MotoNews.pl

S Z C Z E C I N - Spoty i nie tylko - Strona 278

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś SPRAWDZONĄ paczkę kodeków pod Win7?

Paaaanie to nie te forum...

Mam do oddania nowy zestaw naprawczy tylnej osi w Polonezie/Fiacie125p oraz parę drobnych części od Poloneza. Kto pierwszy ten lepszy!

Jesli przypasi do Lucasa, to ja bardzo chetnie, moj most lubi czasem zostawić prawą półoś po drodze

Może komuś z Was przypadkiem przeszkadza w garażu wąż od wspomagania ZF między przekładnię kierowniczą a zbiorniczek? Jeśli tak to chętnie kupię.

To jeszcze nie podłączyłeś tej przekładni? Jak zależy Ci na tym przewodzie to na Stobnie jest kilkanaście Polonezów i coś tam znajdziesz.
Maurer: na następnym spocie dam Ci te łożyska

Od cholery policyjnych Polonezów, Passatów, Vento, Transporterów i Transitów stoi również na ul. Struga, obok nowo budowanego salonu Nissana (za Subaru, Scanią i 6atmosfer w prawo).

Dzisiaj nawet stał tam Poldek prawie jak kombi, czyli z tylną klapą o wiele większą, niż seryjna (jeździł taki w Policji).

Prawie juz ją podłączyłem, ale okazało się że wąż ma dziurkę. Ale sama przekładnia została wymieniona na tą Twoją, bardzo fajnie chodzi, luz duzo mniejszy niz na tej poprzedniej. Kawałek sweterka którym zabezpieczyłeś otwory przed brudem przydał się do sprzątnięcia z podłogi rozlanego płynu do wspomagania

Mateoos, to miejsce o którym wspominasz to jakiś szrot, rozmawiales tam moze czy sprzedają czesci z tych aut?

Nie mam pojęcia, co to za komis/złomowisko. Samochody stoją w całości.

No, piraci drogowi, zacznijcie się pilnować. Możecie nadziać się na nieoznakowanego czarnego Forestera 2.5 turbo z niebieskimi stroboskopami za atrapą chłodnicy.

a numer rejestracyjny podać to nie łaska?

Dziś po 12 godzinie całe centrum miasta wyglądało tak:

Pół dnia przestałem w korku, dziękuję idę spać

Witam ! Jestem tutaj nowy. Za dużo stron by przeczytać cały temat. Chciałem się zapytać was czy są aktuanie organizowane spoty w szczecinie ? czy były już jakieś ? Jak z frekwencją ? Pozdrawiam

Spoty bywają, z frekwencją bywa różnie przeważnie w weekend, umawiamy sie tutaj wiec zagladaj na forum

Proponuję spota w sobotę wieczorem, mogą być Jasne Błonia.

Witam.Postaram się wpaść w końcu, choć nie obiecuje.O ktorej ,mniej więcej?

Ja do Szczecina będę jeździć na studia zaoczne. Cieszę się, że są organizowane spotkania, będę śledzić temat i kiedy będzie pasować jakiś zjazd z data spotu na pewno zawitam ;]

Jestem za spotem w sobotni wieczór na JB. O 20:00?

To co,ktoś się wybiera na J.B. o 20-ej?

Ja byłem zajęty i bez dostępu do kompa, żeby napisać, że mnie nie będzie

Wczoraj o 20 godzinie to oglądałem zachód słońca w Rewalu