S Z C Z E C I N - Spoty i nie tylko - Strona 299

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zacharek miales jednak racje:d.

Cytat:
2010-04-05 22:23:00, Mugen pisze:
Ja z kilkoma osobami z BMW Klub Szczecin wybieramy sie na targi 13 kwietnia. Ostanimi czasy bylismy na Motor Welt w Berlinie i bylem w szoku jak widzialem tamte auta, ale na AMI bedzie duzo ciekawiej.

I do Ciebie również prośba jakbyś natchnął się przypadkiem na coś od alfy to nie zapomnij o mnie

Cytat:
2010-04-06 21:36:27, pvzon pisze:
jak się komuś nudzi w niedzielę to zapraszam na Wały. od 9 latamy w rajdzie magnolii

Postaram się wpaść przynajmniej na odcinek na Wałach.

Mario dobra moze uda mi sie urwac jakies lusterko to Ci przywioze.

Ja zapraszam wszystkich na MOTOSHOW w hali MTS. Wystawiamy tam nasze male skromne stoisko BMW KLUBu SZCZECIN, na ktorym bedzie do obejrzenia E34 M5 i troche innych motoryzacyjnych gadzetow zwiazanych z marka. Beda do wygrania smycze, dlugopisy oraz karnety do myjni Adamar .

o której startna Wałach i jak gdzie tam najlepiej zaparkować przy zmianach z organizacją ruchu?

No, panowie, szykujcie się na przyspieszone wybory prezydenckie.

Startu na Wałach, z tego co czytam, nie będzie ze względu na żałobę narodową.

odwołane

A dzis jak Wam poszło?

No no no Maurer... Jaki avatarek

Mario: owszem, też często wypuszczam autobusy, przecież za kilkaset metrów ma następny przystanek...

[ wiadomość edytowana przez: Zacharek dnia 2010-04-10 20:11:02 ]

14 w generalce, gdyby nie pewne drzewo po drodze była by 10
może jakiś spot wieczorem? 20 wały?

Ja jestem za.

mała wycieczka:
http://www.youtube.com/watch?v=G_5RBjCyO7M

Paaanie kto Ci dał prawo jazdy?

Przecież dokładnie widać, że do kierowcy mama zadzwoniła, czy wstawiać już zupę na obiad.

Poszukuje dwóch opon z jakiegoś Poldka lub Fiata 125p rozmiar 165/80R13 lub, 185/70R13 ewentualnie 175/80R13 za kilka zł. Generalnie potrzebuje te opony do przyczepki. Może komuś zawalają garaż to podjadę i zabiorę.

Jedną stalówkę z oponą powinienem mieć, ale z tego co pamietam w słabym stanie - przygarnieta razem z tylnym mostem ze szrotu na Klonowica, od którego resory zwiedziły potem pół klubu

Cytat:
2010-04-12 22:30:31, -DLUGI- pisze:
Poszukuje dwóch opon z jakiegoś Poldka lub Fiata 125p rozmiar 165/80R13 lub, 185/70R13 ewentualnie 175/80R13 za kilka zł. Generalnie potrzebuje te opony do przyczepki. Może komuś zawalają garaż to podjadę i zabiorę.

Darek zadzwoń do mnie; w garażu mam kilka opon od 128 tylko nie wiem czy Ci będą pasować

Dzięki za odzew ale już zostałem obdarowany całymi kołami od trucka z oponami D124

D124 to szajs, nie ma to jak stare poczciwe D90