UWAGA! WAżNE! DOT. ZLOTU PL w DRESSO ...JEST B.ŹLE !! - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Odległości z Sielpi w km.:
Warszawa - 140
Częstochowa - 120
Radom - 90
Kielce - 40
Katowice - 180
Łódź - 100
Kraków - 140
Końskie - 10

"Geltex" S.C.,
Sielpia Ul. Spacerowa 11,
26-200 Końskie skr. pocz. 60
TEL 0 41 372 02 96,
TEL KOM 0 603 503 886, 0 608 503 863

Więcej; www.sielpia.com/kontakt.htm

Pod komórki dzwonilem, na plusie jest nieosiagalny a na erze złapała mnie poczta, nastepny chętny niech próbuje na stacjonarny

no dokłądanie adamo mnie uprzedił ale podziekować za to jest bardzo łądnie tam tylko teraz powiedzcie ile osób by jechało mniej wiecej chociaz to bedę dzwonił i się spyutam czy jest taka mzliwość

najpierw to trzeba wiedziec czy kasa bedzie do zwrotu a jak tak tak to chętnych z wątku cezarego było ok 35 osób + kimający w autach

Cytat:
tylko teraz powiedzcie ile osób by jechało mniej wiecej

Wydaje mi sie ze tyle ile sie zdecydowalo na zlot. Mi nierobi problemu odleglosc

Ja się dostosuje tylko żeby ten zlot sie odbył a gdzie to będzie to mi to zwisa.

A więc tak w sielpi nie majątyle m iejsc ale facet dał mi namiar na inny ośrodek relax bodajże podaje nr 0 41 372 02 86 ktoś kto sięzajmuje organizacją może zadzwonic tam bo powiedziałem że w ciągu kilku dni ktoś sięskontaktue za nocleg chcieli 25 zl od osoby a;e krakowskim targiem zszedł do 23 pewnie jeszcze siecośuda stargować są to domki niestety 8 osobowe albo stety jak kto woli nie widziałem tego miejsca jeszcze ale są w stanie przyjac taką grupę jest miejsce na grilla chyba niestety do wynajęcia ale też trzeba pogadać ośrodek również położony w sielpi RELAX KLIK tu znalazłem ich strone jak będzie zainteresowanie to luz

Cytat:
2006-08-21 11:12:43, MACHA pisze:
A więc tak w sielpi nie majątyle m iejsc ale facet dał mi namiar na inny ośrodek relax bodajże podaje nr 0 41 372 02 86 ktoś kto sięzajmuje organizacją może zadzwonic tam bo powiedziałem że w ciągu kilku dni ktoś sięskontaktue za nocleg chcieli 25 zl od osoby a;e krakowskim targiem zszedł do 23 pewnie jeszcze siecośuda stargować są to domki niestety 8 osobowe albo stety jak kto woli nie widziałem tego miejsca jeszcze ale są w stanie przyjac taką grupę jest miejsce na grilla chyba niestety do wynajęcia ale też trzeba pogadać ośrodek również położony w sielpi RELAX KLIK tu znalazłem ich strone jak będzie zainteresowanie to luz

Relax wygląda chociaż jak ośrodek dla ludzi !...ławki, wiaty przy domkach itp. itd...... nie tak jak dresiarski parking i przechowalnia

Problem jest z kontaktem do bosa-dresa...skubaniec nie odbierał telefonów!...Rano próbował Cezariusz , potem ja telefoniłem w sumie ze 6 razy do popołudnia... ...i ciągle stoimy w miejscu

No kur.... a to dres Hmm, z takim przez telefon to raczej się człowiek nie dogada, daleko macie do tego dresiarza czy to dłuższa wycieczka?

a może ktoś blisko mieszka?

Cytat:
2006-08-21 22:23:09, YeLonkoskY pisze:
No kur.... a to dres Hmm, z takim przez telefon to raczej się człowiek nie dogada, daleko macie do tego dresiarza czy to dłuższa wycieczka?

Do dresiarza mamy ponad 180 km...
i z tego powodu raczej nie wybierzemy się specjalnie na rozmowę z być może nieuchwytnym właścicielem
( bo skoro w czasie takiego bydła i rozpierdolu ..czyli 4 dodatkowych /oprócz wszystkich "normalnie-wczasowych" ludzi/ imprez jednocześnie na własnym ośrodku olał wszystko i był nieosiągalny, to diabli wiedzą jak palanta namierzyć ?)

No to i tak nieźle ze wogóle tam wtedy pojechaliście, myślałem że to było blisko i dlatego był ten rekonesans, hmm myslę ze na telefon kasy sie nie odzyska i pozostaniemy w tym dresiku.

Cytat:
2006-08-21 23:31:23, YeLonkoskY pisze:
.."myslę ze na telefon kasy sie nie odzyska i pozostaniemy w tym dresiku..."

NIE KRACZ !!

Ludzie!!

Był ktoś z was wogóle we wojsku, że was te zdjęcia przerażają...???

Zachowujecie się jak francuskie pieski

Przecież tam jedzie większość facetów a taki zlot to jak już napisalli jedna wielka libacja,, więc mało kogo ożartego będą obchodzić później warunkii!

Ja uwazam, że zawsze najważniejsze jest towarzystwo!!!!

Cena to przecież 30zł z hakiem a nie 300

PS. Jak to ktoś zawsze pisze gówniane warunki za gówniane pieniądze

Cytat:
2006-08-22 00:30:10, Pepton pisze:
.."Przecież tam jedzie większość facetów a taki zlot to jak już napisalli jedna wielka libacja,, więc mało kogo ożartego będą obchodzić później warunkii!..."

Sorry ale muszę to powiedzieć !

Z szacunkiem bo jesteś trzeci rok w Klubie ale....
nie odzywaj się proszę w tej materii

Bo:

1. nie masz pojęcia jak wygląda taki Zlot ! ...mylę się ??
2. domniemam, że NIE jedziesz ? ...mylę się ??

Na Zlot przyjeżdżamy Rodzinami ...często z dziećmi , przeprowadzamy przy autkach różne prace pomagając sobie wzajemnie...owszem, posiedzimy i czasem porządzimy ....ale pomyliłeś nas ( co mnie niezmiernie dziwi to pisałeś Ty !) chyba z klubem golfa czy innymi lanosiarzami

Dobra może inaczej dawajcie nr telefonu do gościa i na koma i na stacjonarkę do ośrodka ok? jeżlei chce cie oczywiście, kasa jest bez problemu do odzyskania , znaczy z problemem ale to się da przeskoczyć w sumie normalka, eżlei rozmowa telefoniczna nic nie da po prostu wsiadamy i jedziemy jeżlei koś bedzie chetnyjechac ze mną to prosze im więcej tym lepiej ściepa na paliwo i zaliczka w kieszeni, a jak nie bedziecie mogli kasy odzyskać to cóż ja chętny jestem na zlot z 2 letnim bajtlem może znajdziemy tam miejsce z malżonką ale jak b co zrobi się taką impreze że fcet dda wam więcej kasy żeby posprzątać i wyremontować po wszystkim to miejesce myślecie ten ośrodek co mówilem jest naprawdę fajny - ponoć.

Cytat:
2006-08-22 01:02:06, bogdan1 pisze:
Sorry ale muszę to powiedzieć ! Z szacunkiem bo jesteś trzeci rok w Klubie ale.... nie odzywaj się proszę w tej materii Bo: 1. nie masz pojęcia jak wygląda taki Zlot ! ...mylę się ?? 2. domniemam, że NIE jedziesz ? ...mylę się ?? Na Zlot przyjeżdżamy Rodzinami ...często z dziećmi , przeprowadzamy przy autkach różne prace pomagając sobie wzajemnie...owszem, posiedzimy i czasem porządzimy ....ale pomyliłeś nas ( co mnie niezmiernie dziwi to pisałeś Ty !) chyba z klubem golfa czy innymi lanosiarzami

OK!

Zgadzam się - jestem 3 rok w klubie ale co to ma o rzeczy??
To, że nie jadę i że nie mam pojęcia jak wygląda taki zlot to też fakt, tylko dlaczego przez to nie mogę wyrazić swojego zdania na ten temat (po to jest to forum przecież)??

Jeżeli kogoś uraziłem stwierdzeniem, że będzie tam głównie picie i ktoś poczuł się... - właśnie, kim się poczuł to bardzo przepraszam

Czemu twierdzisz, że Was z kimś pomyliłem (klub golfa, lanosiarze) - twoim zdaniem klub golfa i lanosiarze to jakaś gorsza klasa ludzi(na zlotach tylko piją??
Sory ale tak to odebrałem

Broń boże nie chciałem tu nikomu dogryźć, albo dać do zrozumienia, że na zlot się jedzie tylko pić.

Chciałem tylko Wam powiedzieć, że jeżeli jest dobre towarzystwo to impreza i tak się uda mimo tych waszym zdaniem "skandalicznych warunków".

Bogdan! szkoda, że akurat Ty to w ten sposób odebrałeś...(facet ze śląska)

Trcohę więcej poczucia humoru

Ostatnio z tata stwierdziliśmy ze jeżeli broń Boże pojedziemy do tego Dresso to tam będzie RZEŹNIA!!! Ile tam jest ludzi!! Oni nas tam pozabijaja jak my bedziemy sie bawić!! ( kto był na zlotach ten wie jakie czasem jazzdy lecą ) A po za tym jak mamy za ognisko płacic i jeszcze zabrac ze soba swoje drewno no to cos jest chyba nie halo no nie ;/ tak moim i taty zdaniem ....

no qrwa panowie może tak bez docinek obaj macie racje piermandolicie hipolicie a czas ucieka sam pojadę pewnei z juniorem warunki mi nie przeszkadzają a i to bedzie fajnie bo są fajni ludzie odlać się można w krzakach a pysk umys w jeziorze proste? gorzej panie, a więc nie gniewajcie siena siebie bo to zaledwie jedna do dwóch nocy i wsio do domu więc dzieci rownież przeżyją a mozna zabrać miseczkę i czajnik nma wodę gorącą i bedzie gicior wiadomo juzcoswogóle?

andzie - jakos na ostatnim zlocie jazd nie bylo, wszyscy sie dobrze i w miare cihco bawili przy ognisku wiec nie wiem o czym piszesz