MotoNews.pl
1 TU SIĘ WITAMY (49447/0) - Strona 27

TU SIĘ WITAMY - Strona 27

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-10-25 12:01:45, ZetHC pisze:
Jestem już aktywnym członkiem Hyundai Coupe Klub Polska, naturalnym jest jednak członkostwo HFP.

żeby tak jeszcze reszta kolegów z tamtego forum tak myślała

witamy serdeczenie

Witam wszystkich serdecznie !!!
Mam na imię Arek i mieszkam w Ostrowach okolice Częstochowy.
Od miesiąca jestem posiadaczem czerwonego Scoupe-ka 1,5 jeszcze seryjnego. Uwielbiam motoryzację, łapię dość dobrze mechanikę więc służe ponocą techniczną jak i stylistyczną.
Pozdrowienia dla klubowiczów !!!
Pa. MAKA

Witaj w gronie

Witam Wszystkich Klubowiczów.

Mam na imię Przemek i jeżdże od ponad 5 lat Hyundaiem S-Coupe GT.
Jak to zwykle bywa przez te 5 latek czasami było super, czasami były awarie ale nie zniechęciły mnie one to tego autka.
Generalnie mam zasadę odnośnie samochodów że nigdy swojego cacka nie powierzam mechanikom i jak coś strzeli to staram się awarie usunąć sam.
Służę pomocą dla wszystkich miłośników marki.

Wielkie Pozdrowionka dla wszystkich klubowiczów

a witam
Ciebie
no to sporo go masz we wlasnym posiadaniu,
5 lat to nie wiem czy tu sie znajdzie jedna osoba ktora miala go tyle samo czasu co ty
dlatego tez wierze ze twoje doswiadczenie na temat tego auta nam sie wszystkim przyda,
moze w innym dziale "off-topic" opisalbys dokladniej co cie trapilo , jakie miales awarie, a jakie masz przerobki jesli sa,
pozdr

Witamy kolejnego sCoupeGT'owca.
Pozdro

Czesc wszystkim....Mam na imie Marek...jestem z Wodzislawia sl.od niedawna jestem kierowca turkusowego Hyundaia Lantry rocznik 94. Narazie nic w nim nie zmienialem, ale na allegro znalazlem juz pare interesujacych gadzetow do stylizacji. Nie chce sie bawic w modyfikacje mechaniczne...bo po 1 nie mam na to kasy a po 2 czasu bo pracuje po 10 g dziennie. Moje autko ma silnik 1,5, ok 90KM, jezdzi sie nim dobrze, i komfortowo..jak na ten rocznik ma fajne wyposarzenie. To narazie tyle o mnie i mojim autki..

Hej!!
Pomocy chlopcy!jestem juz jakis czas na forum ale nie umiem zrobic swojej galeryjki autka.Zmniejszam zdjecie i umieszczam i sie nie pojawia.jak mam to zrobic?

Cytat:
2006-12-05 21:26:15, djharus pisze:
Hej!! Pomocy chlopcy!jestem juz jakis czas na forum ale nie umiem zrobic swojej galeryjki autka.Zmniejszam zdjecie i umieszczam i sie nie pojawia.jak mam to zrobic?

Z tego co się orientuję to aktualnie jest z tym jakiś ogólny problem na motonews. Chyba chwilowe problemy natury technicznej. Cierpliwości, a niebawem wszystko powinno wrócić do normy

W no to inna sprawa dziekuje za informacje, bede cierpliwie czekal.

Pozdrawiam!

Na imie ma stefan pochodze z podkarpacia Lantrą jeżdże już od 5 lat a na właśność mam ją od 2 Jestem bardzo zadowolony z tego autka na początku bałem sie że to koreańczyk i będzie coś w stylu deawu fu Ale moje obawy szybko sie rozmyły i powiem wam że gdyby nowa lantra nie kosztowała tyle ile kosztuje to na pewno znalazła by miejsce w Moim garażu na razie mam 1.5 miała 89 koni ale teraz ma gaz i troszke poszło ich na zielona łączke przejechałem nią już 320 tysięcy plus minus pięć bo mi sie linka urwała z czego 100 tysięcy na gezie Kobiety na początku się trochę nabijały z koloru iże to nie męski ale jedna po drodze z Bieszczad do Warszawy i paru mc została moją narzeczoną Gorąco ja pozdrawiam To tyle może o mnie i mojej Błękitnej strzale Pozdrawiam I dziękuje że stworzyliście klub możemy pokazać dzięki temu że HYUNDAIE to tobre i warte uwagi samochody

Witam wszystkich

Jestem Zbyszek, mam 30 lat przebiegu i czerwonego nowego Getza Style 1.5 CRDI z 2006r.

Pozdrawiam

Witam wszystkich Klubowiczów!!!!

Mam na imię Rafał,
Od dwóch miesięcy jeżdże czarnym Scoupe GT z 1993r.
Jestem pod wrażeniem możliwości tego samochodu i jak narazie
moge o nim mówić tylko w superlatywach, mam nadzieje że tak
pozostanie...

Witam
Niestety nie posiadam jeszcze Hyundaia, ale bardzo mocno zacząłem nad tym pracować. Mam nadzieję, ze na tym forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy i że pomożecie mi w razie czego przy kupnie swoimi uwagami.
Pozdrawiam
Krzysiek

Witam, witam!!

Jestem nowy więc chciałem sie przywitać z wami

Pozdrawiam Bartek D.

Witam wszystkich forumowiczów!
Mam na imię Jacek.
Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Accenta i mam nadzieję, że tak już zostanie
Przy okazji mam prośbę do forumowiczów z Wrocławia i okolic o pomoc przy wyborze serwisu, warsztatu, któremu można powierzyć auto, bez narażania na szwank zarówno jego, jak i kieszeni właściciela....Na stronie klubowej dział poświęcony temu tematowi jest niestety ciągle pusty.
Pzdrowiam!

Witamy ciebie drogi kolego Hultajo maniaku na pewno sie nie zawiedziesz A tak na przyszłość. Jest taki temat TU SIĄ WITAMY i tam nas poznasz

[ wiadomość edytowana przez: Tajniaczek dnia 2007-01-16 02:06:08 ]

Cześć. Posiadam już wrzosowego accenta dosyć dosyć.. ale jeszcze się nie przywitałem więc..
Witam wszystkich i Pozdrawiam serdecznie
Dominik

Witam wszystkich!! posiadam accenta 95 r i jak narazie jestem b.zadowolony pozdrawiam i Witam wszytkich Paweł.

Witam, ja też jestem nowy na forum, nabylem niedawno(ok 2 tyg temu) jak wy to nazywacie "hultaja" Lantre rok 1992 z 1.5 Gls silnikiem na pelnym wtrychu. autko zakupilem za niwielka cene, a ze buda jest w dobrym stanie to dlugo sie nie zastanawialem tylko kolor bialy:/
A jesli chodzi o strone techniczna, to narazie wymienilem amorki 2 opony, lożysko amortyzatora bo zerwana guma byla, i sterownik centralnego zamika.
Do wymiany pozostal podnosnik szyby u kierowcy i wkladka zamka drzwi kierowcy.
Jesli chodzi o silnik to chodzi równiutko i cichutko tylko wg mnie jak na 1,5 na wtrychu i po niespelna 170tys km jest strasznie zamulony. Ale zobaczymy ... pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mam nadzieje ze kiedys bede mial zaczszyt nazwac siebie klubowiczem