i siedzący na > kanapie > > > > > > > facet. > > > > > > > - Czy to wy zbiliście szybe? > > > > > > > - Przepraszamy bardzo. > > > > > > > - Własciwie to nie ma za co. Jestem dżinem, który był uwieziony > w > > > tej > > > > > > > wazie > > > > > > > kilkaset lat. > > > > > > > Teraz powinienem spełnić trzy życzenia. Nie obrazicie sie, jak > > > > spełnie > > > > > > > wam > > > > > > > po jednym, sam zostawiając sobie jedno na koniec? > > > > > > > - Nie, tak jest świetnie mówi mąż. - Chciałbym dostawac milion > > > > dolarów > > > > > > > co > > > > > > > roku. > > > > > > > - Nie ma problemu. Do tego gwarantuje, ze bedziesz bardzo długo > > > zył. > > > > A > > > > > > > ty, > > > > > > > młoda kobieto? > > > > > > > - Chciałabym mieć ogromny dom w kazdym panstwie. Z najlepszą > > służbą > > > > na > > > > > > > swiecie. > > > > > > > - Mówisz, masz - odpowiada dzin - Do tego obiecuje ci, ze do > > > zadnego > > > > z > > > > > > > nich > > > > > > > nikt sie nigdy nie włamie. > > > > > > > - A jakie jest twoje zyczenie, dzinie? - pyta małżenstwo. > > > > > > > - Poniewaz tak dlugo bylem uwieziony, nie marze o niczym innym, > > jak > > > o > > > > > > > seksie > > > > > > > z tobą > > > > > > > - zwraca sie do kobiety. > > > > > > > - I co ty na to, kochanie? - pyta mąż. > > > > > > > - Mamy tyle kasy i domy... Ja sie zgadzam. > > > > > > > Zona kolesia idzie z dzinem na pieterko... Całe popołudnie > > kochają > > > > sie. > > > > > > > Dżin > > > > > > > jest wrecz nienasycony. Po czterech godzinach nieustannego > seksu > > > dżin > > > > > > > złazi > > > > > > > z kobiety, patrzy jej prosto w oczy i pyta: > > > > > > > - W jakim wieku jestescie? > > > > > > > - Oboje mamy po 35 lat. > > > > > > > - Pieprzysz... 35 lat i wierzycie w dżina?! |
![]() orlen Forumowicz Już tylkoOMEGA A 2.0 ... Nowy Tomyśl | 2004-06-18 21:19:32 Płaci pani mandat!
- mówi dwóch policjantów, zatrzymujac samochód jadacy z nadmierna predkoscia. - A czy nie moglabym zaplacic w naturze? - Co to znaczy: "w naturze"? - No, wiecie, musialabym zdjac majtki i wam dac... Policjant odwraca sie do kolegi i pyta: - Potrzebne ci sa majtki? - Nie................ - Mnie tez nie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lanca Opel Senator A Warszawa | 2004-06-19 12:16:37 Walki psów, do pojedynku z dobermanem facet wystawił jamnika. Ludze się śmieją Zakłady niskie, ale jamnik wygrywa bez kłopotu. Następna walka: bulterier kontra jamnik, idą ogromne pieniądze, jamnik znów wygrywa, facet odbiera wygraną. Podbiega do niego jakiś gość: Panie, kupuje tego jamnika za 10000$. Gość sie obruszył: Co pan, 40000$ to ja wydałem na operację plastyczną aligatora! |
![]() orlen Forumowicz Już tylkoOMEGA A 2.0 ... Nowy Tomyśl | 2004-06-19 14:42:11 Jasio sklada zyczenia dziadkowi z okazji 70 urodzin.
- Mam dla ciebie dwie wiadomosci jedna dobra druga zla. - No to zacznij od dobrej. - Na twoje urodziny przyjda dwie striptizerki. - To swietnie, a ta zla? - Beda w twoim wieku!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2004-06-21 18:10:33 Co uslyszal Manciarz na jednej z reklam gumy owocowej w telewizji?
Mama na Mante, tata ma Mante mam i ja . . . ![]() |
![]() harlej Pełnoprawny Klubowicz Renault Laguna II Sosnowiec | 2004-06-21 21:52:22 pamietacie extra tjuningowane saxo??
wlsciciel tego seata postanowil zaoszczedzic na wydechu i zamontowal tylko jedna koncowke ale za to jaka ![]() ![]() pozdrawiam harlej |
![]() JuIcE Opel Kadett 1.6i Bydgoszcz | 2004-06-25 09:20:19 |
![]() _Bartek_ Pełnoprawny Klubowicz Poznań | 2004-06-25 10:38:33 ojjj.... JuIcE a zajrzyj na HYDEPARK ![]() Pozdrówka |
![]() Lanca Opel Senator A Warszawa | 2004-06-27 13:41:08 Zauważyłem niedawno, że TVP znowu raczy nas kultowym serialem Wiedźmin, dla tych co przegapili (albo nie wytrzymali przed telewizorem) streszczenia odcinków www.radkowiecki.republika.pl dział streszczenia |
![]() OGI OPEL CORSA C 1.2 W-WA Ursynów | 2004-06-28 22:53:51 Św. Mikołaj pojechał do Etiopii. Patrzy na gromadke dzieci i pyta, dlaczego
mają takie dziwne brzyszki.- bo one nic nie jadły - odpowiada opiekunka. - Coo? nie jadły ??!!! To nie dostaną prezentów ... Pani pyta dzieci, na czym spią ich rodziny w domu. Dzieci odpowiadają różnie: jedni na wersalkach, inni na tapczanach, itd. A u was w domu Jasiu? - pyta pani. Jasiu: - No, ja to prose pani śpie na materacu, ale moi rodzice to chyba na sznurku... - Jak to na sznurku??? - dziwi sie pani. - Dokładnie nie wiem - mówi Jasio - ale słyszałem rano jak mamusia mówiła do tatusia: - Stary, spuszczaj sie szybciej, bo nie zdążysz do roboty... |
![]() Kinga Opel GT Mosina | 2004-06-29 14:32:46 Pewne malżeństwo jechało samochodem z Krakowa do Gdańska. Po kilku gdzinach jazdy obydwoje byli zmęczeni i razem zdecydowali zatrzymać się w jakimś hotelu na kilkugodzinny odpoczynek.
Po kilku godzinach snu postanawiają jechać dalej i proszą o rachunek za wynajem pokoju. Ku ich zdziwieniu rachunek opiewa na zawrotną sumę 1500 zł. Recepcjonista twierdzi, że to jest standardowa stawka za wynajem. Malżeństwo chce rozmawiać z dyrektorem hotelu. Dyrektor spokojnie wysłuchuje zażaleń i stwierdza, że hotel jest wyposażony w kilka basenów, wielką salę konferencyjną, saunę i solarium, wszystko to było dla nich dostępne w ramach pobytu. - Ale my z tego nie skorzystaliśmy! - Ale mogliście państwo i za to proszę zapłacić. Facet w końcu poddaje się i postanawia zapłacić. Wyciąga z portfela 300 zł i wręcza dyrektorowi. - Przepraszam, ale tu jest tylko 300zł. - Zgadza sie. Obciążyłem pana 1200zł za przespanie się z moją żoną. - Ale ja nie spałem z pana żoną ! - Cóż, była tu, mógł pan... ![]() |
![]() Paket Hyundai Matrix Ruda Śląska | 2004-07-03 08:40:21 |
Adrian83 Opel Astra II Radlin | 2004-07-07 11:03:24 Przychodzi do Jasia kolega, patrzy, a tam gra Sampras z Kafielnikowem przy pełnych trybunach. Zaciekawiony kolega podchodzi do Jasia i pyta:
- Skąd się to wszystko u ciebie wzięło. Jaś odpowiada: - Wiesz, ostatnio złapałem złotą rybkę, która powiedziała, że spełni moje jedno życzenie. Mogę ci ją dać tylko uważaj bo ona jest trochę przygłucha. Kolega Jasia zabrał ją do domu i poprosił o górę złota. Jednak rybka dała mu górę błota. Więc wściekły przychodzi ponownie do Jasia i mówi: - Rzeczywiście ta rybka jest do kitu. Chciałem górę złota, a ona dała mi górę błota. Jaś słysząc to odpowiada: - A myślisz, że ja chciałem wielki tenis !?! |
Adrian83 Opel Astra II Radlin | 2004-07-07 11:04:03 |