MotoNews.pl

7-8 stycznia Zlot WOSP i parada i wrazenia po - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ale fajnie bylo

Niestety w sob nie widzialem calej imprezki a jedynie jej koniec, zaluje ale szybciej sie nie dalo) i poogladalem jako widz. I wiecie co BARDZO FAJNIE WYSZLO

Gratulacje dla wszystkich klubow za imprezke i za jednosc, lol nie wyobrazam sobie duzej letniej imprezki robionej przez te kluby wspolnie (bylby pelen wypas)

Co do parady to zeczywiscie MASA byla pod mdk'iem P

ma ktoś jakieś foty z dziś jak tak to prosiłbym o udostępnienie

Na naszą stronę lecą juz fotki autostwa TAZa
Fotk iz KJSU jak ktos ma niech da link do fotek z parady to umeiszcze na naszej stronie - CZUCZU

Pierwszy raz bralismy w takiej paradzie udzial i ciesze sie ze tak sie wlasnie stalo.Bawilismy sie super i cieszymy sie ze moglismy pomoc w tym wszystkim.Co do letniej imprezki robionej przez 3 klubu...jestem za i rzeczywiscie mogloby byc zajefajnie .Polecamy sie przyszlosc.

[ wiadomość edytowana przez: _ToMi_ dnia 2006-01-08 22:01:39 ]

Bardzo duzy pozytyw. Zjednoczylismy sie i to bylo w tym najlepsze. Poza jakimikolwiek podzialami. Teraz wiecej spotkan, mysle ze nastepne przy bro , napewno nie zaszkodzi . Wspolny zlot? Nie widze przeszkod .

Parada bardzo mi sie podobala i niezle sie udala. Mysle ze Wosp i ludzie sa zadowoleni

Mam jedyne zastrzezenia do niesubordynacji niektorych a szczegolnosci 2 panow od bmkem. Wpadamy na plac wospu, ludzie z dziecmi przychodza a ci sobie baczki kreca. Dobrze ze tego Policja nie widziala bo byla by to ostatnia historyczna parada.

Pamietajcie jedno, zeby takie imprezki mialy istnienie to prosze o troche samodyscypliny i zrozumienia gdy o cos kogos prosze.

Nie latwo bylo u Policji wypracowac to, a powiem wam ze z Parady na Parade, z zalatwiania pozwolenia na zalatwianie jest coraz lepiej. Pozwolenie na ten przejazd zalatwialo sie juz bardzo milo za co dziekuje struzom prawa. Nie zaprzepascmy tego!

P.S Tym panom z czarnej bmki 3 w szczegolnosci dziekuje i daje szlaban na przyszle imprezki

Pozdro chlopaki bo dzis pokazalismy sie bardzo fajnie.

Filmy z wczoraj z KJS-u i Parady wyszly poprostu super. Prawie caly HC juz ogladal. Postaram sie udostepnic innym bo mam supeeer ujecia. Najlepszy jest przejazd JP2 przy Centrum 4. Musiscie zobaczyc jak wygladaja 3 kluby blokujące cała szerokość jezdni oraz fala ludzi przechodzących z Lasowiaków na naszą stronę!!! Pozdro for @LL Klubs.

Wpadnij to zgramy u mnie jak nie masz jak tego zrobic u siebie,

Pozdro.

ps.ma ktos fotki z parady ??

W sumie kjs i parada mi sie podobała tylko to starcie z leszkiem mnie troszke zdenerwowało bo w sumie mojemu polasiowi nic sie nie stało tylko jedna rysa a u lesia lekko wgnięte drzwi ale juz sie dogadalismy!! Nie ma parady bez jakis stuczek rok temu remek i calibra w tym roku ja i leszek a kto za rok ??

Ale lipa z tym byla.

Kazdy liczyl ze lesiu sie bardziej wkurzy i wogole ;p a tu jestes caly i zdrowy..

A na powaznie nie martw sie za rok beda nowi z prawem jazdy do stluczek;-p

Cytat:
2006-01-09 08:20:20, CZUCZU pisze:
Ale lipa z tym byla. Kazdy liczyl ze lesiu sie bardziej wkurzy i wogole ;p a tu jestes caly i zdrowy.. A na powaznie nie martw sie za rok beda nowi z prawem jazdy do stluczek;-p

ja prawko mam a samochod za rok moze bedzie w razie czego to jestem chetny do kontynuowania tradycji
a tak na serio w sobote byla naprawde extra a na paradzie niestety byc nie moglem ale widzialem waz kolo centrum 4 i z tego co widzialem to bylo jeszcze lepiej oby tak dalej

Cytat:
2006-01-09 08:20:20, CZUCZU pisze:
Ale lipa z tym byla. Kazdy liczyl ze lesiu sie bardziej wkurzy i wogole ;p a tu jestes caly i zdrowy.. A na powaznie nie martw sie za rok beda nowi z prawem jazdy do stluczek;-p

zgadzam sie:p leszek był nadzwyczaj spokojny jak sie dogadaliście to spox i sprawa zamknięta

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-01-09 14:21:49 ]

Ale tam między Bogiem a prawdą to nie była moja wina a jesli nawet to z dwóch stron!! Bo ja jechałem cały czas zygzakiem a leszek mnie z prawej strony zaczął wyprzedzać! Ale kij nie mam prawka jestem stratny tak bywa!!

wszyscy cos pisza to i ja napisze

KJS udal sie (przynajmniej ja tak sadze) bylo moze pare niedociagniec ale zawsze cos takiego sie zdarza przy takiego typu imprezkach

PARADA tez sie udala (przedewszystkim plus za " PILOTA") z malym wyjkatkiem (mianowicie starcie VW Golf & VW Polo) bno ale mysle ze jak co roku ktos "musi" wcierpiec moze to bedzie nauczka i co niektorzy opanuja sie na nastepny raz i nie beda jezdzic jak ... ( chociaz nie wiem w jakich okolicznosciach to sie stalo ale chyba przez to ze rzeszowiak troche przegiol nie wiem moze ktos napisze moze nie ) ale oby wiecej takich imprez bez stluczek

ps kosa ma fotki bo robilem jego aparatem i jak sie zgodzi to wam da

[ wiadomość edytowana przez: kaskader dnia 2006-01-09 14:40:04 ]

Cytat:
2006-01-09 14:31:35, rzeszowiak pisze:
Ale tam między Bogiem a prawdą to nie była moja wina a jesli nawet to z dwóch stron!! Bo ja jechałem cały czas zygzakiem a leszek mnie z prawej strony zaczął wyprzedzać! Ale kij nie mam prawka jestem stratny tak bywa!!

Ja jechałem za Leszkiem i z tego co widziałem to on Cie nie wyprzedzał tylko chciał pojechać tamtą drogą...........

I to jest własnie mentalnośc ludzi z polski to że rzeszowiak nie ma prawka to była tylko jego wina bo on prawka nie miał!! A ja wcale nie uważam że to była moja wina bo jak leszek widział ze jeżdze zygzakiem to mugł przyspuszczac że tam też pojade zygzakiem i mógł mnie nie wyprzedzac po prawej stronie!! A Ci co nie widzieli tego zdarzenia niech sie nie wypowiadają. I skończcie ten temat bo to tylko of topic!!

Jak sie jeżdzi to sie patrzy w lusterka... nieważne co sie w tym momęcie robi bo one odtego są... A Leszek wtedy Cie niechciał wyprzedzać tyklko pojechać drugą drogą.......

Mówie koniec tematu nie widziałeś tego to sie nie wypowiadaj!! A po za tym nie ucz mnie bo mam troszke więcej praktyki niż ty!!

W wieżdżaniu w innych napewno....

ja tam nie wiem o co chodzilo i czyja wina jak zreszta napisalem w wczesniejszym poscie a i co do tego rzeszowiak napoisal ze skoro on nie ma prawka to odrazu jego wina ja tego nie wiem ale z tego co czytalem posty w tym temacie to nikt czegos takiego nie napisal