| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-11-28 16:10:56
Tak, bo jest nieudacznikiem z PiSu
Tak. Wprowadzili więcej (aż o jednego: 11 do 12 na 31 osób w radzie) dzięki zblokowaniu list z LPR'em
Pewnie tak. Ale nie Pruszkowski. Zrozum. Dzięki językowi pełnemu nienawiści, szukaniu agentów, szpiegów układów i czegotamjeszcze, wielu znaiechaniom w obszarach które ludzików naprawde interesują PiS'owi rośnie wskaźnik "negatywnego elektoratu" - czyli ludzi którzy podstawieni pod ściana zgłosują nawet na belzebuba byle nie na PiS. Lub nie pójdą na wybory. Jednak fakt, że frekwencja tym razem była wyższa też o czymś świadczy. O czym. Zapytaj. To Ci wytłumaczą. |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-11-29 08:55:26 n0ras - masz racje.
Tak samo jak w przypadku mostu tak i np. nikt by nie chcial zeby prowadzic samolot w sposob demokratyczny (mowil o tym Korwin-Mikke). Poprostu w sprawach w ktorych skutki daja sie odczuc natychmiast ludzie zaczynaja myslec i zdaja sie na fachowcow. I tak powinno byc zawsze i wszedzie. Nawet ludzi ktorzy potrafia tylko kopac pilke dobiera selekcjoner - a ludzi ktorzy maja rzadzic calym krajem wybieraja ludzie czesto nie majacy pojecia co robia. To wszystko jest nie tak jak powinno byc. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-11-29 10:01:42
Czyli co? Powrót do monarchii? Czy jakiejś odmiany systemu totalitarnego? (Duce, Fuehrer, czy inny Wódz). |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-29 10:13:29 |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-11-29 11:36:28
Piszesz o PiS...? |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-11-29 15:47:38
to nie byloby zle. Gdybys mial swiadomosc, ze za to co robisz beda odpowiadaly Twoje dzieci - bo beda dziedziczyc - to bys robil wszystko z glowa. W kazdej normalnej rodzinie rodzice dbaja o dzieci i zyja tak zeby dziaciom bylo latwiej i ogolnie lepiej. A tak - prezydent i inni posiedza 5 lat - nakradna i maja w d............ I jak nie wyjdzie to sorry - jak wam sie nie podoba to mozecie sobie teraz wybrac kogos innego. Jak jakiejs partii nie tolerujesz to na nich nie glosujesz - ale i tak jak przegraja to sie przepisza do tych co wygrali i dalej interes sie kreci. To jest chore. Tylko ze w Polsce nie chodzi o ustruj tylko o mentalnosc ludzka, kulture i historie. Tu sie nic nie sprawdzi. [ wiadomość edytowana przez: Hornblower dnia 2006-11-29 15:50:02 ] |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-29 19:40:17
Jak tam Piotr_ek Twoje wybory na radnego w Olkuszu. Chyba Twój lodziarz nie wprowadził żadnego radnego o czym piszą tu: Tytuł strony A w ogóle to z Ciebie frajer bo jakbyś dał się oskarżyć o znieważenie głowy Państwa, to był byś sławny, zapraszali by ciebie do telewizji - do Tok Szoł Żakowskiego - byłbyś popularny prawie jak sam Krzysztof Kononowicz i następne wybory na radnego w Olkuszu wygrałbyś w cuglach (sam bym kupił kubek z twoją podobizną)
|
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-29 21:58:00
Łocho jaki uszczypliwy. A co to nie wolno zapytać jak tam wybory (to jakiś temat tabu) ? Zresztą sam sprawdzę .... A co to siedem głosów ważnych oddanych na kandydata ???? ![]() ![]() ![]() ![]()
To nawet nie wszyscy w Twojej rodzinie na Ciebie głosowali ?? ![]() ![]()
Zresztą to i tak nieźle bo są na dole tabeli kandydaci co zdobyli 2 głosy (czyli głosowali sami na siebie + żona) czytaj tu [ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2006-11-29 22:07:57 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-29 22:29:27
Twardziel jesteś, że chciało Ci się przez strony PKW przeklikać. Ja zwątpiłem po 10 minutach. Zresztą i tak wg życzeń lodziarza byłem "zatykaczem" i fotką na plakacie. W sume to dzięki Ci za info, bo w życiu bym sam tego nie wyszukał - lenistwo robi swoje, ale wracając do sprawy to dziwi mnie ilość głosów jaką np. dostali niektórzy łolkóscy biznesmeny (np. lodowa "konkurencja" lodziarza dostała raptem 1 więcej niż ja) i byli już radni. Zresztą o co Ci chodzi? Ja za dużo zarabiam, żeby pier*olić się w jakieś radzenie w radzie. Ja stosuję "krótką piłkę" ewentualnie kopa w du*ę. Jesteś ciekaw? Pisz na priv! |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-29 22:51:16
Oj Piotr_ek , Piotr_ek, tak dużo zarabiasz a jeździsz złomero , do tego Zakład Gazowniczy nie może się od Ciebie doczekać forsy Rzeczywiście jesteś dobrym duszkiem tego forum polubiłem Cię ... |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-11-29 22:56:29
Jeżdżę <> mam. A jeżdżę często lanosem i co?
Obowiązują pewne zasady... zresztą ta sprawa to już historia... ale jak dobry prawnik pamiętasz 2x więcej niż musisz. Egh... ta młodzież. U mnie większego dysku niż 80 GB nie da się zamontować, a Ty pewnie masz ze 200 GB.
Lizus... wazeliniarz... kiciarz... |
MarEsp20 Audi A4 1,8T 150KM p ... Chorzów | 2006-11-29 23:51:23
|
![]() Paint Klubowy Weteran Espero 1.8 CD Wa-wa Grochów | 2006-12-18 11:44:45 |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-12-18 17:35:02 Czego sie spodziewać od palanta w czarnym, niewypastowanych butach i bez guzika w marynarce. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2006-12-18 18:39:50
kmiot zawsze bedzie kmiotem a kaczor udowodnil ze od czasow "spieprzaj dziadu" nie rozwinal sie ani troche ani nic nie nauczyl...ja pierdziele jak narod mogl zrobic taka glupote |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-12-22 14:04:48 mamy odsłanę kolejnego aktu farsy pt. 'Styropian u władzy'
oto dowiaduję się, że znany specjalista i autorytet z dziedziny finansów i bankowości po co konkursy, po co komu kompetencje, ważne że spełniona jest zasada BMW - bierny, mierny ale wierny. tylko nie mówcie że bankiem każdy głupek może pokierować - to już było - Lenin mawiał że rządzić może nawet kucharka... skoro Marcinkeiwicz jest taki super hiper hola laboga dobry menedżer to dlaczego nie znajdzie sobie pracy w prywatnym przedsiębiorstwie? POza tym już rozpoczyna się kolejny akt tej farsy zatytułowany 'Łapanka, czyli kto po Balcerowiczu' Wg mnie z Balcerowiczem będzie jak z Janem Pawłem II - nikt mu nie dorówna i tego boją się Pisaki. po cichu jeszcze liczę, że w wyniku braku lepszego kandydata, kłótni w koalicji, porozumieniu zdrowego rozsądku i odrobinie szczęścia Balcerowicz dostanie drugą kadencję...
|
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-12-22 14:32:33
Po połączeniu niebieskiej krowy z bph - już nie największy... |