MotoNews.pl

[126T] prawie jak B grupa ;] - Strona 29

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-11-27 01:10:55, stasiu pisze:
Super extra gites fajowsko - ale cene stworzenia czegos takiego wolalbym to jak ktorys dałn zaprzeczy to napiszcie do zurichu po mozg. WOLALBYM TO...

zbyt grubiańska

-----------------
jakiś lepszy cwaniak... matkę wozi z tyłu...

Jak będzie złożony to fotki będą
Co do bmw przecież to gruby powolniasty wieloryb...i na dodatek niemiecki ;p ale jakby mnie ktoś zmusił na takie duże auto to wolałbym to:KLIK

Stachu tobie się dobrze mowi kup takie bo ty jezdzisz jednym autem srednio 3 miesiące...nikt nigdy nie patrzy na koszta utrzymania takiego samochodu tylko zawsze bo tani. moj dupowoz to najlepszy przykład na stosunek ceny zakupu do ceny utrzymania... a poza tym to nie miał być dupowóz z magnesem na cipki (yanek ma taki magnes z poprzedniego auta, lezy w szafce obok lusterek - widziałem) tylko ostra rajdowka

Cytat:
2007-11-26 23:07:18, Yankee pisze:
Najchętniej to bym się lusterek wogóle pozbył no ale zeby przegląd przeszedł być muszą.... a po mieście raz na czas się przejadę więc to nieproblem

Yankee ale nie wiem czy jestes tego świadom, ale te lusterka nie mają chomologacji, więc nie przejdą naprawde dokładnego full legal przeglądu. Ja miałem identyczne w moim 903 i na przeglądzie bardzo kręcili nosem pomimo dopłaty 100zł do przeglądu ale myśle że dostaniesz większe ulgi bo te lusterka to jest pikuś przy reszcie projektu

Też chciałbym widzieć minę diagnosty jak zobaczy endżajn Poszerzenia to oczywiście kwestia gustu, ale moim zdaniem bardzo estetyczne i w ogóle si, przynajmniej na fotkach Z zapartym tchem śledzę losy projektu i czekam na filmik z testów

yanek powidz mi czy na tym foto kubel jest juz zamontowany ??? bo jak tak to wydaje mi sie ze drugi aki sam nie wejdzie co ????

Auto dla jednego człeka... Jak na tor... "NASCAR MALAN"... kozacki wózek

Cytat:
2007-11-27 11:42:51, bimber1 pisze:
yanek powidz mi czy na tym foto kubel jest juz zamontowany ??? bo jak tak to wydaje mi sie ze drugi aki sam nie wejdzie co ????

z drugiej strony bedzie deseczka i jakis uchwyt do trzymania

pasazera to się będzie wiązać linami do klatki co by nie wypadł

Kubeł tak tylko włożony był, a czy drgi wejdzie nie wiem i sprawdzać niebede Co do lusterek to mysle ze ich nawet nie zauważy zresztą już rozmawiałem z diagnostą i mówił że czeka na przejażdżkę powiedział tylko że mam mieć papier od rzeczoznawcy to mi podbije, jak będzie to zobaczymy wiadomo że jak przychodzi co do czego to zaczynają kręcić głową no ale jestem dobrej myśli

Cytat:
2007-11-27 14:03:55, kjub pisze:
pasazera to się będzie wiązać linami do klatki co by nie wypadł

żeby nie uciekał ze strachu to po pierwsze a po wtóre kubeł pod zadek się mu będzie wsadzać żeby wnętrza rajdówki nie zapaskudził po pierwszym zakręcie

poszezony maksymalnie.
kiedy bedą nastepne fotki?

Gratuluje autka. Podziwiam i mam szacunek dla ludzi takich jak Ty.

Oby wiecej ludzi z pasją.

Pozdrawiam.

Cytat:
2007-11-28 11:37:29, sas01 pisze:
kiedy bedą nastepne fotki?

jak wyklepia...

Wyklepaliście już??

fura już praktycznie gotowa

foty... foty... domagam się fotów... pewnie nie tylko ja. kończcie te fure i foty... dużo fotów... codziennie foty

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2007-12-04 13:23:27 ]

foty dadzą pewnie na mikołaja

chuuuu.... z fotami... Ja bym zobaczył filmik

A ja mam fotki , filmik i sie nie chwale