NAKLEJKI KLUBOWE!!! - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie nie pier.........cie już to nie sa wymiary metr na metr i spokojnie można na malucha nakleić.........

ty Gadzio jak nie pasi to zdejmiesz w pokoju ze ściany plakaty backstreet boys i shazzy, i walniesz takie piękne logo rallykraków

Cytat:
2003-07-30 21:47:41, Konrad_P pisze:
ty Gadzio jak nie pasi to zdejmiesz w pokoju ze ściany plakaty backstreet boys i shazzy, i walniesz takie piękne logo rallykraków

buheheheheheheeeeeeh qr...... malo nie spadlem z fotela

a swoja droga znacie moze jakies firmy ktore robia tapety na zamowienie albo dosc duze plakaty za rozsadna cene ??

Ja biorę jedną
A jesłi chodzi o plakaty to mój kuzyn ma laboratorium fotografii artystycznej na Łobzowskiej i robi niezłe plakaciki. Robił równiez kalendarze z rajdów (krakowskiego też- w czasach gdy jeszcz sie odbywałNie wiem tylko jak to wygląda z cenami - ale mogę zapytać co i jak. Jakbysmy brali wiecej to pewnie byłoby taniej . Nie ukrywam,ze też chciałbym jakiś fajny plakacik - tylko trzeba by znaleźć jakąś super fotke, która paru osobom by sie podobała i zrobic parę sztuk
Paweł

Cytat:
2003-07-30 21:58:19, pawel_krakow pisze:
Ja biorę jedną
A jesłi chodzi o plakaty to mój kuzyn ma laboratorium fotografii artystycznej na Łobzowskiej i robi niezłe plakaciki. Robił równiez kalendarze z rajdów (krakowskiego też- w czasach gdy jeszcz sie odbywałNie wiem tylko jak to wygląda z cenami - ale mogę zapytać co i jak. Jakbysmy brali wiecej to pewnie byłoby taniej . Nie ukrywam,ze też chciałbym jakiś fajny plakacik - tylko trzeba by znaleźć jakąś super fotke, która paru osobom by sie podobała i zrobic parę sztuk
Paweł

i wlasnie o to mi chodzi najbardziej by mi pasowal taki na cala sciane a fotka to chyba nie musi byc jedna bo i tak jak by sie bralo w wiecej osob to i tak bylo by taniej
to spytaj ile by to mniej wiecej kosztowalo i w jakich wymiarach by bylo

Cytat:
2003-07-30 21:47:41, Konrad_P pisze:

to ze ty masz ściany w pokoju obłożone plakatami shazzy, czy też backstreetboys to nie znaczy ze każdy to ma, ale skoro ludzisz te zespoły to przeciez nikt nie zabroni ci ich słuchac buehehhehehe
ciekawe czy ty naklejisz na palnikowóz klubową naklejke, znajdzie się na nią miejsce??

[ wiadomość edytowana przez: gadzio dnia 2003-07-30 23:12:55 ]

Cytat:
to ze ty masz ściany w pokoju obłożone plakatami shazzy, czy też backstreetboys to nie znaczy ze każdy to ma, ale skoro ludzisz te zespoły to przeciez nikt nie zabroni ci ich słuchac buehehhehehe
ciekawe czy ty naklejisz na palnikowóz klubową naklejke, znajdzie się na nią miejsce??

małolat nie odwracaj kota ogonem, pewnie znowu najebany byłeś jak to pisałeś

o wlasnie dach mam jeszcze bez naklejek wiec tam sobie naklejeA co do plakatu to moza by jakis fajny projekt zrobic np zdjecie grupowe na srodku logo a na dole jakies fajne zdjecie ze krcioła jak jak jest jakis poslizg albo jakies zdjecie co fajnie wyszlo.fajnie bylo by miec takie cus

Cytat:
2003-07-31 14:13:22, Campus pisze:
o wlasnie dach mam jeszcze bez naklejek wiec tam sobie naklejeA co do plakatu to moza by jakis fajny projekt zrobic np zdjecie grupowe na srodku logo a na dole jakies fajne zdjecie ze krcioła jak jak jest jakis poslizg albo jakies zdjecie co fajnie wyszlo.fajnie bylo by miec takie cus

no taaka naklejkę na dachu to na pewno bedzie widział, ale chyba tylko Guliwer hahhahahahahaha

heeee no ewentualnie mozna na zlot drabine wozic i jak cos to bedziemy widziec to logo bezproblemu

no ja już mam naklejki klubowe na rajdówce, nawet spoko nie widać że krzywo naklejone przynajmniej widać z kim sie zadaje i z jakiego klubu pochodzę, ciekawe jak to odbiorą chłopaki z wiejskiego tuningu, bo ostatnio lekko przesadzają

Panowie i Panie, zostało zamówionych w sumie 19 naklejek klubowych z czego, odebranych zostało z 5 sztuk, jeśli tak ma wyglądać w przyszłości jakiekolwiek "zbiorcze" zamawianie czegoś, to ja już nic nie załatwie, bo nie stać mnie na to żeby leżało to teraz na półce i się kisiło

Ups, troszkę przegapiłem ten wątek. Jeśli dla mnie jest przewidziana jakaś naklejka, to powiedz gdzie i kiedy można ją odebrać.

Cytat:
2003-09-03 16:22:53, krzychoo pisze:
Ups, troszkę przegapiłem ten wątek. Jeśli dla mnie jest przewidziana jakaś naklejka, to powiedz gdzie i kiedy można ją odebrać.

oczywiście że czeka naklejeczka dla Ciebie, myślę że trzeba będzie zorganizować jakieś spotkanie klubowe to Ci je wtedy przekażę.

przgotuj tez dla mnie na najblizszy kreciol

nie pamietam czy juz to mowilem ale ja tez chcem naklejke przywiez je konrad na kreciola

mozesz nawet przywiesc do baru

Cytat:
2003-09-04 15:52:49, NeW pisze:
mozesz nawet przywiesc do baru

tak chciałem zrobić (i zrobię)